Ja bede testowala ale dopiero okolo 13-14 wiec trzymam za nas kciukaski;-)mi najgorsze dni zostały bo az 4 do @ niecierpliwe
a czy ktos ze mna testuje koło 10??
Jejku jak super milo sie czyta takie wiesci :-)naprawdedziewczyny udało się!!!! Jestem w 3 tygodniu ciąży!!!! Przy pierwszym dziecku czekałam 4 cylke a tutaj prosze jeden cykl. Pare dni płodnych i w styczniu będę drugi raz mamą ;-) mi się udało to i wam też ;-)
Duzo szczescia i zdrowia oraz spokojnej ciazy i zdrowej dzidzi ;-)
A u Mnie wod wczoraj infekcja ...straszna bylam dzis u lekarza okazalo sie ze mam infekcje drog rodnych pobrala probke do badania wyniki mam miec w srode , jestem zalamana bo to taki bol pieczenie swedzenie i jednoczesnie napuchniete i nabrzmiale a bielizna tak boli ubrana ze nie wiem w pracy mialam ochote zmoczyc tylko tylek w umywalce zeby ugasic ten zar jaki czulam
Poszlam szybko dzis do lekarza i dostalam tylko masc bo na tabletki sie nie zgodzili ze wzgledu na ciaze ?? jesli taka jest ...a na sprawdzenie za wczesnie jeszcze wiec masc jest ale ulga mowie wam jak tylko doszlam do domu odrazu sie wysmarowalam od stop do glow i ustapilo troszke ale kuracja trwa do 2tyg. co gorsza M tez narzeka
Pozdrowionka dla Wszystkich Mamusiek ;-)
Widze glowny temat to wymioty Ja akurat takich wogule nie mialam tylko wstret do jedzenia na zgage jadlam migdalyi pilam kako i mleko cieple
U nas przepisuja tez mleczko takie na zgage i problemy zoladkowe;-)