reklama
M
mamuśka23
Gość
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Mamuśka - jak najbardziej będzie pasować!!! To przecież poprawiny, mają być na luzie - a przy Twojej figurze to fantastycznie będziesz wyglądać!!! a jeszcze szpilki - super!!! a bluzka ta druga - mniej będzie widać jak się najesz
M
mamuśka23
Gość
Dzięki kochane, kiecke kupie i w sumie tylko na takie wyjscia bedzie,a spodnie i bluzka to nawet na co dzień
Mou mam boczki i to brzyyyyyydkie, nie moge sie ich pozbyć po porodzie, ((nie są jakies gigant ale są !!!!!!
Mou mam boczki i to brzyyyyyydkie, nie moge sie ich pozbyć po porodzie, ((nie są jakies gigant ale są !!!!!!
ja byłam na chałpach z Wiki
mamuśka mi sie podoba pierwszy zetownik do środka ale drugi też fajny a jeśli chodzi na poprawiny to cóż u nas sa takie wesela że jensy nie przejdą wesela sa po około 220-300 ludzi i zawsze wszyscy i w pierwszy i drugi dzień obowiązkowo na galowo ...
mou to życze dwóch jajeczek albo dwóch bardzo sprytnych plemników
ira ja sie staram od listopada niestety u mnie nni z gruszki ni z pietruszki pojawiły sie problemy z hormonale wiec od razu w grudniu już była u gina a zdiagnozowana zostałam dopiero w poprzednim cyklu wiec może przejdź sie do gina zrób badania ...
rysica moja wiki też uwielbia autobusy w tamtym roku byliśmy autokarem na Chorwacji 18 godzinną podróż zniosła lepiej niż mój mąż i była zachwycona muszę wziąś ją do pociągu bo jechała jak była bardzo mała no tramwaj obowiązkowo jak tylko zrobi sie prawdziwa upalna wiosna ;-) to się wybieramy na wycieczkę
na pewno o kim i o czymś zapominałam ale nie mogę się coś skupić
aa gdzie jest agnieszka2 Klaudusia to jeszcze usprawiedliwiona ale ta no moja pani proszę sie tu meldować
mamuśka ja mam wieksze nie narzekaj
mamuśka mi sie podoba pierwszy zetownik do środka ale drugi też fajny a jeśli chodzi na poprawiny to cóż u nas sa takie wesela że jensy nie przejdą wesela sa po około 220-300 ludzi i zawsze wszyscy i w pierwszy i drugi dzień obowiązkowo na galowo ...
mou to życze dwóch jajeczek albo dwóch bardzo sprytnych plemników
ira ja sie staram od listopada niestety u mnie nni z gruszki ni z pietruszki pojawiły sie problemy z hormonale wiec od razu w grudniu już była u gina a zdiagnozowana zostałam dopiero w poprzednim cyklu wiec może przejdź sie do gina zrób badania ...
rysica moja wiki też uwielbia autobusy w tamtym roku byliśmy autokarem na Chorwacji 18 godzinną podróż zniosła lepiej niż mój mąż i była zachwycona muszę wziąś ją do pociągu bo jechała jak była bardzo mała no tramwaj obowiązkowo jak tylko zrobi sie prawdziwa upalna wiosna ;-) to się wybieramy na wycieczkę
na pewno o kim i o czymś zapominałam ale nie mogę się coś skupić
aa gdzie jest agnieszka2 Klaudusia to jeszcze usprawiedliwiona ale ta no moja pani proszę sie tu meldować
mamuśka ja mam wieksze nie narzekaj
M
mamuśka23
Gość
Tez mialam pisać własnie gdzie sie Aga podziewa!!!!! Dziwne ze jej nie ma !!!!!!!!!!
U nas poprawiny to na luza juz bardziej, tzn chłopy to w garniturach albo chociaz bez marynarki a kobitki to tak nie bardzo elegancko, tzn wiadomo ze nie jak do sklepu ale tez nie jak na wesele juz !!!!!!!!
W sobote na targowisko pojade to moze cos fajnego bedzie to kupie a jak nie to ten zestaw i juz, u jednego sprzedawcy wiec wydam ok 62zł za wszystko
Nikola umówmy sie ze mamy takie same te schaby PPPPP
U nas poprawiny to na luza juz bardziej, tzn chłopy to w garniturach albo chociaz bez marynarki a kobitki to tak nie bardzo elegancko, tzn wiadomo ze nie jak do sklepu ale tez nie jak na wesele juz !!!!!!!!
W sobote na targowisko pojade to moze cos fajnego bedzie to kupie a jak nie to ten zestaw i juz, u jednego sprzedawcy wiec wydam ok 62zł za wszystko
Nikola umówmy sie ze mamy takie same te schaby PPPPP
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
a Aga nie pojechała już do Hiszpanii???
a wiecie co z Lil_mają??? Ktoś wie jak się ona i jej fasolka czują?
a wiecie co z Lil_mają??? Ktoś wie jak się ona i jej fasolka czują?
reklama
M
mamuśka23
Gość
mamuska obydwie opcje sa super do tego jakis extra wisior albo kolorowe, duze kolczyki
A to ma byc na poprawiny weselne? u nas zawsze wszyscy sie stroja w sukienki na poprawiny
Tak, poprawiny po weselne ;P
Rysica Lil to mam nadzieje ze sie dobrze czuje, tylko nie ma weny pewnie do pisania, a szkoda ;( Bo ciekawa jestem jak jej maluszek,
A Age to wcięło i juz !!!!!!!!! Może da znaki życia !!!!!
Ja uciekam kobitki moje kochane !!!!!!!!!!!!!
DOBRANOC :**********
Do jutra :*