reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

ja tez w goracej wodzie kapielona jestem ale ... w sumie staralismy sie o pierwsze dziekco to inaczje podchodizlam do tego, teraz o drugie sie stramy bo w sumie najlepszy moment - pisalam juz,nie bede sie powtarzac- no i teraz to chcialbym moc sprawdzic po kazdym stosunku czy sie udalo ;]
Móc sprawdzić po każdym stosunku-to było by świetne :)

reklama
Elizabeth witaj:) i kciuki zaciskam:)

Mou pokoik śliczny :)

dziewczyny , która pisąła mi o gencjanie na uczulenie??

Hejka - to ja Ci pisałam... a co???

Kochane !!! Jestem wściekła!!! Baba napisała - i obiecała mi, że wyśle mi testy we wtorek - czyli powinny być wczoraj. A ona napisała, że wysłała dzisiaj !!! No co za framuga !!!! Teraz to jestem wkurzona zestresowana i sfrustrowana !!! Jajo mi się nie wylęgnie przez nią !!!! Bo to to już jest stres na maxa !!!
Na 1000% wystawię jej negatywną opinię na e-bay !!!! A żeby ją piekło pochłonęło !!! i żeby więcej nic nigdy nie sprzedała wrrrr !!!!!!! A 3 razy do niej pisałam, żeby mi we wtorek wysłała !!! i obiecała !!!! ojjjj teraz nie wiem, czy była owulacja czy nie przez idiotkę !!! aaahhhhh.....

Ostatnia edycja:
ja jestem :)
ledwo wyszłam z domu tak mi sie dupska nie chciało ruszyć, ale ze kumulacja dziś to trzeba było wysłać totka :) i kupić uszka na sałatkę :) dziś to wszystko na raz jem, czosnek, ogórek, lody a zaraz sałatkę z uszkami hehe :) no i dupa bedzie rosnąć ;(((((((((

reklama
Dobrze, dobrze - niech rośnie !!! Więcej dla męża będzie he he he he !!! Tylko kawę zmień na bezkofeinową, i zrezygnuj z tej coli na mdłości... Na mdłości dobra jest maca :)

Niech ta Pajkaa się w końcu odezwie, bo nie wiem czy ta gencjana maleństwu pomogła... czy za dużo dolała do wanny, i małe wyszło fioletowe hi hi :-D i chce mnie zbesztać ha ha ha...
Pajkaa - ja dokładnie dwa razy mówiłam, e to tylko kilka kropelek - 2-4 a nie cała butelka !!!! ha ha :-D:-D:-D:-D:-D

thank for shared. I like this site

To jakiś koszmar...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry