reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Chociaż mam złe przeczucia, przy pierwszej ciąży chociaż testy wychodziły negatywnie (robiłam prawie codziennie) i gin powiedział że nie jestem w ciązy, że będę mieć @ to mu nie uwierzyłam.Wyszłam z gabinetu i tak kupiłam znowu dwa testy ciązowe.Az w końcu wyszły 2 kreski.Od początki podświadomie czułam że jestem w ciązy.A teraz jakoś nie bardzo_OBYM sie myliła.

reklama
na poprzedniej stronce wkleiłam zdjęcia pokoiku Wiki
kasiurek no nic nie pozostaje tylko czekać widziłam dziwniejsze wykresy i dziewczyny własnie w ciązy były różnie to bywa

u mnie 14 dc owulki brak pewnie znów bedzie koło 19 dnia cyklu
Elizabeth to już nie długo

elizabeth - wiesz jelsi teraz si enie uda to mas zkolejne cykle ;] ie masz noza na gardle jak ja ....

Nikola- sliczny pokoik ! taki dziewczecy ;] super ;]

ja zorbilam neutralny w sensie wiesz (zdjecia wklejalam kiedys) bo syn pojdzie pozniej do mnie do sypialni a my do niego, jak bedzie drugie dziecko to wtedy przeprowadzka bedzie szybiej - a teraz syn ma w pokoju neutralny kolor ze jak cos to my sie tam z wyrkiem przeniesiemy ;] a fototapeta zostanie bo mi sie poboba hihi bynajmniej na dzien dzisiejszy ;]

kasiurek wiesz ja meble tez kupiłam zupełnie neutralne bo chciałam na dłużej a zapewne wiki za pare late już nie będzie taką fanką różowego
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
co do koloru ścian to ten pokoik nie będzie ani nasz ani Wiki w założeniu pokoik jest mały przemalowanie go to parę godzinek wiec a niech już mam ten swój różowy
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Nikola pokój bajeczny wręcz :) jak mi sie marzy córa i taki pokoik różowy dla niej ;))))))))
Elizabeth juz nie daleko do 16, jak nie wyjdzie teraz to dalej bedziecie działać, ale oby udało sie za pierwszym razem tak jak w przypadku synka :)

Kasiurek1983 wiem że mam czas i dopiero to pierwszy cykl starań ale jak juz coś planuje to chciałabym żeby było już i po prosu nie moge się doczekać żeby już móc sprawdzić :)

Ja taka sama jestem, po prostu w gorącej wodzie kąpana , ale z doświadczenia wiem ze lepiej nie stresować sie tylko podjeść do tego na spokojnie i na luza :) a sie uda szybko ;) !!!!!!!!!!!!!!!

A skąd jestes???/ Bo widzę ze świętokrzyskie jak jak Ja :)

mamuśka23 nie dopuszczam mysli że może się nam nie udać z drugim dzidziusiem ,ale z przyczyn technicznych mysle że w tym cyklu mogło być trudno, zobaczymy :) jestem z okolic Włoszczowy

Ja taka sama jestem, po prostu w gorącej wodzie kąpana , ale z doświadczenia wiem ze lepiej nie stresować sie tylko podjeść do tego na spokojnie i na luza :) a sie uda szybko ;) !!!!!!!!!!!!!!!

A skąd jestes???/ Bo widzę ze świętokrzyskie jak jak Ja :)
ja tez w goracej wodzie kapielona jestem ale ... w sumie staralismy sie o pierwsze dziekco to inaczje podchodizlam do tego, teraz o drugie sie stramy bo w sumie najlepszy moment - pisalam juz,nie bede sie powtarzac- no i teraz to chcialbym moc sprawdzic po kazdym stosunku czy sie udalo ;]

reklama
Nikolaa - pokoik jest przecudny - a to łóżeczko !!!! rewelacja :)
Mamuśka - na tamtą fototapetę mam 1000 razy większą chętkę, ale czekam aż ja aukcję wystawi i kupię za pół ceny. Dlatego rozważam kupno tej z tulipankami, a na tamtą dalej czatować... he he

Do góry