reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

nie no co ty w remizie i za wszystkim sami biegaliśmy.... jakbyśmy w lokalu robili to byśmy zbankrutowali już całkowite bo by nas ponad 50000 tysięcy kosztowało....

reklama
To nieźle byście zabulili jakby wesele było w lokalu :szok: aż nie chce myślec ile to kasy :szok:
A pro po Rysicy- gdzie sie podziewa????????? Agi znów nie ma dziś !!!!ehhhhhhhh

To nieźle byście zabulili jakby wesele było w lokalu :szok: aż nie chce myślec ile to kasy :szok:
A pro po Rysicy- gdzie sie podziewa????????? Agi znów nie ma dziś !!!!ehhhhhhhh

widze ze temat weselny hahaha ;] my bralsi y slub w zeslzym roku w lipcu dokladnie w 8 rocznice bycia ze soba i 4 od zareczyn ;] byl slub cywilny bo w sumie o tkaim zawsze marzylismy my jestesmy zdala od duzych i hucznych imprez kameralne przyjecie wlasciwie obiad z kolacja i grupa najblizszych znajomych oraz rodizny 45 osob w sumie z nami ;] i bylo super ;] my chcielismy kase zamiast prezentow bo wsyztsko mielismy ze wzgeldu na to ze mieszkalismy ze osba dwa lkata razem na wlasnym M4 wiec....zdayzlismy sie dorobic ;]

No to Wy byliście Kasiurek w dobrej sytuacji :))) I fajnie ;) )) My co prawda weselnie ale nie jakos z przesadą , zwykłe wesele, moja znajoma to musiała miec suknie najdroższa, samochód najdroższy, sale najdroższą w mieście, itd,!!!!!!!! A jak urządzali mieszkanie to musiała miec złoty żyrandol , płytki do łązienki najdroższe itd, masakra, kasy zabrakło im bo wiadomo ze nie starczy, zaporzyczali sie aby miec wszystko najdroższe i najpiękniejsze, Boże co za dziewucha, a ten jej mąż to fajny skromny a Ona tak kasą rzucała na prawo i lewo !!!!!!!!!!!!!!! A jak mi opowiadała o tesciowej to az sama juz jej powiedzialam co myslę, bo tesciowa jej w cale nie bogata, normalnie żyją, nie trwonią kasy, wiec jak jej rodzice kupili im nowy telewizor do nowego mieszkania a tesciowa tylko zestaw szczućcy chyba w walizce to ją wyśmiała, bo Ona a to chciala od niej pralke :szok: Po to sie bierze ślub aby sobie radzić samemu żyć na własny rachunek a nie jeszcze rządać pralki od osoby która ,może w cale nie ma nowej sama !!!!!!!! Szkoda gadać jednym słowem !!!hahah
Jak przyjeżdzają do nas to zawsze mam ubaw z niej haha :)

Ło! ale do nadrabiania!!!
Jestem jestem! :) Miałam zabiegany dzień po prostu :p
Nikolaa - CUDNE te Twoje pazurki!!! :D:D:D:D A linia uśmiechu po prostu fantastyczna!!! :D
Mnie już korci, żeby z nimi coś innego zrobić, ale się wstrzymam po świętach bo chcę zobaczyć, czy się będą zapowietrzać.
Mamuśka - testy Ci przyszły - to możemy jutro robić! Ja chciałam do piątku na Ciebie poczekać, ale w sumie mogę i jutro :p to jak??? ;)
Ja w sumie teraz to kompletnie nie wiem ile będą mi trwać cykle, czy 28 dni, czy 30... Ale mogę zrobić, najwyżej ujemny wyjdzie i będę patrzeć co dalej. Bo póki co to się ani na @ nie czuję ani na ciążę :p No, może mnie prawy jajnik ćmi, albo jelita - nie przesądzam...

a co do wesela - ja miałam właściwie nie tyle wesele co obiad weselny, od ok godz. 16 do godz. 21 i to w zupełności wystarczyło, było około 30 osób z nami, ale ja ani mąż nie mamy licznej najbliższej rodziny... aaa ślub mieliśmy cywilny tylko, a nazbieraną kasę przeznaczylićmy na zaliczkę na mieszkanie, co nam umożliwiło kupienie tego mieszkania :p Więc chyba odpowiednio wydane pieniądze :p ślub brałam w 16 tc ;)

Rysica cholera mój mi kaze czekać na niego do soboty :((((((((((((((( ehhh a wie ze 5 testów kupiłam wiec zorientuje sie pieron ze juz zrobilam bez niego :(((
Więc decyzja należy do Ciebie, czy robisz sama czy w sobote ze mną !!!!! ;)

Skurcze co 6 minut od 18 :tak: siedzę twardo w fotelu i nigdzie dziś się nie wybieram :-D A bolą jak potrzeba skurczybyki... :baffled:
Izulqa szczerze to Twoje posty mijałam bo nie wnosiły nigdy nic do dyskusji. Pojawiasz się jak masz dostać @ nakręcając się na maksa i oczekując od nas nie wiadomo czego... Hmm a psycholog z pomocy społecznej.... Jeju sorki ale takie coś kojarzy mi się z patologią rodzinną i problemami w domu... I wiesz nie interesuje mnie co mówi psycholog na temat wesela czy zazdrości, bo każdy ma inne zdanie na ten temat. Ot tyle na ten temat a resztę zostawiam bez komentarza.
Dziewczynki jak ja wam zazdroszczę paznokci. Teraz to nie ma opcji żebym sobie zrobiła więc mogę popatrzeć i podziwiać :tak:

Mamuśka, to ja się postaram:-ppoczekać do soboty, jak @ nie dostanę ;) i jak uda mi się dotrwać - ale nie obiecuję :p ale się postaram ;)
no nie dziwię się, że chce, żebyś na niego poczekała! ;)

Klauduśka, no coś Ty, teraz przed świętami?!?!?!?! Już byś sobie darowała!!! :p

Ostatnia edycja:
reklama
no my pieniądze z wesela wydaliśmy w całości na urządzenie się czyli sprzęty meble i ogólnie remont musieliśmy wszystko od podstaw zaczynając od tynkowania kończąc na wymianie wszystkich inastalacji i niestety i tak nam brakło choć wybieraliśmy wszystko i z głowa i żeby było tanie i dobre nic nie poszaleliśmy tylko 1000 zł wydaliśmy w zakopanym podczas ekspresowej podróży poślubnej to było nasze jedyne szaleństwo
ksiurek rysica
buziak

Do góry