reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Rysica żeby tak można było.... Ginka powiedziała, że jeśli nałykam się no-spy to jeśli to są skurcze przepowiadające to przejdą a jeśli porodowe to niestety nic nie mogę już zrobić...
A TO WSZYSTKO PRZEZ NIKOLĘ!!! NACZYTAŁ SIĘ ŻE GO WYGANIA I CIOTKI ZACZĄŁ SIĘ SŁUCHAĆ!!!!:-)

A ja mówię Klaudusia dziś masz urodzić, i na świeta w domu bedziesz :) ;))))))))))))
Rysica dobrze słoneczko, nic sie nie stanie jak zrobisz np jutro, nawet i lepiej , bedziesz wiedziec juz i sie cieszyc z II kreseczek :)

A mnie dziś znów czyści ,.. tzn wieczorem tylko !!!!!!!!!:angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja się dziś nigdzie nie wybieram :-D Na taksówkę mi szkoda a jeszcze bardziej budzić sąsiadkę w nocy żeby pojechała ze mną bo mąż w pracy i też zapowiedział już, że do 3 mogę dzwonić a później wyłącza telefon, bo idzie spać :-) (nie no oczywiście żartował :-))

Klaudusia który taksówkarz weźmie kase od rodzącej haha, powiesz ze ci wody odeszły i czy potrafi odebrać porób , zobaczysz ze o kasie nie wspomni w szoku !!!!!!!!!!!!!!!

Mamuśka, a jak będzie za wcześnie? Może lepiej poczekam do soboty - co mi tam - pić już i tak nie będę, teraz dwa dni sama w domku będę z Szymciem - będę miała co robić, spacer, rehabilitacja. Luzik, jakoś mi się nie spieszy (zobaczymy co rano powiem hahahahahaha) ale jeśli już coś ma być, to im później tym kreski będą ciemniejsze i będą pozostawiały mniej wątpliwości hahahahaha
a jak @ przyjdzie np w piątek, to po co ja będę test marnować jutro? :p poczeeekam, będzie Ci raźniej. ;)
Klaudusia - no to mało bolesnego porodu Ci życzę! :D Głowę umyj, weź prysznic albo kąpiel, podmaluj się lekko - BEZ TUSZU ŻEBYŚ JAK PANDA NIE WYGLADAŁA :-D i sio na porodówkę :blink:
po męża dzwoń - niech wie, że coś się rozkręca!
aaa masz z kim Wikiego zostawić?? Chyba dobrze pamiętam, że mieszkasz w domku nad rodzicami/teściami?

Ostatnia edycja:
mamuska -my tak odwortnie wsyztsko bo ja na studiach dziecko po roku od urodzenienia malego nasz slub mieszkanie po 2 latach od zareczyn hihi wsio na opak ;] ale nie zaluje - do dzis mieszkanie urzadzamy a co co chiwle cos nowego czyli np zakrywanie plytami kartonowo gipsowymi rur z cenranlnego w duzym pokoju, przyklejanie plaskorzezb w przepdokoju bo mam wiecie takie piaskowe kamienie na sicanahc a powyzej nic nie wiedzialam co mam wymyslec wymyslilam te płaskorzeźby , ostanio remont kuchni bo ta co byla to byla kupiona z mieskzaniem na poczatek moze byc potem ..... no i my sie nie zapozyczamy bo po co sobie stresy fundowac- ale mam taka kolezanke jak ta twoja co opisywalas kupila z mezem mieskznaie na kotre ich nie stac wyremontowali dziekco sie urodizlo i nie starcza nawet na pampki a wystarczylo ze mogli kupic mieskznaie nie 3 a 2 pokojowe i bybylo git no ale ..

klaudusia hihi wiesz jak czlowiek chce wczensiej rudozic to dieciak siedzi w brzuchu a jak chce zbey siedzial to sie rodzi wczesniej ...

Kasiurek, Oni dostali mieszkanie w spadku wiec nie płąca kredytu itd, bo jakby mieli płacić kredyt jak Ja to by inaczej "piszczeli" haha, My jak kupowaliśmy mieszkanie to przede wszystkim zwracaliśmy uwagę czy trzeba wkłądać w nie kase czy juz nie, i kupilismy juz wyremontowane, nawet nowa kuchnia została :) Tylko meble do salonu i do sypialnio- dziecięcego haha,

Rysica , dobrze wiec razem testujemy w sobote, Ja powiem szczerze ze bede sie cieszyc i z I jak i z II kresek !!!!!!!!! Bo wiadomo jaka moja sytuacja jest !!!!!!Za Ciebie trzymam kciuki aby były II !!!!!!!!!!!!!!! I odganiam szanowną @ od Ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Popraw kochanie błąd, NIKOLA NIE RODZI TYLKO KLAUDUSIA hihi :)

reklama
mamusia gorzej jakby się odwrócił i pojechał w siną dal :-)
Rysica mąż wie, bo już od kilku godzin mam te skurcze. Nie ma sensu jechać teraz, jak będą skurcze co 3 minuty to pojadę, bo wcześniej oni i tak nic nie zrobią ewentualnie położą mnie na patologię albo pod KTG i wsio leż babo se.
Kasiurek mnie takie remonty by wykończyły. Ja to jakbym robiła to wszystko na cacy.
Babeczki uciekam położyć się. Może przejdzie.

Do góry