reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

wróżbę robiłam wyszło ze jeszcze córa bedzie i koniec , a mojemu ze syn i córa jeszcze :szok::szok: hahahaha nieźle !!!!!!!!!!!!!!!!! wiec raczej dwóch fasolek nie bedzie u mnie :p:p:p

U Ciebie to sie porobiło, nie wiadomo co jest grane, moze owulacja była tak późno, sama juz nie wiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witam sie
dopiero teraz mam chwilke, eby zerknąc..

Pajka a jakie wykresiki?Ja nie prowadze zadnych...jeszcze

oj pomylilas mi się z inna dziewczyną :zawstydzona/y:

Witam z rana
Zatestowalam i jest znowu cien drugiej kreski,ale w innym miejscu niz wczoraj,troche bardzo w prawo.A w miejscu gdzie wczoraj byl cien-dzisiaj jest tez cien ale kreska jest na skos.Chyba te testy kpia ze mnie...
i sobie tak mysle ze ja chyba tak bartdzo chce cos tam zobaczyc ze widze cien drugiej kreski....
Kurcze,niewiem dlaczego mi sie @ tak spoznia,nie powinna po Castagnusie,ani tym bardziej po Luteinie.Gdyby nie te testy negatywne,to naprawde bym myslala ze to ciaza,od kilku dni rano czuje sie strasznie zmeczona,mam czasami mdlosci,no i ten bialy sluz,jest go bardzo duzo-tak tez mialam w ciazy z Majka.Tyle ze wtedy test wyszedl w dzien spodziewanej,19dni po stosunku.I byla gruba druga kreska.Ech..,dzisiaj znowu pobolewa mnie podbrzusze jak na @.Ale tak mam od kilku tyg.a @ i tak nie przychodzi:-(

chyba bym inny test kupiła :-)

Dostałam wlasnie @ i ciesze sie jak glupia:-) Nareszcie.Moze wreszcie ten cykl bedzie owulacyjny.Mam nadzieje.Pozdrawiam

a już się wyjaśniło to trzymam kciuki :-)

Witam :)
mamusia blaneczki- tak szczerze to w pierwszym cyklu, a raczej zaraz po poronieniu !!!!!!! z małym za 3 razem z tą poronioną ciązą tez za 3 razem zaszłam a teraz od razu,!!!!!!!!!!
Kasiik to przynajmniej wiadomo juz co i jak !!!!!!!!!!!!!!!!
Nikola buziak :*

Ale mieliśmy dziś noc !!!!!!!! nie dość że mały chory to jeszcze bidulek uderzył sie w nocy w wargę o łóżko, sam ten huk uderzenia od razu nas postawił na nogi a potem juz taki przeraźliwy płacz ze aż ja prawie ryczałam, krew sie lała , dobrze ze zęby całe !!!!!!!!!!! On tak sie wiercił dziś ze zabrakło ochraniacza i bach!!!!

Dziś nie gotuję obiadu , uff jak dobrze jeden dzień bez garów !!!!!!!!!!!!!!! idziemy na domy na obiad !!!!!!!!!!!!

Miłego dnia :**

Mou super ta fototapeta :) mnie sie takie bardzo podobają ale juz postanowiłam ze bedzie fiolet i kwiaty !!:)

bidulek mam nadzieje, ze nic się nie stalo

Dzięki wielkie Nikolaa - zrobię jeden po 20 i jutro po 20, bo już mi tylko trzy testy zostały... mam nadzieję, że nie będę musiała kupować nowych :)
testy owulacyjne najlepiej robić wieczorem i o tej samej porze dnia :tak:inaczej nie mają sensu :-)

A co Wy z tą pogodą... ???? Bo u mnie lato w pełni... i troszeczkę wiaterku na szczęście :) bo jakby go nie było, to bym się zagotowała. A ja się po prostu czuję fatalnie. Koleżanka z dziećmi ma na obiad wpaść... za jakieś 5 min. a ja się tak strasznie czuję... podbrzusze mnie boli aahhh....

oj daj trochę tej ladnej pogody bo u mnie masakra:confused:

no ponieważ moje dziecko ostatnio jest anty wózkowe postanowiłam wypróbować chusty. dzisiaj testuję zobaczymy co z tego wyjdzie...

Dziewczyny Ja mam już dość wszystkiego, klnę od rana, i ryczę też co trochę!!!!!!!!!! dzwoniłam rano aby sie zapisać na dzis do przychodni to dziś gabinet NIECZYNNY, dopiero w środę, dzwoniłam tez do innego prywatnego lekarza bo nie wiem czy przyjmuje dziś wiec NIE PRZYJMUJE, JUTRO ŚWIETO wiec wiadomo pozamykane wszystko, ***** MAĆ!!!!!!!!! Co za pieprzone miasto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak sie cieszyłam ze juz dziś pójde a tu muszę czekać do środy znowu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zimno mi dziś, mdli mnie jeszcze gorzej, pogoda do dupy, jednym słowem mam popierdzielony dzień od rana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zwątpiłam juz !!!!!!!!!!!!!!! Noc nie przespana, bo mały spał spał z nami a raczej na mnie ,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Płaczę od rana o wszystko po prostu, mój juz ma mnie dość a ja siebie jeszcze bardziej !!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamuśka, współczuję!!!!! U nas w Medicover normalnie lekarze przyjmują - szkoda, że nie możecie prywatnie gdzieś indziej, gdzie otwarte. ehhhh małe miasteczka mają swój urok, ale czasem to przekleństwo.

Ja też dziś wkurzona - byłam u ortopedy z Medicover, i ten gburr potraktował mnie na zasadzie "chodzi pani, noga się rusza w przód i tył - po co pani chce nią na boki ruszać? a ze boli - każdego coś boli" NO TYLKO TRZASNĄC TAKIEGO PRZEZ LEB!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze musiałam prawie błagać i przedłużenia L-4 bo długi weekend i mojego lekarza też nie ma, i kłócić się z nim o zaświadczenie, że zwolnienie jest następstwem wypadku w drodze do pracy, bo znów by mi nie chcieli wypłacić 100% za zwolnienie. No PARANOJA!!!!!!!! Przynajmniej wyszło na moje suma sumarum, i skierowanie na USG mi dał, idę 4tego. a 11tego idę do ortopedy do MSWiA i może on mi coś powie, co dalej z tą nogą... Oj coś czuję, że lada chwila będę musiała do roboty wracać a wcale mi się to nie uśmiecha!!!!!!!!! :/ miałam przejść z jednego zwolnienia w drugie, a teraz dupa blada!!!!!!!!! Ani w ciąży nie jestem, ani kostki mi nie wyleczyli, grrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!! :/

Mamuska23Rozumiem twoja zlosc,napewno sie martwisz,a tu d** bo dzien wolny i wszystko pozamykane,ale nie denerwuj sie bo szkodzisz malenstwu,w srode juz bedziesz u lekarza,a ktory to juz bylby tydzien?
Rysica Ech ci lekarze,czasami wkurzaja.A robilas kolejny test?@ dalej sie spoznia?

A ja przygotowuje sie powoli do roczku Maii,to juz za 5dni:-) Ale impreze urodzinowa dla Majki robimy dopiero 21 maja,bo wczesniej mamy komunie i urodziny siostry.No a prababcia Mai przyjezdza dopiero 12maja z Polski.Dzisaj zamowilismy Majce prezent na spolke z dziadkami.O,cos takiego: Chicco Spieltisch Garten der Wörter 2sprachig 12 Monate | eBay

Rysica no niestety takie są lekarze, mało co spotkałam naprawdę w porządku i NORMALNEGO lekarza !!!!!!!!!! Obyś jednak posiedziała jeszcze w domu i nie musiała isc do pracy
No właśnie kupiłas test , bedziesz robić jutro ???????????? Jak nie to chyba najlepiej bedzie jak sie wybierzesz do lekarza bo tak czy owak brak @ to nie normalne !!!!!!!!!!!
Kasiik- a duzą robicie imprezę dla małej ???????? Prezent bedzie jak najbardziej na miejscu dla małej :) napewno bedzie miec radochę słoneczko :)
W środę będzie równo 7 tygodni wiec mam nadzieje ze serduszko bedzie juz bić, no i ze bedzie dobrze !!!

Mnie na szczęście pomaga cola na te mdłości ;) wiec teraz jakoś funkcjonuje a jeszcze na zakupy trzeba jechać takie większe ,
Zła jestem bo mieliśmy do tego Bałtowa jechać ale pogoda do bani i jeszcze mały chory wiec lipa !!!!!:(((((((((((((

Rysica - gratuluje @ - bo chyba na to czekalysmy ;]
Mamuska - uhhh no to przerabane z ta wizyta ale mam nadzieje ze jak dotrwasz do niej to bedzie wiso ok ;]

u mnie d- dzis w pracy bylam , kupilam sobie makarony firany do okna super wygalda;] teraz siedze z kumple ai sobie gadamy ;] od paru dni znow mnie zgaga meczy yhhh wiec okres chyba blisko w zelszym cyklu tez mnie zgaga meczyla !

Witam sie,
U nas pogoda do dupy, wieje i chlodno, dobrze ze chociaz slonce swieci. Kupilam sobie swietne balerino trampki z Dog Rocket wczoraj, sluczne, w domu okazalo sie ze moj nr 39 mi spada z golych stop, wymienilam dzis na 38 i sa za male:((( nadal bede musiala szukac butow do codziennego biegania do sukienek i spodni.
MM napalony na nasza przyszla coreczke, chce juz zaczynac starania i nie moge mu przetlumaczyc, ze zaczynamy za jakies 2 miesiace, bo ja chce w wakacje pobalowac a nie dmuchac na siebie i chuchac;-)
Mamuska przesrane z tymi lekarzami, ja bedac na Twoim miejscu i w Polsce juz bym na pogotowiu na usg byla:-)
kasik fajny prezent dla malej, moj Patryk ma kilka tego typu zabawek, fajne sa:)

reklama
Mamuska Imprezka bedzie mała bo reszta rodziny w Polsce,beda tylko moi rodzice,babcia,siostry i ciocia z wujkiem i synkiem.Ale mam nadzieje ze sloneczko zaswieci,imprezka sie uda no i ze nasza solenizantka bedzie szczesliwa jak wszystko bedzie sie krecic wokol niej:-);-) Wlasnie wrocilam z zakupow,znalazlam swieczke na tort na roczek,duza rozowa jedynka z klaunem:),balony w ksztalcie serc,i rozowe serwetki z nadrukiem bucikow i grzechotki (cudo:)).A ciocia kupila Majce biale lakierki,po prostu przesliczne,i zielona ozdobe do pokoiku Majki.Urzadzilam Majce pokoik na zielono,zamowilam bardzo fajne duze nakljki na sciane z Kubusiem Puchatkiem.I pokoik ma naprawde ekstra:-)

A gdzie sie podziewa Agnieszkakk??

Do góry