reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

klaudusiu oj jak mi sie tęskni za tobą............

mou
nie koniecznie to dopiero 12 dzień cyklu nie rób kilku testów tylko jeden o konkretnej godzinie robienie kilku nadzień nic nie daje tylko niepotrzebny stres najlepsze stężenie hormonu LH jest w godzinach wieczornych ja mam mam słabszą kontrolną przez cały cykl kiedy bym nie zrobiła dopiero w dniu owulacji miałam dużo ciemniejsza od kontrolnej.........

reklama
Dzięki wielkie Nikolaa - zrobię jeden po 20 i jutro po 20, bo już mi tylko trzy testy zostały... mam nadzieję, że nie będę musiała kupować nowych :)

gdzieś tam kiedyś wyczytałam że najlepsze godziny dla testów owulacyjnych to miedzy 16 a właśnie 20 życzę powodzonka i miłych przytulanek

my spadam gdzieś sobie pojeździć ale pogoda do duupki

czesc dziewczyny jestem tu rzadko za wzgledu na prace i zawsze cos jest do zrobienia tymbardziej ze maz jest co 2 tyg to wszystko jest na mojej glowie ale staram sie na bierzaco czytac co u Was slychac bo fajowo Was sie czyta ostanio pamietam ze pisalam ze lekarz kazal mi lezec nogami do gory i co zrobilam dzis jest 26 dc a moje cykle zwykle trwaja 25dni i bola mnie strasznie sutki co nigdy mi sie nie zdarzało ale sie nie nakrecam ze to ciaza testu jeszcze nie robie juz tyle razy robiłam i zawsze wychodziło to samo 1 wielka krecha takze jeszcze sobie poczekam.
dzis pogoda fatalna takze w domku sobie maz pojechał synek gra a ja odpoczywam
:-Dmiłego popołudnia życzę:-D

A co Wy z tą pogodą... ???? Bo u mnie lato w pełni... i troszeczkę wiaterku na szczęście :) bo jakby go nie było, to bym się zagotowała. A ja się po prostu czuję fatalnie. Koleżanka z dziećmi ma na obiad wpaść... za jakieś 5 min. a ja się tak strasznie czuję... podbrzusze mnie boli aahhh....

mamusia blaneczki trzymam kciuki i obiecująco to wygląda!!!!! ja polecam test jak najpóźniej czyli po dniu spodziewanej @!!!!!!!!
hehe spoko dzieki za mile slowa ;-) az czlowiek ma nadzieje ...dzis boli i kluc ciag dalszy :confused::baffled::ninja2::rolleyes2::oo:
Zrobie test 13 bo 12 mam dostac miesiaczki, maja jakos tak ...;-):sorry2:strasznie jestem ciekawa ...:-p
Witam :)
mamusia blaneczki- tak szczerze to w pierwszym cyklu, a raczej zaraz po poronieniu !!!!!!! z małym za 3 razem z tą poronioną ciązą tez za 3 razem zaszłam a teraz od razu,!!!!!!!!!!
;-) a kiedy mialas owulacje ? jakiego dnia??
Gratuluje oby bylo wszystko ok naprawde zycze Ci tego Kochana ;-);-)

mamusia blaneczki - owulacje mialam ok 3 tygodnie po zabiegu, tak mówię bo wtedy był stosunek
Klaudusia wiem, wiem zdaje sobie sprawę z tego !!! ale niech mówią co chcą w nosie juz to mam jak beda sie odnosic do mnie !!! buziaczki dla małego krasnalka :)

My juz po gościach, najedzeni i zmeczeni przy okazji, zahaczyliśmy w drodze powrotnej na wesołe miasteczka :) Jaśko sie troszke pokręcił na karuzeli konikowej (ze mną ) hehehe :)))))))

Hej dziewczynki!
A ja dziś cały dzień u rodziców spędziłam :) Mąż w domu to po co miałam sama siedzieć :p

Mamuśka - ja baaardzo mocno trzymam kciuki za Twoją wizytę jutro! Jejciu jak ja bym chciała, żeby było wszystko ok!!!
Kasiik - ja po odstawieniu anty miałam to samo - od dnia spodziewanej owulki, przez dwa tygodnie miałam objawy ciążowe, potem wszystko przeszło i w 40 dc dostałam @...

A tak w ogóle to dzisiaj jest 39 dc i @ ani widu ani słychu... Testów też nie mam, jak do jutra nie dostanę to kupię jeszcze testy, ale jestem na bank pewna, że nic nie wyjdzie...

A co do pogody - paskudna dziś była, zimno, pół dnia padało, brrrr

Rysica- to kupuj teścior jutro :) i czekam na wynik :)
U mnie sie juz zaczyna, mdli mnie strasznie, żle sie czuje najchetniej to bym przeleżała to wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((((((((((((((((

reklama
Mamuśka, ja nie wierzę, że jestem w ciąży... Zero objawów, testy negatywne... Tylko jestem ciekawa, co się w tym moim organizmie pierdzieli, że tak nagle mam... A u Ciebie kochana, jak takie objawy są, to jestem pewna, że fasolkę zobaczysz :D a może dwie??? Robiłaś tą wróżbę z igła??? :D:D:D

a dzisiaj będąc u rodziców piłam SAKE! :))) oryginalne, mojemu bratu kolega z Japonii przywiózł. Zarąbiste!!!!!!!!!!!! :D

Edit: Właśnie dostałam @!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D No, czyli mi się cykle na 40 dniowe przestawiły!!! SZOK!!!!!!!!!!! No to muszę się zaopatrzyć w 3 opakowania testów owulacyjnych na ten cykl!!! :) Będę robić od 10 dnia cyklu ale jak znowu ma być 40 dniowy cykl, to pewnie ok 25 dc będę miała owulkę...

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry