reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kasiik najlepiej zrób za 2-3 dni ale RANO !!!!!!! oby była juz gruba i wyraźna :)

wstaw test to lukne , moze wzrok Ci nie szwankuje i tez ją zobacze :p

reklama
Mamuśka !!! MOJE GRATULACJE !!!!!
Masz identyczne testy jak ja he he .... a to nawet ciekawe, bo ja mam owulacyjne :eek: no i ja właśnie czekam na ciemniejszą tę drugą, bo przed chwilą robiłąm, i znów jest kreseczka, ale jaśniejsza. Kolejny test późnym wieczorem, i z samego rana.. A Ty co Kochana :) :) :) :) Wątek na forum zaraz zmienisz???? Nie "mamy staraczki" tylko na "zaciążone" he he he hehe. Tak czy siak gratuluję z całego serduszka :) bo to na pewno "TO" i trzymaj za mnie kciuki, żeby jutro moja owulacyjna krecha była tak mocna jak Twoja ciążowa !!!

Mou nie dziękuję na razie, :p:p:p w poniedziałek potwierdzę to wydarzenie, wiec suwaczka nie wstawiam jeszcze :p
byłam sceptyczna co do tych testów ale zaryzykowałam i kupiłam, kupowałam z moją znajomą i ona owu kupiła i ciążowe, wczoraj robiła pierwszy owu w 11 dniu cyklu i od razu wyskoczyły II ciemne krechy wiec chyba sie nie mylą! Ona mialam teraz wywoływany @ wiec może dlatego tak wczesnie ma owu !!! tak czy siak pomagam jej zajść w ciążę hehe jako juz doświadczona w tych sprawach haha :)

Pisałaś ze kupiliście farby i bedziecie malować, jakie kolorki będą ????????????

Mamuska23 Moze sie za bardzo podjaralam,na foto nie widac nic,na tescie widze dalej-ale jest to takie blade,ze juz sama niewiem,ja widze kreske taka gruba jak testowa,tyle ze bardzo bladziutka,i moze sobie ja sama uroilam-tylko dlaczego caly czas ja widze??

Zobaczymy,bo wiesz-u mnie teraz to by bylo dziwne,jestem w 49dc... i dpoiero teraz test by cos pokazal?Spozniona owulacja?Niewiem.Chcialabym bardzo-ale dopoki nie zobacze naprawde grubej krechy to nie uwierze:-D
A jak nastepny test bedzie negatywny to poprosze o @:-) w koncu juz najwyzszy czas.Buziaki

za pare dni sie dowiesz :) :)

Wklejam moje cudo mało co przypomina kopiec kreta ale co tam, zje sie i to pewnie szybko :) hehe :):laugh2::laugh2:

kopiec.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie

A latam latam :) ... ale wczoraj miałam dzień leniwca, bo mm był w domu, i zajmował się niunią, a ja leżałam do góry brzuchem i czytałam cały prawie dzień. Dzisiaj jedziemy po farbę do salonu, i jutro zaczniemy malowanie, więc znów mnie braknie. Ja mam dzisiaj 11 dzień cyklu, a testy nie wykazują zbliżającej się owulacji... ale śluz mam płodny, więc to dziwne...

Dobra - właśnie zrobiłam kolejny he hehe he, i tym razem kreska testowa się pokazała - 3 godziny od poprzedniego testu :) Jeszcze jeden zrobię ok 16. Zobaczymy. Kreska nie jest tak ciemna jak kontrolna, ale jest - widoczna - dobrze widoczna i po raz pierwszy od 7 dni.

no to do dzieła i trzymam kciuki:)

czekajcie zaraz sikne i zobaczymy jaka ta kreska bedzie !!!!!!!!!

No i krecha od razu sie pojawiła i to ciemniejsza od kontrolnej :szok::-)!!!!!!!! tamte 3 poprzednie to były o wiele jaśniejsze od kontrolnej !!!!!!!!!! a podkreśle ze tamte robiłam z porannego sikacza !!!!:p

Zeby nie było ze kłamię !!!!!! To macie :p ( po lewej testowa !!! ) :-)

Zobacz załącznik 350118

no to oicjalnie gratuluję i trzymam kciuki, spokojnych 9 miesięcy :)

za pare dni sie dowiesz :) :)

Wklejam moje cudo mało co przypomina kopiec kreta ale co tam, zje sie i to pewnie szybko :) hehe :):laugh2::laugh2:

Zobacz załącznik 350183

mniamniuśnie wygląda:D

reklama
witam wieczornie my byliśmy na pizzy i na lodach
kasiurek w Krakowie jak z pogoda bo u mnie normalnie po południu burze i deszcz:wściekła/y:
mamuśka śliczny teścik ... trzymam kciuki za lekarza w poniedziałek....
mou to fajnie że kraska coraz ciemniejsza nic tylko sie bzykolić:-D!!!!!!!!!!!!wiesz ja też miałm te testy z allegro owulacyjne i u mnie ulotce pisało że najlepiej jej robić o tej samej porze tak koło 16 bo wtedy są najbardziej wiarygodne
kasik trzy,mam kciuki wszystko jest możliwe oby to jednak fasoleczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
pajka hejka!!!!!!!!!

Do góry