reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
No to widzę, że testowanko na maxa na dniach :) Ja już nie testuje, bo to 18 dzień cyklu. A my właśnie na spacer idziemy... co prawda pogoda trochę pochmurna, ale słoneczko przebija i jest dość ciepło :)

Mou u nas pogoda tez nie bardzo, deszcz nie pada ale słonca nie ma :( i wieje troszkę :(
znalazłam w biedronce tą herbatę są 3 rodzaje zwykła, z pomaranczą i wanilią i jeszcze coś z cynamonem nie pamiętam juz heh, wiec lepsza bedzie ta zwykła clasic prawda ???????????

kasik
To dla małej wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!
a co do jedzenia to Wiki właśnie nie chaciła jeść już jakiś czas przed z tym że u mnie to ona miała pół roczku i jeszcze cyca doiła po trzydniówce właśnie całkowicie mi odrzuciła cycusia niestety dla mnie jej 3 dnówka była najbardziej traumatyczną choroba normalnie ja wtedy przez 2 tygodnie w sumie nie spałam bo już właśnie przed gorączką było nie wesoło... zobaczysz teraz będzie wszystko oki i apetyt jej wróci nie licz też że wróci jej natychmiast tak jak ja ci mówię ja 3 dniówkę przypłaciła niemożnością karmienia bo nie chciała wcale cyca zaczeła jeść normalnie chyba jakie 2 tygodnie po niej!!!!!!!!!!

Aga.kk nie słodzę tylko prawdę pisze:-)!!!!!!!!!!! nerkę bym oddała za taką figurkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny mi juz ręcę opadają dzis 32dc @ brak test negatywny rano robiłam podam moje temp w tym cyklu w przeciagu 2 lat mialam 1 tylko dluzszy cykl 29dni trwal i to po laparoskopii ,jak nie dostanę @ do wtorku jade do ginekologa,a Wy co o tym sądzicie.A u nas piękna pogoda trochę wiaterek jest ,kosiłam trawę i kosiarę popsułam ostrze sie pogieło bo najechałam na kamień a teraz idę dalej na tarasik sie opalać, a synuś na lody z kolegą pojechał pa pa pozdrawiam
1dc-@
2dc-@
3dc-@
4dc-@36.78
5dc-@36.86
6dc-@36.57
7dc-36.55
8dc-36,65
9dc-tu bylam chora
10dc -troszke chora i sexsik
11dc-37.37 sexsik
12dc-37,87
13dc-36,60
14dc-36,56
15dc-36,68
16dc-36,69
17dc-36,79
18dc-36,68 sexsik
19dc-36,69 sexsik
20dc-37,54
21dc-36,46
22dc-36,65
23dc-36,57
24dc-36,78
25dc-37,10
26dc-36,92
27dc-36,99
28dc-36,94
29dc-36,90
30dc-36,94
31dc-36,90
32dc-36,95

Witam sie i ja;)
Stwierdzam dziewczyny, ze Wy bardzo wczesnie wstajecie, pierwsze wpisy juz o 7 rano, toz to srodek nocy;)
Moj Patryk dzis mial jakas goraczke w nocy, prawie 38, bez powodu, zadnego kaszlu, kataru nic, sama goraczka. rano bylo 37 z malym haczykiem i od tamtej pory nic. Nie wiem co za cholera...
Wczoraj podjelam decyzje, ze od pazdziernika ide do szkoly, na Nursing, ale jestem szczesliwa:))) wreszcie!! ale lepiej pozno niz wcale... mm tylko spytal 'to znaczy, ze drugie dziecko odkladamy na nastepne 2 lata?' nie mysle, nie chce az takiej roznicy wieku:)
kasik 100 lat dla coreczki!!

Witajcie kochane :-)
W końcu mamy weekend i czuję że żyje!

Po urlopowych przytulankach czas na @ lub teściora nie nastawiam się absolutnie bo kwiecień był lichym miesiącem jeżeli chodzi o starania ale tak w razie "W" to termin @ mam na 13go w piątek :-/

Pozdrawiam was ;-):tak:
To dokladnie tak jak ja bedziemy razem testowac jesli nic wczesniej sie nie wydarzy, ja mam na 12 miesiaczke ale jesli nie przyjdzie to w piatek testuje ...ale czuje marne szanse jak narazie chodz staranek bylo duzo :tak:
Oby nie przyszla ..:-pzycze tego samego Tobie .

my byliśmy w Krakowie bo jutro idziemy na urodzinki z Wiki i po prezent byliśmymatko jakie te zabawki drogie ........ do tego wkurzyłam się na mojego oj podpadł mi poważnie nawet można rzec bardzo poważnie:wściekła/y:...
a pogoda tragedia leje normalnie sie aż mi jeszcze bardziej nie dobrze:wściekła/y:

mamusia blaneczki
to trzymam kciuki za test
kaska hmmmmmmmmm wiesz ja ci powiem że przez to że chora byłaś może ci sie spóźniać owulki szczerze bez wykresu to mi ciężko określić nie umiem sobie tego tak trójwymiarowo wyobrazić ;-):baffled:....zresztą przez chorobę też może to nie być wiarygodne co ci mogę polecić bete i tyle wszystko będzie jasne .....owulka mogła ci sie przesunąć przez choróbsko i masz dłuższy cykl druga opcja owulka się przesunęła i testy jeszcze nie wychodzą czekam na wieści i trzymam kciuki żeby to była jednak fasolka.........

reklama
Witam ;]

my dzis rozrywkowo bylismy w inwałdzie w miescie miniatur , potem w zoo , jechalismy traktoro ciufcia i jakos czas zlecial.

Trzymam kciuki za testujace ;]

ja biore drugi dzien ten tego catangusa i mam nadzieje ze jakos nam pojdzie ze bynajmniej ebdzie widac kiedy ta owulka bo teraz to nie wiedzialam kiedy jest yhhhh rozmyslam jeszcze picie siemie lniane ....no i dieta ograniczam slodycze ic ala reszte bo dzis jak sie ozbaczylam na fotach to ;/ slon w getrach i tyle

Do góry