reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

rysica ja kupiłam większe łóżko bo kiedyś Wiki będzie miała nasza sypialnie za pokój a ona wielka jest....
dobranoc dziewczynki

reklama
Dzień dobry :*
Ja chora :(:wściekła/y: wiedziałam ze tak będzie !!!!!!! no nic bede sie leczyć domowymi sposobami !!!!
Wczoraj siedziałam z tymi pazurkami, poprawiałam je i zrobiłam inna końcówkę!!!! Jak dla mnie nawet nie jest aż tak bardzo tragicznie hehe, jak na pierwszy raz to jestem zadowolona, !!:-D

Sorki za jakość- ale tel. robione !!!!!!!!!!!!

pazurki3.jpg pazurkii1.jpg

witam sie :)

cześć dziewczyny, jestem nowa na tym wątku, chciałam Was zapytać, bo już macie doświadczenie czy w ciąży, zwłaszcza w początkowej bezpiecznie jest malować włosy??? bo chyba w końcu mi się udało zafasolkować, jeszcze nie byłam u gina bo za wcześnie jest, ale akurat jutro jestem umówiona na balejaż i nie wiem czy iść ...

witaj :) tak mozesz chociaz ja kupowałam farby bez amoniaku mniej smierdza :)

fana sofa ;] ja mialam podobna za mlodosci i bylam zadowolona ;] tylko z czasme sie gabka ze tak powiem zmiejszyla ;> a jak dywanik kupoiony ?

nikola - ja tez na zkaupach ale bytowych - wiecie trzbea bylo zorbic zakupy po 3 dniach owlnego ;]

mam prosbe do Ciebie mozesz looknac namoj stary wykres ? - bo chcialam sie dowiedziec kiedy mialam owulacje w miesiacy tzn cyklu w kotrym zaszlam z synkiem w ciaze .... jesli to nie problem ?

oj nic nie widac :)

dziekuje ;]
no ja tez gapa zapomnialam dodac ze tempki sa co 1 dziesiata czyli 36,6, potrm 36,7 itd a ta gruba kreska w polowie poziomo to 36,6 - niestety bardziej ze tak powiem dokladniejszych zdjec nie mam bo to jedyny taki wykres ..... hmmmmm chyba ze go przerysuje na program jakis ;]

stawiałabym na 13 dc :)

no kasiurek teraz super widać i pajka chyba ma racje biorąc średnią z 6 dni wypada na 13 dzień cyklu !!!!!!!!!!!

mamuśka
to zdrówka przede wszystkim a pazurki śliczne!!!!!
magda88ja farbowałam nawet rozjaśniałam wybieraj farby bez amoniaku!!!!!!!

Nikola buziak :* dzięki , na zywo ładniej te pazurki wyglądają bo ładnie sie błyszczą ;) Jeden jest nie dopracowany do konca bo zdarłam skórkę i nie chciałam juz dalej trzeć jej pilnikiem wiec jak sie zagoi to sobie dokonczę tego palca !!!!!!

Ja tez farbowałam , z małym na blond i raz mi wyszły rude:szok: i to bylo jeszcze wtedy kiedy nie wiedzialam ze jestem w ciązy i potem juz kapnełam sie dlaczego takie wyszły hehe !!!!!!!!!!
Teraz jest taki wybór farb bez amoniaku wiec nie bedzie problemu z tym, :) ;)

Pajka,Nikola - dziekuje - ale ogolnie to ja myslalam ze ouwlacje w tym starym cyklu mialam gdzies 18 dzien ;/ graa czmeu ja nie moge miec ksiazkowego cyklu ? yhhh bo w ierzacym cyklu wydaje mi sie ze mam wlasnie kolo 14 dnia bo tam tempka rosnie nie tak spektakularnie jak w 19 dniu - ale nie wiem co o tym myslec ....

no kasiurek niby tak.... dlatego ja tak na pierwszy rzut oka obstawiłam 18 dc ale znów skok za mały być może że właśnie wtedy nastąpiło zagnieżdżenie :baffled::confused: ... dla mnie np ten teraźniejszy cykl to szczerze czarna magia mnie co prawda dwie skoki przykuwają moja uwagę ale nie potrafię ci szczerze powiedzieć kiedy miałaś owulkę ....................

rysica ja kupiłam większe łóżko bo kiedyś Wiki będzie miała nasza sypialnie za pokój a ona wielka jest....
dobranoc dziewczynki

Dokładnie tak !!! My mamy identyczne plany. Ponieważ mamy dwie sypialnie, jedna ma ok 20m2 a ta mniejsza ok13m2 - więc ta mniejsza to niuni pokój. Ale oczywiście jeszcze śpi z nami. Ale za parę lat, jak niunia podrośnie, i mam nadzieję, że niedługo pojawi się rodzeństwo :p to oddamy dzieciakom tę dużą sypialnie, a sami się przeniesiemy do mniejszej. W końcu w sypialni się tylko śpi, i tak naprawdę nie potrzebujemy dużo miejsca. Łóżko, szafa i finito. :) Idę cyknąć fotkę jak pomalowałam niuni pokoik, zaraz Wam wstawię...

Zdjęcie0720.jpgZdjęcie0715.jpgZdjęcie0717.jpgZdjęcie0713.jpgZdjęcie0719.jpgZdjęcie0718.jpgZdjęcie0714.jpgZdjęcie0721.jpgZdjęcie0716.jpg

Trochę tam bajzel jeszcze, bo niunia na razie z nami śpi. Ale przeniesiemy ją jeszcze w tym miesiącu...
I sorka że post pod postem, ale przy edytowaniu nie mogłam wgrać fotek :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mou póki co mamy 2 sypialnie jedną 20 m2 a druga 10 m2 ale zamierzamy adaptować jeszcze strych tak że zrobią się 3 sypialnie i pokój zabaw :-)...........
prześliczny pokoik moja Wiki ma różowe ściany bo na inny kolor nie chciała się zgodzić:-) różowy to jej ulubiony kolor i najchętniej wszystko by chciała różowe:-D

Ostatnia edycja:
Do góry