Mamuśka - nie stresuj się, to weekend majowy do środy już niedaleko, a jak Ty się wkurzasz, to fasolka też Ja Wam i tak zazdroszczę, bo jak tu jest się w ciąży, to przez cały okres trwania robi się tylko 2 razy usg... i nigdy nie widzisz lekarza. Calusieńką ciąże prowadzi położna !!!! O ginekologu zapomnij. Mnie nawet po porodzie ginekolog nie widział !!!
A mi się kończą testy. Dzisiaj ostatni, i zaraz pójdę zrobić - jak myślicie??? Nie piłam dużo płynów od ponad dwóch godzin, i jest tu u mnie 17.20
Już mi się pić chce he he, i siusiu też, więc może to wykorzystać??? Zamówiłam nowe testy, powinny być pojutrze. Więc na wszelki jakieś przytulanko na jutro zamówię hi hi skoro nie będę miała pojęcia o owulacji...
A mi się kończą testy. Dzisiaj ostatni, i zaraz pójdę zrobić - jak myślicie??? Nie piłam dużo płynów od ponad dwóch godzin, i jest tu u mnie 17.20
Już mi się pić chce he he, i siusiu też, więc może to wykorzystać??? Zamówiłam nowe testy, powinny być pojutrze. Więc na wszelki jakieś przytulanko na jutro zamówię hi hi skoro nie będę miała pojęcia o owulacji...