reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Kasiik trzymam kciuki !!!!!!!! Obyś była juz 2 w 1 ;))))))))))) Tego Ci życzę :)

Mój łobuz nie śpi jeszcze :(((((((((( A ja juz padam na twarz :((((((((((

A powiedzcie mi jeszcze czy moze byc taki skok tempki w dzien przed @?Moze to swiadczyc o ciazy??Ogolnie to i tak jest niska,ale ja nawet pod pacha normalna temp mam 35,5 do 36.0.Czasami nawet nizsza.W 1 ciazy mialam jak dobrze pamietam tez 36,z kilkoma kreskami.

Mamuśka, mój dziś też jakoś dłużej zasypiał, ale na szczęście już śpi od niecałej godziny.

Wiecie, jakoś tak mocno na luzie podchodzę w tym m-cu do staranek - i mniej myślę i nie doszukuję się objawów żadnych i w ogóle mam dziwne przeczucie, że nic z tego - nie wiem czemu - może to przez te psikusy losu, co mi los zrobił w zeszłym cyklu? :/
Jakoś tak myślę "co ma być to będzie"...

Rysica i bardzo fajnie ze tak do tego podchodzisz, nie stresu się, tylko działaj, jak @ przyjdzie to znów powtórka z rozrywki a na pewno zajdziesz :)))))
Ja jakbym miałam mierzyć te temp, wyszukiwać objawów, analizować śluz itd to bym sfiksowała na dobre !!!!!!!!! Co bedzie to bedzie, jak sie bedzie spóżniać @ robimu test i juz a nie 2 czy tydzien przed @ schizy sie dzieją w głowie !!!!! Takie moje zdanie, po moich przejściach także !!!!!!!

Problem w tym ze nie kazdy jest tak cierpliwy, mi przy pierwszym dziecku test wyszedl pozytywny 5 dni przed spodziewana@ wiec jak wiem na wlasnej skorze ze to mozliwe to testuje przed, bo nie wytrzymalabym czekac, dlatego tesciki kupuje w pakietach po 10 lub 5 szt:)

kasiurek1983 tak, kuzynka miala stwierdzone PCO, cykle miala bardzo dlugie czasami przez 3 miesiace nie miala @, chodzila na monitoring, az kupila sobie testy owu, pokazaly sie pierwszy raz dwie kreski, naczytala sie ze wtedy corka wychodzi, bo to jest zaraz przed owulacja, z taka tez mysla sie przytulala. Raz i juz w tym cyklu ani razu zeby syn nie wypadl;)). No i wyszla Kalinka:)

Agniesia ja wiem ze nie kazdy jest cierpliwy, ale takie gdybanie, i zastanawianie sie czy temp jest wyzsza czy niższa czy to na okres czy na ciąze w niczym nie pomorze, co ma być to bedzie , Ja nie robilam nigdy testu przed spodziewaną @ bo czułam ze nie ma sensu, teraz zrobiłam w dzien @ i negatyw po tygodniu powtórzyłam i były juz II kreseczki, a poczułam to ze jestem w ciązy dzien przed zrobieniem drugiego testu,:):) wiec dla mnie to była juz formalność ;)

Ale życzę kazdej z Was oraz sobie aby w koncu sie udało :) każdej bez wyjątku i to szybko ;))))))))))))))

Ja uciekam kochane :* Do jutra :*
Kolorowych snów ;*****
Paaaaa......:)

reklama
Nikola, kochanie, Ty wiesz czego nam potrzeba :D
Ja poproszę kawusię :D:D:D
Jedna to za mało :p

Szymon woła z rana "Mama chodź, mam niespodziankę!"
No to idę ledwo przytomna, a on "Zrobiłem kupkę i siusiu na nocnik, cieszysz się?"
:-D:-D:-D
Chyba W KOŃCU się uda go odpieluchować :D
Dodam, że miał pieluchę na noc, ale sucha była rano :D
I w nocy się na siusiu też obudził :)
3mać kciuki proszę ;-)

Do góry