reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Izula - węzły wyskakują baaardzo często, nawet przy najdrobniejszych infekcjach... Dopóki nie pójdziesz do lekarza, to się nie dowiesz... A USG lekarz onkolog Ci wyznaczy jeśli uzna to za konieczne :)

izulqa sorki ale Twoje posty są jakieś dziwne. Najpierw piszesz, że chcesz się starać a za chwilę że możesz być chora. A z tym postem żeby się samemu ocenić "z boku" to wyjechałaś ostro. A Ty sobie nie wkręcałaś przez ostatnie miesiące, nie szukałaś objawów? Ty chyba też wymagasz samooceny.
Nikola dałam mu wybór :tak: może nie podoba mu się Bartuś :-D

nie wiem czy czytałaś to co ci napisałam w poście na poprzedniej stronie ale przy aids czy raku od razu widać coś nawet w podstawowych wynikach badań krwi .... a osłabienie mogą powodować różne rzeczy czy robiłaś prolaktynę po obciążeniu dodatkowo zrób jeszcze anty-TPO ft3 i ft4 żeby wykluczyć chorobę Hashimoto w którym dokładnie miejscu masz tą gulkę????
klaudusia
no może to przez tatusia pewnie nagadał mu do brzucha jak spałaś żeby siedział jak najdłużej :-D

Ostatnia edycja:
izulqa sorki ale Twoje posty są jakieś dziwne. Najpierw piszesz, że chcesz się starać a za chwilę że możesz być chora. A z tym postem żeby się samemu ocenić "z boku" to wyjechałaś ostro. A Ty sobie nie wkręcałaś przez ostatnie miesiące, nie szukałaś objawów? Ty chyba też wymagasz samooceny.
Nikola dałam mu wybór :tak: może nie podoba mu się Bartuś :-D

Tak, doszukiwałam się.. Ale rozmawiałam z panią psycholog i ona mi to powiedziała, ja Wam to przekazałam. Mnie się zdawało, że ma racje, ale niektóre z Was pisały że jak długo się stara, to już się nie da "normalnie".. I racja ;)

Napisałam że podejrzewam, a nie że jestem. Chcę się starać po wakacjach, jak będę wiedzieć co i jak dokładnie.. Też to pisałam ;)

nie wiem czy czytałaś to co ci napisałam w poście na poprzedniej stronie ale przy aids czy raku od razu widać coś nawet w podstawowych wynikach badań krwi .... a osłabienie mogą powodować różne rzeczy czy robiłaś prolaktynę po obciążeniu dodatkowo zrób jeszcze anty-TPO ft3 i ft4 żeby wykluczyć chorobę Hashimoto w którym dokładnie miejscu masz tą gulkę????
klaudusia
no może to przez tatusia pewnie nagadał mu do brzucha jak spałaś żeby siedział jak najdłużej :-D

Co to za hashimoto???? No to badania krwi miałam ok ;) Dzięki :) A grudke mam po lewej stronie, w okolicach węzłów chłonnych, bardziej z tyłu, na wysokości 2/3 szyi.

Z krwi miałam tylko PDW 109 a norma jest od 1 do 18.

Ostatnia edycja:
Izka to choroba tarczycy poczytaj na necie..a ta gulka cię boli może to po prostu jakaś cysta lub czarek

co do pani psycholog hmmmmmmm ja nie wierze w psychologów nie wierze bo wiem że nikt nie zmieni moich myśli i uczuć paroma zdaniami i co z tego że ja wiem jak powinno się zachowywać jak powinno się czuć jak się tak nie czuje i nic a nikt nie sprawi abym się poczuła lepiej jak sama z sobą sobie nie poradzę to nikt sobie ze mną nie poradzi ja najlepiej siebie znam może to żle że czasem dusze w sobie pewne rzeczy że nie umiem porozmawiać o tym z nikim mi bliskim ale taka już jestem ... a na nieudane starania można różnie reagować jak poczytasz wypowiedzi dziewczyn tu na forum to zobaczysz skrajne postawy bo przecież każdy człowiek jest inny i jedni potrafią dac na luz a inni no cóż o luzie moga pomarzyć...jednym słowem życie...........

reklama
Do góry