reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

rozmawiałam z moim i az wstyd mi ze ja tego nie pamietam on powiedział ze jak zaszłam to mnie bolał brzuch i mu jeczałam bo nic w tedy nie było jak on to zapamietał:szok:

Mamusia bedzie bardzo dobrze zasługujesz kochana na nia bardzo bardzo :*

Ostatnia edycja:
reklama
Aga no wiesz faceci takie rzeczy zapamiętują bez problemu , w końcu dla nich to trauma dzień bez sexu hahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!

haha ale to 5 lat :-D ale wiesz pocieszył mnie tym bo juz sie troszke inaczej nastawiłam na to bo jezeli mnie bolał jak na @ czyli ja tez moge tak miec:)

i pouciekałyyy.....

Ostatnia edycja:
Aga a kiedy chcesz testować ????????? Mnie tez bolał brzuch jak na @ i to za kazdym razem, np pół godziny bolał i cisza i tak samo na drugi dzien i tak pare dni pod rząd, teraz juz mnie nie boli , i cyce juz zaczynają buchnąć , mąż sie ucieszy hahah !!!!!!!!
Kurcze teraz to mój bedzie miec celibat do 18 maja bo zapomnialam zapytać czy mozemy teges teges !!!!!!!!

co do testów to mam mieszane uczucia;-) ja mam ochote zatestowac jutro ale ten brzuch mnie cmi i kłopoty fizjologiczne mam jak co miesiac:-( i ten dolny kregosłup
moze z sexikiem to zaczekaj ja bym sie bała niby nic przeciez od tego sie nie moze stac ale lepiej zaczekac ja jak sie dowiem ze zafasolkowałam to poczekam do wizyty pierwszej

moze sie dzis do apteki wybiore ale jak go kupie i dostane @ to sie zawiode

a co do cycków to mnie tez pobelawaja ale ja mam tak chyba przed @

Aga teges teges nie będzie bo wolę nie ryzykować, zapytam przy następnej wizycie , jak bedzie można to fajnie jak nie to spoko, dziecko teraz najwazniejsze !!!!!!!!!!!!!!!
To może poczekaj i kup w poniedzialek test i dopiero wtedy zrobisz, ale mam nadzieje ze @ nie przyjdzie !!!!!!!!!!!!!!
Objawy masz wszystkie takie jakie Ja mialam ale u Ciebie tez mogą zapowiadać @ - ale oby nieeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!
Zresztą zdarza mi sie ze przeczyści mnie jeszcze, i to zawsze wieczorem i tylko raz !!!!!!!!!!! U mnie to objaw ciąży,jak samo jak ból brzucha taki jak na @ !!!!

oby nie przylazła mam taka nadzieje:*
nienawidze tego uczucia mokrosci bleee jeszcze śluz kremowo biały feeeeeee:szok:
ja musze dzis do sklepu pojechac wiec mnie zakorci kupic dwa tak na zapas hehe
znajac mnie w goracej wodzie kompana to moze mi odwalic i zrobie dzis ale to w moim przypadku lepiej jak wyjdzie I krecha to juz dla mnie pozawodach przynajmniej jak oklamie test to bede mile zaskoczona a tak sie juz nie nastawie i bede myslec o nowych starankach hehe

Aga kup dziś ale nie rób jeszcze poczekaj może do moczu z rana co ?????????????????? Bedzie lepiej !!!!!!!!!!!!!!
Dobrze ze sie nie poddajesz, trzeba walczyć :D A może juz nie bedzie staranek bo juz jest fasolka :D
A zawsze masz taki śluz przed @ ?????????????? Bo Ja nieeeee, ja zawsze mialam sucho, a teraz w ciązy to taki właśnie był, no ale nie u kazdej swiadczy ze to ciąza, wiec nie bierz tego pod uwagę !!

co do śluzu to ja juz z głupiałam zawsze miałam sucho ale w tamtym miesiacu nie :szok:
chyba ze przeoczyłam suchosc haha
ale sie nie poddam w sierpniu zaczynam szukac pracy wiec mam nadzieje ze zdaze aby nie isc hihi
mam nadzieje ze staranki sie skoncza ale im dłuzej tym bardziej dystansu dostaje juz niejest jak przy pierwszym cyklu
szczerze jak nie miałam czasu siedziec tu z wami i na solinie byłam bo wogule na nic czasu nie miałam to o tym wogule nie myslalam tylko wczoraj znowu mi zaczeło nachodzic na mysl czy jestem czy nie ale to moze lepiej dla mnie:tak:

reklama
Aga to kup ten test i zrób jutro albo w poniedziałek, bo jak na razie objawy masz ciązowe, tylko ze u Ciebie tez i takie na @ więc nie ma gdybać tylko trzeba poczekać cierpliwie :) a nóż sie udało ;D kto wie :D i do pracy nie pójdziesz hihi !!!

Do góry