reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
KLAUDUSIA GRATULUJĘ !!!!!!!!!
DZIELNA KOBITKA Z CIEBIE!!!
UCAŁUJ SYNKA I WRACAJCIE SZYBKO DO DOMU!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

A ja testu nie zrobiłam :p Czekam do soboty, a co ;)
ale @ nie przylazła :p

Dziś jadę na rehabilitację z Szymkiem - znów będzie sobie chodził po sali i rozbrajał wszystkich podczas gdy mi będą nogę wykręcali :p
słuchajcie, nie wiem jak u Was, ale u nas CUDNA POGODA!!! Balkon otwarty, boskie powietrze!!! :D

Ostatnia edycja:
Rysica, mogłaś testować ;)

Ja się kochane już nie będę udzielać, bo przecież "nic nie wnoszę do postów i pojawiam się tylko przed @" itd.. Pozdrawiam te które mnie może troche polubiły. Myślałam że tu można o wszystkim pogadać, widoczni się pomyliłam.. Nie mam patologi w domu i nigdy nie miałam. Pieniędzy mam dość, a że nie pracuje, to dostaje z pomocy społecznej dodatkowo pare groszy. Mam wszystko, łącznie ze swoim mieszkaniem które remontujemy. Dziecko ma wszystko. To z tą patologią było ogromną obrazą. Mimo wszystko fajnie że urodziła, gratulacje. Pozdrawiam.

KLAUDUSIA GRATULUJĘ !!!!!!!!!
DZIELNA KOBITKA Z CIEBIE!!!
UCAŁUJ SYNKA I WRACAJCIE SZYBKO DO DOMU!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

A ja testu nie zrobiłam :p Czekam do soboty, a co ;)
ale @ nie przylazła :p

Dziś jadę na rehabilitację z Szymkiem - znów będzie sobie chodził po sali i rozbrajał wszystkich podczas gdy mi będą nogę wykręcali :p
słuchajcie, nie wiem jak u Was, ale u nas CUDNA POGODA!!! Balkon otwarty, boskie powietrze!!! :D

Kochanie dziękuję że na mnie czekasz :))))))))))))))))) Któraś z nas pewnie ma juz fasolkę- jestem tego pewna !!!! Mam nadzieje ze to TY !!!!!!!!:)
U nas tez pięknie, w krótkim rękawku juz chodzą bo tak grzeje słoneczko :))))))))))))) Bardzo lubię taką pogodę:)
Ja w koncu kupiłam jedynie tunikę (kolor koralowy ) do dzinsowej spódnicy założe na swięta i juz , szpile do tego i bedzie dobrze,
Planowałam kupic spodnie z kokardą albo spódnicę ale jak przymierzyłam to ręce mi opadły,- brzydko wyglądałam :) Tak wiec zaoszczędziłam juz na zestaw akrylowy, jeszcze mi mój dołoży cos i kupie niedługo :)

a my wróciliśmy z dworu, zjedliśmy żurek i zbieramy się na rehabilitację! :D
gorąco u nas też na krótki rękaw, ale dziś jeszcze mu cienki długi założę ;)

Mamuśka, kochanie, czekam czekam :* Wiem, że i dla Ciebie to będzie trudny test, więc wiem, że Ci będzie raźniej :)

Rysica masz racje, chyba najtrudniejszy test w moim zyciu, bez względu na to co pokaze na pewno bedzie dobrze :)
Ja sie jeszcze nie odważyłam na krótki rękaw , niby ciepło ale jednak nie aż tak bardzo zeby sie juz " rozbierac"
To Szymek bedzie miec frajde dzis na Twojej rehabilitacji :)

Hej,
Majeczka wlasnie sie obudzila,a to mały spioszek dzisiaj:-D nie dosc ze spala cala noc od 19-do 7rana,to potem uciela sobie drzemke od 8 do 10,poszlysmy do sklepu a jak wrocilysmy to mała zasnela i spala do teraz:-)
Mysle nad upeczeniem jakiegos dobrego ciasta na niedziele-wybieramy sie na swieta do rodzicow i mama poprosila zebym cos upiekla,zrobie Kubusia dla dzieciaków ale do tego chcialabym jeszcze cos upiec-macie moze jakies fajne przepisy?
Rysica i Mamuśka23 Ja sama czekam na wasze testowanko:-)I mam nadzieje ze oba beda baaardzo pozytywne;-) Trzymam kciuki.Pozdrawiam

reklama
Kasiik to faktycznie dziś ma nutkę do spania mała :) za to mój własnie nie, wstał wyjątkowo o 6 ( bo nie chciała zjeść mleka wieczorem) wiec głodny był, potem wrócilismy z miasta to spał 20 minut i to tyle spania jego, ale mnie to baaaaaaaaaardzo cieszy :) Bo o 20 juz bedzie chrapać a ja bede miec czas dla siebie, bo muszę ogarnąć tą swoją buźkę , trzeba jakis peeling zrobić nałożyc maseczkę itd :)
Ja polecam taki placek LODOWIEC - Przepisy kulinarne u znajomej jadłam Go i był naprawdę przepyszny i co ważne nie trzeba piec :) Sama bede robić Go :)
Co do testowania to mam nadzieje ze Rysica bedzie mieć wspaniałą niespodziankę na świeta w postaci II kreseczek , a Ja jak juz pisałam kiedys bede szczęśliwa z I jak i z II kreseczek :)

Do góry