reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

podoba mi sie druga chyba byś fajnie wyglądała sam bym sie tak obcięła ale jeszcze mam za krótkie włosy może w wakacje nie chce juz krótkich bo dużo roboty z nimi
a mamuska co powiesz na tą
img6585.fryzury-grzywki.9134.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
No ta teeeeeeeż świetna , mnie denerwują juz te proste kłaki, a wiem ze obciąć nie moge( kiedys błagałam mojego ze jesli bede chciala zciąć to ma robić wszystko aby mi na to nie pozwolić no i sie tego cholera trzyma i nie daje mi obciąć,) ale zawsze to jakas mała zmiana juz bedzie nawet jak sie fajnie pocieniuje :) troszkę gumy czy pasty i fajnie sie te włoski podniesie i lakierem potraktuje i czuprynka od razu inna :))))))))))))

Zobacz załącznik 345987Boskie, tylko te na dole to dłuższe takie jak ja mam, z tyłu to mi juz do staniki sięgają :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sama chcialam brąz ale nie wiem czy by było mi ładnie !!!!!!!! tak czy owak muszę umalować bo odrost przerażający wiec nie wiem czy brąz czy czerń w dalszym ciągu - ale mamy problemy hehe :) zaraz luke na farby i cos przesle z brązów :)

brąz.jpg taki brąz ładny:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie,

ja również planuję rodzeństwo dla moich brzdąców. Nie przeglądałam dokładnie Waszego wątku, ale mam nadzieję, że dobrze trafiłam :)

Wydawałoby się, że przy dwójce dzieci urodzonych rok po roku (choć kalendarzowo 2 lata różnicy) nie powinnam mieć większych kłopotów z zaciążeniem, ale póki co nie udaje się. Nie chcę zanudzać małża rozmowami o tym, dlatego dołączam do Waszego grona...

Mam nadzieję, że się doczekamy naszych pociech :)

Wszystkie fryzury ktore wstawilyscie sa fajne, ale kazda wymaga duzo ukladania codziennie rano, wiecej pracy jak z krotkimi wlosami, ktore tylko przeczesujemy palcami z zelem i gotowe;) co nie zmienia faktu, ze zapuszczam moje marne dwa wlosy i bylam na blond pasemkach dzis i zaplacilam kuzwa 58eu!!!!!!!!!!!wyjde z siebie...

reklama
Mnie nie robi różnicy w sumie ile zajmie ukłądanie, wazne ze bedą te włosy lepiej wyglądać niz teraz , a wiadomo ze do sklepu czy po domu to sie tak nie stroi wiec na takie wieksze wyjscia by wartało je ułożyc jakoś lepiej :)

Witamy Iza:) Rozgość sie u Nas :)))))))))))))))))))))Ile sie juz staracie ??????????

Do góry