To mnie uspokoiłaś tym 18 dniem.. a jak długie masz cykle? I skąd wiedziałaś że akurat 18 dnia miałaś owulację??? Robiłaś testy?
miałam monitoring cyklu
dlatego wiedzialam, ze owu była
testy pokazały także II kreseczki takie same wiec u mnie mimo PCOS się sprawdziły
cykle miałam 30-31 dniowe
ja waśnie piałam o Clo mou i nawet w Polsce lekarze nie sa chetni do dawania od razu przed nim trzeba wykonać wszystkie badania hormonów i innych badań bo nie zawsze problem tkwi w owulacji przecież jest milion innych przyczyn niemożności zajścia w ciąże
sorki za post pod postem
powiem Ci tak u mnie z badan hormonalnych nic nie wyszło... wszystkie miałam w normie... a monitoring pokazął brak owulacji. Miałam 3 lekarzy i wszyscy 3 przepisywali bez problemu clo... no miliona przyczyn raczej nie ma
bo albo plemniki są nie teges, ale w to tez nie wierzę bo u nas był 1% żywych plemników, lekarze nie dawali nam szans na naturalną ciążę a 3 miesiące później byłam i jest Sebek na świecie, brak owulacji - czyli problem z hormonami, albo jest jeszcze jakaś choroba, która własnie dotyczy braku owulacji, ale nie jest związana z hormonami, podobno niekótre kobiety mają taką urodę, ze mają np 1 owulację w roku
Widzę, ze Mousefish ma już dziecko wiec problemy z M odpadają więc mogło się cos poprzestawiać z owulacją co jest cąłkiem normalne bo im kobieta starsza tym mniej jajeczek tym mniej owulacji itd
nie będe się wymądrzać , ale przez 2 lata ciągłych starań, chodzenia od lekarza do lekarza trochę liznęłam ten temat
wiem,z e lekarze nie zawsze mają rację, a raczej bym powiedziała, ze 90 % lekarzy nie ma racji szczególnie jeżeli idą za tym grube pieniądze jakie się daje w klinikach i na wizytach prywatnych...
A że Mousefish pytala to odpisałam
Mousefish są też na owulację zioła Ojca Sroki chyba 2 albo 3 na owulację to jest taka mieszanka ziól wiem, ze u dużej ilości kobiet wywołuje owulacje, u mnie się niestety nie sprawdzilo
kochane Ja sama robiłam pizze wczoraj na kolacje a ze zostało jeszcze pół to jeszcze dzis kończyliśmy
a po sosie czosnkowym zawsze mnie niemiłosiernie suszy w nocy łeeeeeeeeeeeeee
Rysica dziękuje, córa bardzo mile widziana synek oczywiscie takze
Pajka mnie sie juz spieszy zeby isc , załuje ze jednak nie poszłam gdzie kolwiek w tamtym tyg,
Nikola miała racje
a hormony wykoncza moje lubego chyba !!!!!
czas na małą kawkę i ptasie mleczko
rozumiem, rozumiem, bo jak ja zaszłam w ciąże to cały czas mi sie zdawalo, ze cos jest nie tak i usg mogłabym miec 7 dni w tygodniu