Kasiurek1983
Fanka BB :)
Kasiurek, Oni dostali mieszkanie w spadku wiec nie płąca kredytu itd, bo jakby mieli płacić kredyt jak Ja to by inaczej "piszczeli" haha, My jak kupowaliśmy mieszkanie to przede wszystkim zwracaliśmy uwagę czy trzeba wkłądać w nie kase czy juz nie, i kupilismy juz wyremontowane, nawet nowa kuchnia zostałaTylko meble do salonu i do sypialnio- dziecięcego haha,
Rysica , dobrze wiec razem testujemy w sobote, Ja powiem szczerze ze bede sie cieszyc i z I jak i z II kresek !!!!!!!!! Bo wiadomo jaka moja sytuacja jest !!!!!!Za Ciebie trzymam kciuki aby były II !!!!!!!!!!!!!!! I odganiam szanowną @ od Ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Popraw kochanie błąd, NIKOLA NIE RODZI TYLKO KLAUDUSIA hihi![]()
my podobnie tzn kupilismy od mlodego malzenstwa kotre musialo sie rzeprowadzic do innego miasta ogolnie gladzie na scianach sufitach panele itd kuchnia tez nowa bo niecale 2 lata i lazienka ale wiadomo ze to czyjsc gust my inaczej chcielismy tzn kuchnie ostanio robilismy bezpieczna dla malego bo piekarnik z zimnym frontem itd , w lazience jedynie co zmienialismy to kabine bo mieli plytki brodzik a zmienilismy an gleboki zeby mlody mogl sie kapielic ;] takze z mebli nei kupywalismy nic bo maz przed wyprowadzeniem sie do naszego m kupil meble w agacie hihi z seri red aplle drogie jak nie wiem co ale sa trwale i takie jakie zawsze mi sie podobaly ;]
dobra ja zmykam buziolki
ps zalaczam obiecane zdjecie wiszacego tv, widac slupki zabudowane (rury zabudowane slupek z halogenkami) no i melble -sorki za balagan ale to zdjecie robione zaraz po tapetowaniu -widac jeszcze klej na scianie
Ostatnia edycja: