reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mou nie ma bata, jajo bedzie i jak pisze Nikola wykluje sie na pewno coś z niego :))))))))))
Iza to faktycznie miałas luz, cisza w sumie skoro byłas sama na sali , mogłaś wypocząć i pobyć z maleństwem sam na sam ;)))) U mnie są sale 2 osobowe i bardzo dobrze, była jeszcze jedna kobietka po porodzie ale sama dziecko w inkubatorze wiec nie darło sie nocami!! zresztą Jaś spał cały czas,a zawsze jak szłam do łazienki to on w ryk , podeszłam do niego cisza, oddaliłam sie a on znów w ryk !:szok: Tamtej dziewczynie nie dałam popilnować bo jakaś oszołomiona była, nie odzywała sie w ogóle, dzikus jakiś i tyle!!!!!!!!!
Byliśmy na spacerku , bo słonce wyszło, zdąrzyliśmy wejśc do domu i sie rozpadało !!!!!

U mnie nadal brak @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: Jezu ile można czekać :(((((((((

reklama
ja też jak rodziłam to miałam sale 2 osobową z tv byłam z babką co urodziła 4 dziecko i była fajna zresztą ja rodziłam w prywatnej klinice na fundusz i ogólnie warunki jak w b.dobrym pensjonacie

Ja rodziłam w wakacje, więc świąt żadnych nie było, ale jak teraz zaskoczę, to będę miała termin na okolice Sylwestra - to może będę miała szansę spróbować jak to się rodzi w święta albo w Nowy rok :p Ale by było śmiesznie, gdybym urodziła minutę po północy w Nowy Rok hehehehehehehe
No ale do testowania mam jeszcze tydzień i się jakoś nie nastawiam...

Właśnie wróciłam z Szymkiem z rehabilitacji - jechaliśmy autobusem (bardziej to przypominało autokar...) - dla niego to nowość - ale się cieszył, zdążyliśmy ruszyć a on na cały autobus "Ojej, ale jest fajnie" a kierowca w śmiech :D Na rehabilitacji było zarąbiście - bujał się na piłce takiej do ćwiczeń :-D skakał po materacach :dry: i zagadywał wszystkich - ale dawno nie widziałam tylu uhahanych ludzi w jednym miejscu :-)

Rysica jak coś to mam nadzieje ze bedziesz rodzic w sylwestra i maluszek urodzi sie minute po 12 :tak::-Dbyło by świetnie :))))))))))))))))) w telewizji byś była :-D

Dzięki Kochane :) Mam nadzieję, że wielkanocne jajo się wykluje... ha ha oby podwójnie :) Marzę o bliźniętach :):):) Naprawdę !!! Ma któraś sposób na bliźniaki ??? -- nie - nooo wiem, że sposobu nie ma, ale tak tylko pytam :-)

Rysica - No to wiem co czujesz z tym śmianiem "autobusowym" :-) bo my tylko autobusami się poruszamy - nie mamy samochodu - ale że MM pracuje w głównej linii autobusowej - mamy przejazdy za darmo. No i tu w UK jest tak, że wejście do autobusu jest tylko jedno, bilet kupuję się tylko u kierowcy, więc nie ma gapowiczów, ... no i niunia ma zawsze na wszystkich wsiadających i wysiadających oko --- oooojjjj jak duże oko hehe - i jak tylko ktoś wsiądzie -to jest "hejoł" :) no i każdemu z osobna wysiadającemu "babaj" czasami brzmi jak "papaj" :) No i nie ważne jaki gbur wsiada lub wysiada - to zawsze niuni odpowiada i się z nią wita :) lub mówi by by :) REWELACJA

Mój mały w sumie to chyba z 5 razy jechał autobusem- oczy miał wszędzie dosłownie, nie wiedział juz gdzie ma patrzeć :szok: hehe, jak podrosnie to bedzie go tato mój brać na dwa-trzy kursy na przejażdzkę bo jest kierowcą :)))))) Wiec dziecko bedzie miec frajde a ja godzine spokoju hahha:)))))))))))))
Ja nie lubie sie tłuc autobusami, jak mojego na tygodniu nie ma to muszę jak mam sprawe jakąś ale w weekend to juz każe sobie dupcie wozić autkiem haha a co :))))))) nie mam prawka ale pewnie zrobię bo mój ma iśc mnie sam zapisać wiec będe zmuszona chodzic ;((( łeeeeeeeeeeee

Mou-jak znajdziesz sposób na bliźniaki to sie podziel bo mój strasznie marzy aby miec bliźniaki jak w sumie tez bym chciała :))))))))))))))))))))))))
Za jednym zamachem i było by z głowy :)))))))))))))))

Oj w Sylwestra bym nie chciała urodzić! Ale w nowy rok - TAK :p imię Sylwester mi się baaardzo źle kojarzy :/ A w nowy rok - nie dość, że najstarszy w klasie by był zawsze, to jeszcze 2 tygodnie więcej macierzyńskiego :D
a w TV mogę być, tylko będę się musiała umalować :p Chociaż, jak znam, siebie, to bez makijażu do szpitala nie pojadę :D Ja kocham być umalowana :D (to oko w avatarze to moje własne :D)
No, tylko z tuszem dam sobie spokój :p Ale jak wszytsko będzie ok (poród się zacznie wolno, skurcze co powiedzmy 10 min :p) to zdążę między skurczami :D hahahaha
No bo wiadomo, że jak będzie coś nie tak, to nie będę myślała o malowaniu tylko będę jechać i już... aa to w samochodzie się umaluję! no, sytuacja opanowana :p

Ale Wam fajnie z tym testowaniem:-) mnie jajniki dzis bola, noga do tego i czuje sie dzis zle, lezalabym ciagle. Owulacja w toku jak nic.
Jeszcze kilka miesiecy i tez zrobie test, chociaz u mnie to niekonieczne, @ zawsze dostaje jak w zegarku, wiec jak nie dostane w 28dc to znaczy, ze ciaza:)
Ale poki co chce miec swietne wakacje, poczuc troche wolnosci, pochodzic na dyskoteki, posiedziec na plantach wieczorem i ogolnie pobalowac;)

reklama
haha Rysica to widze ze my bardzo podobne !! Bo ja tak samo bez makijażu nie wychodzę z domu, do szpitala nałożyłam lekki podkład i oko podkresliłam kredką bez tuszu zeby nie wyglądać jak panda w czasie albo po , hahha !!!!!!!!!!

DZIEWCZYNY KONIECZNIE LUKNIJCIE !!!!!!!!!! JA SIE MAŁO CO NIE ZLAŁAM ZE SMIECHU !!!!!!!!!!!
http://moda.allegro.pl/strippante-kabaretki-jak-ponczochy-z-paskiem-3-4-i1550058090.html

Chyba dla dupodajek najlepsze takie są , zeby było szybciej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry