reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kasiik - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAJECZKI!!!
Mamuśka - Cieszę się, że jeszcze jest w miarę ok - a nóż widelec tak sie to będzie utrzymywało? :)
Agak2 - trzymam kciuki za testowanko !!! Testujesz jutro ??
Kaśka942 - jak na mój gust to owulka była w 21dc bo był taki spadek. Więc może Ci jeszcze test wyjdzie, albo za 2 dni przyjdzie @... Nikola dobrze mówi, że może przez przeziębienie się owulka mogła przesunąć...

Ja dziś cały dzień u rodziców byłam, w lesie byliśmy z Szymkiem i moim tatą :) i wróciliśmy na samo kąpanie :) Uwielbiam takie dni :)

reklama
hej
dzięki dziewczyny no dziś 33dc i temp.36,98 czekam jeszcze do wtorku- zrobie tescior rano i po popłudniu jade do dokturki mojej o ile małpa -@ nie przyjdzie,ale jeszcze co pisałyscie ze przez przeziebienie @ by sie przesunela ale w to nie chce mi sie wierzyc bo nie raz bylam chora i nigdy mi sie cykl nie wydłuzyl takze mała iskierke nadzieji mam ze moze sie udało tylko najbardziej mnie wkurza to ,że ja mam prace na akord i to dosc silowa i kurcze boje sie ,ze po podniesieniu czegos ciezkiego zebym sobie nie narobiła kłopotów,tymbardziej ze pierwsza ciaza byla zagrożona i przy badaniu teraz co zmieniłam pania doktor powiedziala ze przez moja krotka szyjke moge miec zagrozona ciaze i zawsze cos pod gorke no nic czekam do wtorku papa

No nie wierzę, już po 9 i ani jednego posta? :-D
Wstawać dziewczynki, dzień już jest! :-)
Mnie tak szybko ta noc zleciała, że jak mnie Szymek obudził to miałam wrażenie, że dopiero co zamknęłam oczy... Spać mi się chcę, mam nadzieję, że kawa postawi mnie na nogi :tak:
Testował ktoś dzisiaj?? Jakieś newsy??
Miłego dzionka Dziewczyny!

Hejka:D
A Majcia od wczoraj wstaje po 9:) I daje nam troche dluzej pospac niz zwykle.Teraz jemy sniadanko,i po prostu nie wierze bo Majka wcina z APETYTEM musli na mleku modyfikowanym,:)Ale mnie to cieszy.I chyba faktycznie ta trzydniowka byla winna temu niejedzeniu Mai.Wczoraj przyszedl moj zamowiony laptop,ale nie mialam nawet czasu na nim posiedziec,bo siostra spi u nas i mi go zajela na caly wieczor:-p.

Ha HA,muze dopisac,Majcia siedzi na swoim krzeselku i co rusz slysze A,A,a,dopomina sie o jedzenie:D

moj syn psi do 7 ale dzis kolej taty na wstawnaie razem z nim ;p haha
ja padnieta po wczorajsyzm ogolnie depresyjnie ze is eni eudlao teraz do mnie doatrlo yhhh, lykam ten catangus i powiem wam ze iele lepiej sie cuzje nie mam takich dolegliwosci z @ zwiazne - dzis jeszcze do aptyeki lecec musze po olej z wiesiolka

Kaśka294 - ale zdąrzyłaś posta pod moim napisać :p jak ja już pisałam hahahaha
Hmmm jeśli miałam rację i owulkę miałaś w 21 dc to w 35 dc powinnaś dostać @ albo zatestować. Oby już wtedy były II :D
Kasiik87 - cieszę się, że Maa wreszcie ładnie je :) Szymek jak miał trzydniówkę to też nie jadł, ale to dlatego, że on po Panadolu miał zasze mega biegunkę i dopiero wtedy nie jadł jak już nieźle chory był:/ I dopiero po nurofenie było ok...
Nikola, Mamuśka - jak się czujecie??
U mnie już 7 dc i we wtorek sobie kupię testy owu - zobaczę czy będę mieć w ogóle owulkę czy jeszcze nie ma u mnie owulki po tabsach. Bo sama już nie wiem...
Szymek się dziś o 8 obudził, ale zajął się jeżdżeniem autami po swoich ulicach :p ach tak, ta wykładzina to był wspaniały pomysł :p:p:p
A we wtorek jedziemy sofki oglądać :)

Rysica To mamy podobnie,u mnie 8dc.Tez myslalam nad owulacyjnymi,ale niewiem kiedy testowoac przy moich nieregularnych cyklach

Kasiik87 - od 10 dc codziennie o tej samej porze, najlepiej między 16 a 20, a wcześniej przez 2h ograniczyć picie :) do kiedy? aż do II na teście owulacyjnym, ale takich grubych krech, bo jak testowa jest jaśniejsza to jest negatywna. Muszą być obydwie co najmniej tego samego koloru, lub ta testowa ciemniejsza - wtedy pozytywny test.

Kasiik87 - od 10 dc codziennie o tej samej porze, najlepiej między 16 a 20, a wcześniej przez 2h ograniczyć picie :) do kiedy? aż do II na teście owulacyjnym, ale takich grubych krech, bo jak testowa jest jaśniejsza to jest negatywna. Muszą być obydwie co najmniej tego samego koloru, lub ta testowa ciemniejsza - wtedy pozytywny test.
ale instrukcja;]

reklama
Moj wstaje roznie...jak mm jest w domu 3 razy w tyg to wstaje wczesnie caly podniecony ze jest tata i skacze po nim i mm ma koniec spania:) a ja spie nawet i do 10:-D
Jak mm jest w pracy to P. wstaje po 8 zazwyczaj, czasami przed 9.

ja na wczoraj planowalam fajny sexowny wieczorek ;)) ale dostalam cholera jakiegos zapalenia, swedzi, piecze i doprowadza mnie do szalu...dzis apogeum jakies jest;) wiec nici tez z dzisiejszego sexiku:(

Do góry