reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hej dziewczynki :*
Ja dziś pospałam prawie do 9 :) fajnie tak sie wyspać chociaż raz w tygodniu :) Tak to mały wstaje przed 8 przewaznie ;(
Rysica dziękuj, czuję sie dobrze, tzn nic nie lepiej nic nie gorzej wiec znośnie na razie :)
To super wczoraj dzien spędziłaś , Szymek na pewno padł szybko spać :D

Ojjjjj pogoda boska dziś :) Byliśmy juz na spacerku przed obiadem :) a potem to bede leniuchować juz do wieczora :) a co :D :-D
życzę miłego popołudnia kochane:) :) :-D

reklama
Kasiurek, no co? :-D:-p zła instrukcja? ;-)
Mamuśka, to dobrze, że nie gorzej :) To najważniejsze! Tak, wczoraj padł od razu jak go położyłam. Ale on tak ma ostatnio :) My dzisiaj też już na spacerku byliśmy i już jesteśmy po obiadku - teraz sprzątam i pranie zaraz będę wieszać bo się uprało. I też ogólnie odpoczywam - sama bo mąż w pracy....
Kasiik - ja dziś też jednak 8dc :p Bo @ dostałam 1szego ;) tak łatwo policzyć a i tak się rąbnęłam buahahahaha:-D:-D:-D

Rysica Zastanawiam sie nad testami ow.Moze kupie,to bedziemy w podobnych dniach testowac,jak @ nie przylezie;-)

A my po spacerku,pogoda boska,bylismy tez u rodzicow na obiedzie,mała sobie poszalala z kuzynka,tak lubi dzieci,chcialabym zeby miala szybko rodzenstwo,im mniejszy odstep wiekowy tym wiecej razem sie beda dogadywac:) haha albo i klocic;)

Kasiik - zobaczymy po owulce kiedy będziemy testować ;) Bo ja mogę mieć i w 25dc owulkę, jak będę miała tak długi cykl jak ostatni... A wtedy będę testować 10 dni po Tobie, jeśli będziesz miała owu w okolicach 14dc ;)
Kasiurek nie wiem bo w aptece kupowałam raz LH test (domowe labolatorium) 5 sztuk w 1 op i tylko ten jeden raz testy owu kupowałam...

RysicaJa tez narazie mam dlugie cykle,ostatnie dwa byly 50dniowe.Mierze temperature,ale niewiem kiedy moge okreslic owulacje,jak bedzie skok temp czy spadek temperatury?

reklama
Kasiik - zobaczymy po owulce kiedy będziemy testować ;) Bo ja mogę mieć i w 25dc owulkę, jak będę miała tak długi cykl jak ostatni... A wtedy będę testować 10 dni po Tobie, jeśli będziesz miała owu w okolicach 14dc ;)
Kasiurek nie wiem bo w aptece kupowałam raz LH test (domowe labolatorium) 5 sztuk w 1 op i tylko ten jeden raz testy owu kupowałam...

myslalam ze wciaz je kupujesz ;p hihia ile prlacilas za te testy ?

Do góry