reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dziewczyny nie straszcie bliźniakami, bo jakbym ja miała, to byśmy chyba do piwnicy się musieli przeprowadzić:-D W sumie mam mieszane uczucia , co do tego tematu, bo moja mama ma siostrę bliźniaczkę, a więc podwyższone szanse są. Jednak jakoś w to nie wierzę...

Rysica z jakiego powodu ma rehabilitację synek, jeśli to nie tajemnica? Pytam, bo mój ma wadę wrodzoną stopy i nasz lekarz tylko raz go wysłał na rehabilitację. Po prostu ortopeda twierdzi, że takie maluchy nie współpracują i nie ma to większego sensu na tym etapie. Pewnie wszystko zależy od schorzenia.

reklama
Iza juz nie jedna tak mówiła ze to nie możliwe ze bedą bliźniaki a były, nawet na pażdzierniku 2011 ( jak sie udzielam w ciąży teraz) tez tak jedna mówiła i co??? Bliźniaki, jedna dziewczynka a drugie nie wiadomo nadal,:) I ma za jednym zamachem :)

Mamuśka - sposób na bliźniaki -IVITRO :) :) :) :) :) :) :-):-D:-D
Rysica - Sylwester to faktycznie może się źle kojażyć hi hi hi hihi - mój brat jest sierżantem hehe

Rysica sorki za pytanie, przecież to Ty masz chorą nogę nie synek. Mi rehabilitacja plus dziecko kajarzy się zaraz z chorobami....

Podobno leki stymulujące owulację też mogą ciąże mnogą spowodować...

Dziewczyny a może tak zamiast kiecki kupic na świeta i na te poprawiny taki zestaw SPODNIE + BODY KOSZULA

koszula.jpgspodnie.jpg bluzka2.jpg albo taka bluzka, do tego szpilki fajne dodatki !!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:no:Hej dziewczyny jak wy dlugo sie staracie ja z moim mezem od pazdziernika sie nie zabezpieczamy od grudnia celujemy w owulacje tak mysle i nic za 4 dni powinnam dostac ok. nie wierze ze sie udalo , robilyscie jakies badania czy to za wczesnie....

Iza - tak to ja miałam rehabilitowaną nogę przez ponad godzinę, a Szymek uskuteczniał niebanalne sposoby na nudę :-D:-D:-D A rehabilitacja to ostatnio mój chleb powszedni... a dzisiaj nie miałam z kim Szymka zostawić (dalej ma katar więc ze żłobka nici, mąż w pracy do 23, rodzice pracują...) więc musiałam wziąć go ze sobą, ale faaajnie było :D W drodze powrotnej wstąpiliśmy do sklepu rowerowego i przymierzyłam Szymka do fajnego rowerka :-) potem w sklepie byliśmy a potem już do domu...

:no:Hej dziewczyny jak wy dlugo sie staracie ja z moim mezem od pazdziernika sie nie zabezpieczamy od grudnia celujemy w owulacje tak mysle i nic za 4 dni powinnam dostac ok. nie wierze ze sie udalo , robilyscie jakies badania czy to za wczesnie....

A co na to lekarz ze nie możesz zajść?????????? Napewno jak pójdziesz to pomorze !!!!!!!!!!!
A może za bardzo sie stresujesz przy przytulaniach i ogólnie i jest blokada , musisz się wyluzować bardziej a zajdziesz, i jak nie trzymałaś nóg w górze to potrzymaj po stosunku, może akurat pomoże , mnie pomagało :) w dwóch ciążach starałam sie 3 cykle, w ostatniej ciąży dopiero w ostatnim cyklu trzymała nogi w górze i to raz i zaszłam,
Idź do lekarza i porozmawiam z nim na ten temat On cI pomorze,Da wspomagacze :)

Mamuśka ma racje! To lekarz niech Ci wyznaczy badania na stężenie hormonów odpowiadających za owulację. Ja 3 lata nie mogłam zajść w ciążę po tabletkach... ale to inna bajka.

reklama
Do góry