reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

wróżbę robiłam wyszło ze jeszcze córa bedzie i koniec , a mojemu ze syn i córa jeszcze :szok::szok: hahahaha nieźle !!!!!!!!!!!!!!!!! wiec raczej dwóch fasolek nie bedzie u mnie :p:p:p

U Ciebie to sie porobiło, nie wiadomo co jest grane, moze owulacja była tak późno, sama juz nie wiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witam sie
dopiero teraz mam chwilke, eby zerknąc..

Pajka a jakie wykresiki?Ja nie prowadze zadnych...jeszcze

oj pomylilas mi się z inna dziewczyną :zawstydzona/y:

Witam z rana
Zatestowalam i jest znowu cien drugiej kreski,ale w innym miejscu niz wczoraj,troche bardzo w prawo.A w miejscu gdzie wczoraj byl cien-dzisiaj jest tez cien ale kreska jest na skos.Chyba te testy kpia ze mnie...
i sobie tak mysle ze ja chyba tak bartdzo chce cos tam zobaczyc ze widze cien drugiej kreski....
Kurcze,niewiem dlaczego mi sie @ tak spoznia,nie powinna po Castagnusie,ani tym bardziej po Luteinie.Gdyby nie te testy negatywne,to naprawde bym myslala ze to ciaza,od kilku dni rano czuje sie strasznie zmeczona,mam czasami mdlosci,no i ten bialy sluz,jest go bardzo duzo-tak tez mialam w ciazy z Majka.Tyle ze wtedy test wyszedl w dzien spodziewanej,19dni po stosunku.I byla gruba druga kreska.Ech..,dzisiaj znowu pobolewa mnie podbrzusze jak na @.Ale tak mam od kilku tyg.a @ i tak nie przychodzi:-(

chyba bym inny test kupiła :-)

Dostałam wlasnie @ i ciesze sie jak glupia:-) Nareszcie.Moze wreszcie ten cykl bedzie owulacyjny.Mam nadzieje.Pozdrawiam

a już się wyjaśniło to trzymam kciuki :-)

Witam :)
mamusia blaneczki- tak szczerze to w pierwszym cyklu, a raczej zaraz po poronieniu !!!!!!! z małym za 3 razem z tą poronioną ciązą tez za 3 razem zaszłam a teraz od razu,!!!!!!!!!!
Kasiik to przynajmniej wiadomo juz co i jak !!!!!!!!!!!!!!!!
Nikola buziak :*

Ale mieliśmy dziś noc !!!!!!!! nie dość że mały chory to jeszcze bidulek uderzył sie w nocy w wargę o łóżko, sam ten huk uderzenia od razu nas postawił na nogi a potem juz taki przeraźliwy płacz ze aż ja prawie ryczałam, krew sie lała , dobrze ze zęby całe !!!!!!!!!!! On tak sie wiercił dziś ze zabrakło ochraniacza i bach!!!!

Dziś nie gotuję obiadu , uff jak dobrze jeden dzień bez garów !!!!!!!!!!!!!!! idziemy na domy na obiad !!!!!!!!!!!!

Miłego dnia :**

Mou super ta fototapeta :) mnie sie takie bardzo podobają ale juz postanowiłam ze bedzie fiolet i kwiaty !!:)

bidulek mam nadzieje, ze nic się nie stalo

Dzięki wielkie Nikolaa - zrobię jeden po 20 i jutro po 20, bo już mi tylko trzy testy zostały... mam nadzieję, że nie będę musiała kupować nowych :)
testy owulacyjne najlepiej robić wieczorem i o tej samej porze dnia :tak:inaczej nie mają sensu :-)

A co Wy z tą pogodą... ???? Bo u mnie lato w pełni... i troszeczkę wiaterku na szczęście :) bo jakby go nie było, to bym się zagotowała. A ja się po prostu czuję fatalnie. Koleżanka z dziećmi ma na obiad wpaść... za jakieś 5 min. a ja się tak strasznie czuję... podbrzusze mnie boli aahhh....

oj daj trochę tej ladnej pogody bo u mnie masakra:confused:

no ponieważ moje dziecko ostatnio jest anty wózkowe postanowiłam wypróbować chusty. dzisiaj testuję zobaczymy co z tego wyjdzie...

Dziewczyny Ja mam już dość wszystkiego, klnę od rana, i ryczę też co trochę!!!!!!!!!! dzwoniłam rano aby sie zapisać na dzis do przychodni to dziś gabinet NIECZYNNY, dopiero w środę, dzwoniłam tez do innego prywatnego lekarza bo nie wiem czy przyjmuje dziś wiec NIE PRZYJMUJE, JUTRO ŚWIETO wiec wiadomo pozamykane wszystko, ***** MAĆ!!!!!!!!! Co za pieprzone miasto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak sie cieszyłam ze juz dziś pójde a tu muszę czekać do środy znowu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zimno mi dziś, mdli mnie jeszcze gorzej, pogoda do dupy, jednym słowem mam popierdzielony dzień od rana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zwątpiłam juz !!!!!!!!!!!!!!! Noc nie przespana, bo mały spał spał z nami a raczej na mnie ,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Płaczę od rana o wszystko po prostu, mój juz ma mnie dość a ja siebie jeszcze bardziej !!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamuśka, współczuję!!!!! U nas w Medicover normalnie lekarze przyjmują - szkoda, że nie możecie prywatnie gdzieś indziej, gdzie otwarte. ehhhh małe miasteczka mają swój urok, ale czasem to przekleństwo.

Ja też dziś wkurzona - byłam u ortopedy z Medicover, i ten gburr potraktował mnie na zasadzie "chodzi pani, noga się rusza w przód i tył - po co pani chce nią na boki ruszać? a ze boli - każdego coś boli" NO TYLKO TRZASNĄC TAKIEGO PRZEZ LEB!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze musiałam prawie błagać i przedłużenia L-4 bo długi weekend i mojego lekarza też nie ma, i kłócić się z nim o zaświadczenie, że zwolnienie jest następstwem wypadku w drodze do pracy, bo znów by mi nie chcieli wypłacić 100% za zwolnienie. No PARANOJA!!!!!!!! Przynajmniej wyszło na moje suma sumarum, i skierowanie na USG mi dał, idę 4tego. a 11tego idę do ortopedy do MSWiA i może on mi coś powie, co dalej z tą nogą... Oj coś czuję, że lada chwila będę musiała do roboty wracać a wcale mi się to nie uśmiecha!!!!!!!!! :/ miałam przejść z jednego zwolnienia w drugie, a teraz dupa blada!!!!!!!!! Ani w ciąży nie jestem, ani kostki mi nie wyleczyli, grrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!! :/

Mamuska23Rozumiem twoja zlosc,napewno sie martwisz,a tu d** bo dzien wolny i wszystko pozamykane,ale nie denerwuj sie bo szkodzisz malenstwu,w srode juz bedziesz u lekarza,a ktory to juz bylby tydzien?
Rysica Ech ci lekarze,czasami wkurzaja.A robilas kolejny test?@ dalej sie spoznia?

A ja przygotowuje sie powoli do roczku Maii,to juz za 5dni:-) Ale impreze urodzinowa dla Majki robimy dopiero 21 maja,bo wczesniej mamy komunie i urodziny siostry.No a prababcia Mai przyjezdza dopiero 12maja z Polski.Dzisaj zamowilismy Majce prezent na spolke z dziadkami.O,cos takiego: Chicco Spieltisch Garten der Wörter 2sprachig 12 Monate | eBay

Rysica no niestety takie są lekarze, mało co spotkałam naprawdę w porządku i NORMALNEGO lekarza !!!!!!!!!! Obyś jednak posiedziała jeszcze w domu i nie musiała isc do pracy
No właśnie kupiłas test , bedziesz robić jutro ???????????? Jak nie to chyba najlepiej bedzie jak sie wybierzesz do lekarza bo tak czy owak brak @ to nie normalne !!!!!!!!!!!
Kasiik- a duzą robicie imprezę dla małej ???????? Prezent bedzie jak najbardziej na miejscu dla małej :) napewno bedzie miec radochę słoneczko :)
W środę będzie równo 7 tygodni wiec mam nadzieje ze serduszko bedzie juz bić, no i ze bedzie dobrze !!!

Mnie na szczęście pomaga cola na te mdłości ;) wiec teraz jakoś funkcjonuje a jeszcze na zakupy trzeba jechać takie większe ,
Zła jestem bo mieliśmy do tego Bałtowa jechać ale pogoda do bani i jeszcze mały chory wiec lipa !!!!!:(((((((((((((

Rysica - gratuluje @ - bo chyba na to czekalysmy ;]
Mamuska - uhhh no to przerabane z ta wizyta ale mam nadzieje ze jak dotrwasz do niej to bedzie wiso ok ;]

u mnie d- dzis w pracy bylam , kupilam sobie makarony firany do okna super wygalda;] teraz siedze z kumple ai sobie gadamy ;] od paru dni znow mnie zgaga meczy yhhh wiec okres chyba blisko w zelszym cyklu tez mnie zgaga meczyla !

Witam sie,
U nas pogoda do dupy, wieje i chlodno, dobrze ze chociaz slonce swieci. Kupilam sobie swietne balerino trampki z Dog Rocket wczoraj, sluczne, w domu okazalo sie ze moj nr 39 mi spada z golych stop, wymienilam dzis na 38 i sa za male:((( nadal bede musiala szukac butow do codziennego biegania do sukienek i spodni.
MM napalony na nasza przyszla coreczke, chce juz zaczynac starania i nie moge mu przetlumaczyc, ze zaczynamy za jakies 2 miesiace, bo ja chce w wakacje pobalowac a nie dmuchac na siebie i chuchac;-)
Mamuska przesrane z tymi lekarzami, ja bedac na Twoim miejscu i w Polsce juz bym na pogotowiu na usg byla:-)
kasik fajny prezent dla malej, moj Patryk ma kilka tego typu zabawek, fajne sa:)

reklama
Mamuska Imprezka bedzie mała bo reszta rodziny w Polsce,beda tylko moi rodzice,babcia,siostry i ciocia z wujkiem i synkiem.Ale mam nadzieje ze sloneczko zaswieci,imprezka sie uda no i ze nasza solenizantka bedzie szczesliwa jak wszystko bedzie sie krecic wokol niej:-);-) Wlasnie wrocilam z zakupow,znalazlam swieczke na tort na roczek,duza rozowa jedynka z klaunem:),balony w ksztalcie serc,i rozowe serwetki z nadrukiem bucikow i grzechotki (cudo:)).A ciocia kupila Majce biale lakierki,po prostu przesliczne,i zielona ozdobe do pokoiku Majki.Urzadzilam Majce pokoik na zielono,zamowilam bardzo fajne duze nakljki na sciane z Kubusiem Puchatkiem.I pokoik ma naprawde ekstra:-)

A gdzie sie podziewa Agnieszkakk??

Do góry