Mamuśka, dziękuję :*:*:* cieszę się, że się podoba! nam też, od razu widać, że to pokój dziecięcy!
a ten zestaw Mammut z Ikei polecam bardzo, jest SUPER!!! Lekki, stabilny, krzesełko się z łatwością przesuwa i Szymek nie miał z tym nigdy żadnego problemu (z uwagi na szerokie i zaokrąglone od dołu nóżki - gładko płynie po dywanie i nie "zaczepia się" jak drewniane nóżki rogami czy kantami). No i ma gładkie zaokrąglone kanty, dziecko krzywdy sobie nie zrobi Podpisuję sie rękoma i nogami pod tym zestawem! A już mój ulubiony zestaw kolorystyczny to właśnie taki jak mam - błękit i zieleń ten zielony ma śliczny odcień!
Cześć dziewczęta Pokoik śliczny, teraz to tylko zdalnie sterowany samochód i mały będzie zajęty przez cały dzień Ten zestaw ikeowski ma mój brat, też kupił dla syna - i zawsze mi się podobał, i też właśnie to zestawienie kolorów. Moja niunia jak widziałyście ma ścianki zielone, ale stolik i krzesełka błękitne
No ciekawe czy dziś przyjdzie listonosz z testami ??? Tylko nie wiem po co bo to 17 dzień cyklu....