reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

ooojjj tam wiesz... :-D:-D:-D Dopiero 9 hi hi hi hi hi.... tak naprawdę powinnam zacząć robić, jutro. Ale nie chcę przegapić tego momentu, więc zaczęłam wcześniej testowanko :tak:

reklama
Dziewczyny mam pytanko,wczoraj mialam silne mdlosci,dzisiaj dosc silne zawroty glowy,biore Luteine 6dzien.Moze to byc od tego??
Luteina dopochwowo ??? Bo jak pod język to mogą wystąpić mdłości i nawet takie stany "depresyjne " Tak czytałam ostatnio o tej luteinie !!!!!!!

Mou jasne ze lepiej wczesniej , za pare dni juz bedzie i do dzieła :)))))))))))))))))

kasik oj wierz mi ta pod język a z tego co pamiętam taka masz może wywołac mdłości ja na początku miałam zresztą teraz też ja biorę to robię bleeeeeeeeeeee z tym że już sama nie wiem czy od tego czy od bromergonu bo w zasadzie mnie co drugi dzień sie zdarza blleeeeeeeeeee :-D ja jak zafasoluje to mogę sie tulac z kiblem nawet i 9 miesiecy bo teraz to mam jak wieczna ciąza
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Luteine podjezykowo_O mdłosciach tez czytalam,o stanach depresyjnych nie:-) Ale bralam kiedys lutke i nie mialam czegos takiego.Wezme jeszcze przez 4dni,do 3 maja,a jak @ nie przyjdzie to juz sama nie wiem:-( Dzisiaj juz 47dc.Nawet nie mozemy zaczac staranek od nowa,bo @ nie ma.Jak dlugo jeszcze.Juz nieraz mialam takie dlugie cykle-ale nigdy nie przyczynil sie do tego Castagnus,po nim zawsze mialam cykle jak w zegarku dopoki nie zaciazylam,w tamtym miesiacu zaczelam brac Castagnus jak @ spoznial mi sie kilka dni i po 5dniach przyszla.A teraz nic.

Nikola to Ty biedna jestes ale juz i pewnie troszkę przyzwyczajona do tego !!!!!
Ollena ide o 15 ale nie ma co liczyc ze mnie przyjmie :((((((((((((Jak nie to pójde do przychodni w poniedziałek i zapisze sie prywatnie na 11 maja
Kasiik- 10 dni sie bierze luteine i czekać az przyjdzie @

Ale czemu mialby Cie nie przyjac? idziesz prywatnie? u nas wszedzie prywatnie idziesz i nie ma opcji zeby nie przyjeli, siadasz i czekasz na swoja kolej, lekarz przyjmuje do ostatniej pacjentki. Kazdy.

Ollena tak , ale dziś jest dzien nie wizyt a jedynie samych USG, i jak dzwoniłam to Jego pielegniarka powiedziała ze w mojej sytuacji to potrzebna jest normalna wizyta aby zbadać mnie dokładnie przeprowadzić wywiad itd, a nie samo USG !!!! a pierwszy wolny termin do niego to 11 maj, wiec chyba pójde do przychodni w poniedzialek a dopiero 11 maja prywatnie do niego !!

reklama
No wlasnie,wszyscy pisza ze @ sie dostaje po odstawieniu Luteiny.A ja najczesciej dostawalam w trakcie brania,raz sie zdarzylo ze dostalam po odstawieniu,ale dostalam na nastepny dzien a nie musialam czekac np.2 tyg jak moja szwagierka.

Do góry