reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

własnie u mnie objawy nic nie swiadcza zobaczymy co przyniosa dni hehe a nóz sie udało ale zobaczymy co z tego wyjdzie:*
narazie uciekam suszyc włosy a potem do sklepu na zakupy :)
odezwe sie pozniej:*

reklama
Hejka dziewczyny,moja małą wysypalo,wiec trzydniowka,goraczka trwala 2dni,a wczoraj stan podgoraczkowy.Do kiedy powinna zniknac ta wysypka?Pozdrawiam:)

Kasiik Ja Ci nie pomogę bo mały nie mial 3 dniówki !!!!!!!!! Poczytaj na necie, może coś znajdziesz :)
Aga to do później :*:*:*:*:*:*:*
Też muszę sie wziąść za robotę, naleśniki dziś robie z serem i krupnik na ryżu , a w lodówce jeszcze pustki wiec tez musze dupsko ruszyć na sklepy !!!!!!!!!!! łeeeee a pogoda do bani, troszkę kropi juz :( nienawidzę deszczu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiik z tego co wyczytałam to wysypka utrzymuje sie ok 3-4 dni !!!!!!!!!!
Aha i ta wysypka to juz koniec tej 3 dniówki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie kochane :-)
W końcu mamy weekend i czuję że żyje!

Po urlopowych przytulankach czas na @ lub teściora nie nastawiam się absolutnie bo kwiecień był lichym miesiącem jeżeli chodzi o starania ale tak w razie "W" to termin @ mam na 13go w piątek :-/

Pozdrawiam was ;-):tak:

Agnieszka to w takim bądź razie czekamy na dobre wieści :) Oby @ nie przyszła !!!!!!!!!!!!!!!!!!! W końcu pamiątka z urlopu musi być - nie ma wyjścia :D

oj mnie ie nie chce nic najchętniej bym przespała cały dzień tak fatalnie sie czuje że szok nie pisałam ale od dwóch dni nic nie robie tylko siedze przy kiblu jak tak dalej pójdzie to jelita wyrzygam za przeproszeniem mam już dość ...............

agniszka2 to trzymam kciuki
agniszka.kk za ciebie też śliczne zdjęcia z Hiszpanii laseczka z ciebie jak sie patrzy prawdziwa modelka:-)
cukiereczku gratuluję prawdziwe szczeście w pierwszym cyklu życzę spokojnych 9 miesiecy

kasik
mojej Wiki wysypka sie utrzymywała 5 dni a może nawet i 7 sie utrzymywać i masz powód nie jedzenia moja Wiki jak miała 3 dnówkę nie jadła a i nawet nie chciała pić co było normalnie już koszmarem nie wiedziałam co robić normalnie

przepraszam jeśli kogoś pominełam ale tyle naskrobałyście że normalnie szcze opada a ja nie mam siły czytać

Ostatnia edycja:
Kasiik BUZIACZKI DLA MAŁEJ BO DZIS JEJ PIERWSZE URODZINKI :) Mocno Ją uściskaj ode mnie :D :-D:-):-)

Nikola
tulę Cię, kurcze ale sie umęczysz kobietko , bardzo współczuję !!!!!!!!!!!!!!!!

NikolaaI mam nadzieje ze ten powod niejedzenia byl z tego,chociaz apetyt stracila juz duzo wczesniej.,ale moze z tego.Wczoraj zjadla nawet duzo.A my dzisiaj mamy roczek,i fajnie ze urodzinki przesunelismy,bo dostala sliczna sukieneczke,ktora chce jej zalozyc,a tak do 21maja wyspyka zniknie,i Maja bedzie sie slicznie prezentowac:)

Trzymam kciuki za wszytkie testujace:)

reklama
Kasiik wyczytałam ze też przy tej 3 dniówce jest jadłowstręt wiec może to tez było przyczyną ze nie chciała jeść nawet wcześniej !!!!!!!

Do góry