reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Dobry pomysł z podzieleniem pokoju ... ciekawe czy mi spółdzielnia pozwoli na to... ale jest to absolutnie wykonalne, bo akurat obecna nasza sypialnia jest podzielona na dwa okna. Więc jakby zrobić dwie sypialnie po 10m2 to to przecież nie tak mało jest...

Te naklejki na ściany co są ... to niunia próbuje je odrywać he he .. na szczęście mam zapas :-D Z kolei zielony to mój ukochany, więc może niunia się zarazi. Ale chyba jej się podoba, bo przed chwilą tam uciekła, ma tam wszystkie zabawki swoje...
Jak będzie gotowy, z łóżeczkiem itp, to dopiero zrobię fotki.... jeszcze jak będą firaneczki... w laleczki - taaakie śliczne !!!!

Ostatnia edycja:
Witam,
zapisuje się do tematu, mamy już dwuletniego synka i teraz pomyśleliśmy, że czas na siostrzyczke.
Adasia mamy z pierwszego cyklu starań(dokładnie 3 dni) ale jak nam sie umyślała go majstrować to był dzień przed owulacją więc szybciutko sie udało.
Teraz pierwszy cykl starań mamy za sobą, czekamy na @ a lepiej na jej brak.
Ale nie jestem pewna czy coś się udało bo strzelaliśmy troche na dziewczynkę i było to trzy dni prze owulacją.Wiadomo,że plemniki potrafią tyle przeżyć ale a nuż braknie kilka godzin.Tymbardziej że używałam testów owul. i na drugi dzień po staraniu były dwie grubekrechy.Ale na trzeci i czwarty dzień tak samo więc trudno powiedziec kiedy dokładnie miałam owul.Ale niedługo zobaczymy czy coś "wyszło".

Pozdrawiam

Elizabeth witamy :) ja także trzymam kciuki &&&&&&7 kiedy masz miec planowaną @ ???????????

Mou - to efekt koncowy bedzie extra !!!!!!!!! koniecznie fotkę strzel dla Nas;)
Ja się nie mogę doczekać jak bedziemy malować salon, bo tak mi sie juz ten żółty znudził ze szok, po za tym jak oglądam różne aranżacje to teraz podoba mi sie ocien czerwieni :szok:
sama chętnie bym przedzieliła naszą sypialnię aby były 2 pokoiczki ale wydaje mi sie ze sie nie bedzie dało :(((((((((
Poza tym ciągle myślę aby nie szukać wiekszego mieszkania, 3 pokojowego !!!!!

To my właśnie malujemy salon - jesteśmy w trakcie jak widać... i trochę na fotce wyszło że jest żółto, ale tak naprawdę to bardziej złoto, i jest tam sporo brokatu złotego w tej farbie. Niestety niewidoczny na fotkach... no i jeszcze dojdzie ta fototapeta na jednej ścianie... Zdjęcie0728.jpgZdjęcie0724.jpg Myślę jeszcze o tej tapecie Photo Wall Mural "WHITE TULIP FIELD" 400x280 wallpaper on eBay (end time 07-May-11 12:40:33 BST)

A teraz ten brokat to bardzo modny na ścianie :p fototapeta super ale kiedys ładniejszą pokazywałaś, chyba ze mi sie pomieszało coś !!!!!!!!

mou ja znów za różowym nie przepadam ale moje dziecko normalnie szaleje za nim hahahahhahaahha mój ulubiony kolorek to czerwony :-D...........co do nalejek na ścianę to ja sie cały czas zbieram na motylki bo Wiki mnie nudzi bo to jej ulubione zwierzątko wczoraj zażyczyła sobie naklejkę kopciuszka wiec kupiliśmy ale w sypialni mam skos wiec motylki by fajnie wyglądały ten malowany babus jest prześliczny myślałam o drzewie u Wiki ale niestety w jej pokoiku zagospodarowany w tej chwili każdy centymetr ale szukam takich piankowych 3d u nas takie ciężko kupić niestety.....
Elizabeth witaj i trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!

znalazłam zdjęcia pokoiku zaraz po remoncie teraz nie wiele się zmieniło
DSC07836.jpgddd4.jpg
to łóżko jeszcze bez okuć a okucia wyglądają tak
ddd.jpgDSC00012.jpg

to jest ta wczorajsza naklejka
DSC00011.jpg
i teraz mam taką firankę
ddd-6.jpg

Załączniki

• DSC07873.jpg
    DSC07873.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 21
Ostatnia edycja:
reklama
Mou- slicnzy pokoik ;]

Nikola- no widzisz , dlateo ja ciebie tak mecze bo ja sama nie umiem sama sobie dac rade ! bo jak widzisz moj cykl to jemnica !!!

Elizabeth - witamy i oby @ nie przyszla - ja pisze zpracy wiec czescej troche jestem

Do góry