reklama
M
mamuśka23
Gość
Kasiik mała bidulka, Jaś też chory a Ja razem z Nim( Mój nie przechodził 3 dniówki !!!!!!!
Ollena my nie zadecydujemy za Ciebie , to jest wasze życie, wasza sprawa, a wiem ze Ty chcesz na balety chodzić w PL wiec jak bedziesz w ciązy to sobie nie poużywasz wiec teraz sobie odpowiedz sama co jest dla Ciebie ważniejsze czy zajście w ciązę czy "balety" !!!!!!!!!!!!!!!!! A poza tym skoro zdecydowałaś sie ze jednak chcesz miec dziecko to trzeba brać pod uwage ze jest jeszcze inne dziecko które potrzebuje opieki zainteresowania, i na początku nie bedzie łatwo z dwójką ale przecież nie TY jedna nie ostatnia, wiadomo ze masz obawy jak kazda pewnie ale dasz radę!!!!!!!!!!
Mamusia Blanki - dziękuję słońcę Trzymam kciuki !!&&&&&&&&&&&&&
Ollena my nie zadecydujemy za Ciebie , to jest wasze życie, wasza sprawa, a wiem ze Ty chcesz na balety chodzić w PL wiec jak bedziesz w ciązy to sobie nie poużywasz wiec teraz sobie odpowiedz sama co jest dla Ciebie ważniejsze czy zajście w ciązę czy "balety" !!!!!!!!!!!!!!!!! A poza tym skoro zdecydowałaś sie ze jednak chcesz miec dziecko to trzeba brać pod uwage ze jest jeszcze inne dziecko które potrzebuje opieki zainteresowania, i na początku nie bedzie łatwo z dwójką ale przecież nie TY jedna nie ostatnia, wiadomo ze masz obawy jak kazda pewnie ale dasz radę!!!!!!!!!!
Mamusia Blanki - dziękuję słońcę Trzymam kciuki !!&&&&&&&&&&&&&
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamuska23 a ja myslalam ze wszystkie dzieci przechodza trzydniowke...,no ale mysle ze to to,bo z czego ta goraczka bez zadnych innych objawow.Dobrze ze urodzinki przesunelismy,bo Maja tylko by sie meczyla.Mam nadzieje tylko ze w nocy goraczka jej nie wzrosnie ile moge podac dziecku czopkow na dzien,gdyby jutro wysoka goraczka sie utrzymywala caly dzien?
Kasiurek1983
Fanka BB :)
n
na mldosci najlepszy imbir -kupujesz imbir i go trzesz i to co zetrzesz zalewasz syropem z cytryny no i do lodowki i ten wywar dodajesz np do herbaty i pijesz - skutkuje w 100% ;] mozna pic tez samo bez herbaty ;] to taki przepis podawany z pokolenia na pokolenie
No popytam, i kupie herbatkę z imbirem jutro !!!!!!!!!
Mou JESTES WIELKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a skąd wiesz ze to dobre jest na mdłości ????
na mldosci najlepszy imbir -kupujesz imbir i go trzesz i to co zetrzesz zalewasz syropem z cytryny no i do lodowki i ten wywar dodajesz np do herbaty i pijesz - skutkuje w 100% ;] mozna pic tez samo bez herbaty ;] to taki przepis podawany z pokolenia na pokolenie
M
mamuśka23
Gość
mamuska23 a ja myslalam ze wszystkie dzieci przechodza trzydniowke...,no ale mysle ze to to,bo z czego ta goraczka bez zadnych innych objawow.Dobrze ze urodzinki przesunelismy,bo Maja tylko by sie meczyla.Mam nadzieje tylko ze w nocy goraczka jej nie wzrosnie ile moge podac dziecku czopkow na dzien,gdyby jutro wysoka goraczka sie utrzymywala caly dzien?
Nie wiem czy co 8 godzin sie podaje czopki, tak jak syropki przeciwbólowe co 6-8 godzin , czopki są bezpieczne wiec nawet co 6 godzin można dawać skoro gorączka sie ciągle utrzymuje, ale wiem ze jak po szczepionce małemu dałam czopek to nic nie pomógł dopiero jak dalam Ibufen D to od razu gorączka zleciała wiec może dać syrop i juz !!!!!!!!!!!!!!
kasiurek imbir kupie gdzieś mam nadzieje ale zanim wybiorę sie na miasto w poszukiwaniu zakupię herbatkę imbirową albo z dodatkiem imbiru mam nadzieje ze pomoże ))))
n
Tak, tak, też o tym słyszałam, ale nie wypróbowałam bo mdłości nie mam dobrych 10 lat !!! he he... ale ten imbir to polecam w ciąży - ale z herbatą ROOIBOS (REDBUSH). To jedyna herbata, którą można podawać nawet niemowlętom !!! i z natury ma słodkawy miodowy smak. Jest pyszna. Ja chyba od 4 lat ją piję. Czarną znienawidziłam - tak jak ją wcześniej uwielbiałam, no i zaraziłam nią innych... w sumie wszystkich znajomych. Wszyscy przerzucili się na redbush... i w każdym markecie większym jest NIE MYLIĆ Z CZERWONĄ HERBATĄ !!!! http://www.herbata.net/index.php?doc=14
Koniecznie przeczytajcie to: http://www.herbaciani.pl/wlasciwosci-rooibos.html i sama z doświadczenia, bo codziennie minimum 3-4 kubki piję tej herbatki !!!!
Ostatnia edycja:
mamuska to nie chodzi o balety tylko o fajne wakacje, wypady na rower, rolki, spotkania ze znajomymi na luzie itd. dodatkowo codzienne wyjscia z patrykiem na basen, przebywanie na sloncu i rozne takie. nie chce zeb wszyscy nade mna chuchali i dmuchali, szczegolnie rodzice
wiem, sama musze zdecydowac...
M
mamuśka23
Gość
mamuska to nie chodzi o balety tylko o fajne wakacje, wypady na rower, rolki, spotkania ze znajomymi na luzie itd. dodatkowo codzienne wyjscia z patrykiem na basen, przebywanie na sloncu i rozne takie. nie chce zeb wszyscy nade mna chuchali i dmuchali, szczegolnie rodzice
No to Tym bardziej my Ci nie pomożemy, bo teraz powiemy ze starajcie sie juz a potem bedziesz miec pretensje ze sobie przez nasze rady nie pojeżdziłaś na rolkach, a jak Ci powiemy ze masz czekać to potem pretensje ze nie możesz zajść i mogłaś wcześniej sie starać wiec tak czy siak żle bedzie, poza tym w czym przeszkadza ciąża w spotkaniu sie ze znajomymi, pływaniem w basenie czy jazdą na rowerze ?? Wiadomo ze rowerem trzeba ostrożnie ale bez przesady to ze sie jest w ciązy nie znaczy ze masz siedziec w domu i nic nie robić bo wszystko może Ci zaszkodzić!!! Na słoncu i tak pewnie dużo nie bedziesz tak czy owak z małym !!!!!!!
Przepraszam ale ja nie owijam w bawełnę i pisze co myślę. )))))))))))
Zresztą mała nie jesteś i wiesz co robić a to że rodzice będą na Ciebie chuchać i dmuchać to niech chuchają a TY rób na co masz chęć !!!!!!!!!!!!!!!!
Mou przeczytałam- samo zdrowie i na mdłości w ciązy pomaga tez Super trzeba kupić
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasiurek1983
Fanka BB :)
tak roibos - podawlam synowi juz po paru dniach i pil i nic nie bylo nie tak bo to nie jest herbata czarna tylko ziolowa;]
no ja polecem ten imbir bo swiezo zmielony dziala lepiej niz herbata ale to zalezy od nasilenie mdlosci i w ogole;] od roznych przyczyn mldlosci - taka hebrate tez mozna dzieicom podac w czasie podrozy ;] aaa ona jest moczopedna;]
no ja polecem ten imbir bo swiezo zmielony dziala lepiej niz herbata ale to zalezy od nasilenie mdlosci i w ogole;] od roznych przyczyn mldlosci - taka hebrate tez mozna dzieicom podac w czasie podrozy ;] aaa ona jest moczopedna;]
reklama
M
mamuśka23
Gość
kasiurek Ja tam mogę latać do klopa co chwila ale zeby nie miec tych wstrętnych mdłości, bo teraz da sie z tym żyć ale wiem co bedzie za pare dni, znów bedzie noc i dzien wymiotować i ryczeć w kiblu a mały ze mną tak było ostatnio, ja przy kiblu a ON stał , nie wiedział co sie dzieje płakał i mnie ciągnął abym wstała juz !!!!!!!!:-(