reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kasiurek Patryk raczej nie zabkuje, on nigdy nie mial goraczki przy zebach, nigdy sie nie slinil i nie wiedzialam w ogole kiedy zeby mu ida...
Ja lecze moje zapalenie, sluz jak bialko jajka, czyli dni plodne sie zaczynaja, przytulanko juz w tym cyklu odpada, bo nie chcemy ryzykowac syna;) dopiero lipiec nam pozostaje...

ryzykowac syna? haha dobre a skad wiesz ze w nastepnym cyklu bedzieszmiala w ogole owulacje i ze sie uda zaciazyc ?

a 3 dniowke mial?

reklama
KasiurekChodzi o tabletki antykoncepcyjne?nie brałam jeszcze nigdy.Biore teraz Castagnus 3 cykl,tyle ze odstawilam na kilka dni i znow zaczelam brac od 1 dc,moze on tak spowodowal.

KasiurekChodzi o tabletki antykoncepcyjne?nie brałam jeszcze nigdy.Biore teraz Castagnus 3 cykl,tyle ze odstawilam na kilka dni i znow zaczelam brac od 1 dc,moze on tak spowodowal.

acha to ne wiem moze ldatego ze tak odstawilas i wrocilas bo w sumie go powinno sie brac 90 dni bez przerwy i pozniej pzestac na jakis czas.....

kasik owulka TO SKOK TEMP nie spadek na wykresie musi być skok temp co najmne o dwie kreski wyciąga się srednią z 6 ostatnich temp i z twojego wykresu napewno mogę powiedzieć ci że jesteś przed owulką bo skoku nie było...............

ja tylko na sekundę u mnie pogoda beznadziejna byliśmy na urodzinach i nie dawno wróciliśmy spadam na bzykanko bo mój czeka
do jutra papaappaapa

Nikolaa A tez sluz rozciagliwy?Rozciaga sie bardzo na 2 palce.No i ja czytalam ze jest najpierw spadek i potem juz wzrost,ale moze sie myle...
http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=31 z tej wlasnie stronki.Ale masz racje/jestem przed owulacja bo wtedy bedzie skok,ale mam juz dni plodne najwyrazniej-dlatego ten sluz...a owulacja bedzie za kilka dni...tak?dobrze rozumuje?:)

Ostatnia edycja:
Matko a Ja juz od 4;40 nie spię :((
Wstalam mojego misia wyprawić do pracy to i mały juz wstał , ehhhhhhhhh , na razie leży jeszcze ale widze ze mu sie przysypia wiec i ja może się jeszcze zdrzemne !!!!!! a ja ledwo żyję, poszliśmy spać po 23 wiec jestem straaaaaaaaaaaasznie senna i bez sił :((((((((((((((

Dla mnie to czarna magia te wykresy , sprawdzanie temp itd, pewnie po dłuższych porażkach tez bym zaczeła sprawdzać mierzyć itd ale dobrze ze nie musialam !!!!!!!!!

kasik - ten sluz to moze byc po stosunku w sensie jak pleniki chca sie wydlaic z macicy to walsnie pod postacia takiego sluzu ( sory za sfromulownaie?) jelsi wczorja ni ebylo stosunku to dzis sluz powinien worcic do normy ;]

mamuska - widze ze sobie dzis nie pospisz ;/

a ja do rpacy zaraz wychodze i co ? pogoda zapowiada sie piekna grrrr jak to w tygodniu wweekend zas bedzie do duszy pewnie

reklama
hej słoneczko :*:*:*
Dziękuję dziś o dziwo czuje sie super ( odpukać) jakoś mnie nie mdli teraz nic :szok: !!!!!!!!!!!
A TY w koncu dostałas @/????????

Kasiurek miłego dnia życzę w pracy :D pójdę spać jak mały w dzien jeszcze zasnie ;D

Do góry