reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mamusia a może tam coś sie wykluwa co ????????????? mnie tak bolał jajnik i brzuch jak na okres około tydzien przed spodziewaną @ !!!!!!OJjjjjj ja czuję ze bedzie z tego dzidzia ;)

Dzieki za mile slowa :tak:;-)
Wiesz co no wlasnie zaczely sie bole dwa dni przed owulacja :eek:czy 3 dni i az do dzis mnie pobolewaja z rana i po poludnia bardziej a w ciagu dnia cmia :sorry: ale kilka dni mnie pozadnie bolalo ...az wsumie mysle sobie w pracy.. moze cos mi sie tam stalo ?? po odstawieniu tabletek jakos hormony szaleja i brzuch napuchl napecznial? moze tak moj organizm reaguje na brak anty? ale wsumie to by odrazu zaczelo puchnac a nie po 2 tygodniach kiedy miala byc owulacja :sorry: dziwna zagadka to jest dla mnie a tak wogule to nawet czulam jak boli mnie przednia czesc macicy ...:szok::zawstydzona/y::sorry:?

zagadka bedzie rozwiazana lada dzien ...a jak mialam w poniedzialek owulacje planowana to kiedy mam testowac?? ;-) pozdrawiam wszystkie mamusie przyszle :tak:

Mamuska gratulacje zaraz nas wszystkie za ktorym cyklem sie udalo ???

reklama
Witam z rana
Zatestowalam i jest znowu cien drugiej kreski,ale w innym miejscu niz wczoraj,troche bardzo w prawo.A w miejscu gdzie wczoraj byl cien-dzisiaj jest tez cien ale kreska jest na skos.Chyba te testy kpia ze mnie...
i sobie tak mysle ze ja chyba tak bartdzo chce cos tam zobaczyc ze widze cien drugiej kreski....
Kurcze,niewiem dlaczego mi sie @ tak spoznia,nie powinna po Castagnusie,ani tym bardziej po Luteinie.Gdyby nie te testy negatywne,to naprawde bym myslala ze to ciaza,od kilku dni rano czuje sie strasznie zmeczona,mam czasami mdlosci,no i ten bialy sluz,jest go bardzo duzo-tak tez mialam w ciazy z Majka.Tyle ze wtedy test wyszedl w dzien spodziewanej,19dni po stosunku.I byla gruba druga kreska.Ech..,dzisiaj znowu pobolewa mnie podbrzusze jak na @.Ale tak mam od kilku tyg.a @ i tak nie przychodzi:-(

Ostatnia edycja:
my mieliśmy iść do kościoła a mój zapuchł od zęba biedak.....
kasik
ja polecem aptekę i inny test... powiem ci tak ja przeczytałam chyba wszystko w niecie o testach bo moje przygody z dziwnymi testami zaczęły się w grudniu ... i moja rada jest taka żeby kupić test innej firmy i go jutro z rana zrobić bo czasem miewały dziewczyny że testy je kłamały w obie strony ... jeśli zrobisz innej firmy i blada kreseczka z odpowiednim czasie to gratulacje.... w każdym razie dalej trzymam kciuki...
mamusia blaneczki trzymam kciuki i obiecująco to wygląda!!!!! ja polecam test jak najpóźniej czyli po dniu spodziewanej @!!!!!!!!

Dostałam wlasnie @ i ciesze sie jak glupia:-) Nareszcie.Moze wreszcie ten cykl bedzie owulacyjny.Mam nadzieje.Pozdrawiam

kasik to sytuacja sie rozwiązała!!!!!!!!!!! i mamy tu kolejny dowód że nas testy nie lubią ........ktoś przeklął mamusie po raz drugi i ich testy........

Mou nie dziękuję na razie, :p:p:p w poniedziałek potwierdzę to wydarzenie, wiec suwaczka nie wstawiam jeszcze :p
byłam sceptyczna co do tych testów ale zaryzykowałam i kupiłam, kupowałam z moją znajomą i ona owu kupiła i ciążowe, wczoraj robiła pierwszy owu w 11 dniu cyklu i od razu wyskoczyły II ciemne krechy wiec chyba sie nie mylą! Ona mialam teraz wywoływany @ wiec może dlatego tak wczesnie ma owu !!! tak czy siak pomagam jej zajść w ciążę hehe jako juz doświadczona w tych sprawach haha :)

Pisałaś ze kupiliście farby i bedziecie malować, jakie kolorki będą ????????????

Witam z rana :) Kolorki będą w beżu-złocie, czyli ostra jazda będzie. A na jednej ze ścian będzie to: Photo Wall Mural "DANDELION POETRY" 400x280 wallpaper | eBay UK

Witam :)
mamusia blaneczki- tak szczerze to w pierwszym cyklu, a raczej zaraz po poronieniu !!!!!!! z małym za 3 razem z tą poronioną ciązą tez za 3 razem zaszłam a teraz od razu,!!!!!!!!!!
Kasiik to przynajmniej wiadomo juz co i jak !!!!!!!!!!!!!!!!
Nikola buziak :*

Ale mieliśmy dziś noc !!!!!!!! nie dość że mały chory to jeszcze bidulek uderzył sie w nocy w wargę o łóżko, sam ten huk uderzenia od razu nas postawił na nogi a potem juz taki przeraźliwy płacz ze aż ja prawie ryczałam, krew sie lała , dobrze ze zęby całe !!!!!!!!!!! On tak sie wiercił dziś ze zabrakło ochraniacza i bach!!!!

Dziś nie gotuję obiadu , uff jak dobrze jeden dzień bez garów !!!!!!!!!!!!!!! idziemy na domy na obiad !!!!!!!!!!!!

Miłego dnia :**

Mou super ta fototapeta :) mnie sie takie bardzo podobają ale juz postanowiłam ze bedzie fiolet i kwiaty !!:)

Mamuska23 Biedaczek:-(My takich akcji ostatnio mielismy kilka,Majka przypadkowo wklada nozke miedzy szczebelki,potem chce sie obrocic i wykreca nozke,jej przerazliwy placz w srodku nocy nieraz nas przyprawil o dreszcze.A Majce powyskakiwaly przedwczoraj czerwone plamki dosc duze na brzuszku,klatce piersiowej i troche na buzi.No i teraz niewiemy z czego,w ten dzien dalismy jej pierwszy raz kukurydze i groszek no i uzylismy oliwki Penaten bo ta polska juz sie skonczyla.Dzisaij ma tych plamek juz mniej,ale na buzi jest ich wiecej.4maja mamy termin u lekarza,robia takim malym dzieciom testy na alergie?
A ja w tym cyklu,mam zamiar prowadzic obserwacje,temperaturka przede wszystkim,i sluz,chce sie przekonac czy mam owulacje.Zaczynam od jutra.Od dzisiaj znowu biore Castagnus-gin mi go przepisala na pol roku,wiec jeszcze 3,5miesiaca.

Hejka kobietki!!!!
Mousefish nieziemska tapeta!!!!!! Choruje na takie coś i w domu w sypialni na pewno coś podobnego będę miała :tak:
Kasik cieszę się że w końcu sytuacja się wyjaśniła. Trzymam kciuki za owocny cykl.
Mamusia czekam na wieści od lekarza, bo o ile dobrze doczytałam to jutro idziesz. Mam nadzieję, że będzie zdrowa ciąża i że lekarz potraktuje Cię jak powinien, bo (nie obraź się) dla lekarza taka ciąża to jest baaardzo zagrożona i nie zawsze reagują jak powinni.
Pozdrawiam Was świątecznie!:tak:

reklama
Fajnie, że Wam się tapetka podoba :) A ja się zaczynam martwić jednak o tą moją owulację, bo kreseczki z rana testowej prawie nie było. Teraz zrobiłam kolejny test, znowu jest ale baaardzooo blada.. a już jest 12 dzień cyklu... To normalne, żeby jeszcze nie wykazało ???

Do góry