reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
ja dziś znów sie fatalnie czuje przed chwilą przytulanie kibekla normalnie wysiadam
mou
wyślę ci linka na pw;-)
Natasza ja też bym odczekała minium rok bo lepiej nie ryzykować!!!!

witam sie dziewczynki
dawno mnie tutaj nie bylo...
czasu brak mały jest tak fantastyczny i fascynujący:)

ogólnie zaczynam mysleć o 2 dziecku coraz poważniej. Tylko pytanie kiedy jest ten najlepszy moment. Im dłuzej o tym mysle, tym bardziej jestem przekonana, ze skrzywdzę swoje 2 dziecko brakiem miłosci, albo 1 brakiem poświęcania mu odpowiedniej ilości czasu...
A jak jest u Was??

Bylam w środe i ginka i się okaząło, ze wszystko idzie w dobrym kierunku na owu - zdziwiłam się bo o synka staralam sie 2 lata i to z lekami a tu samoistne ;-) oby tak pozostało...

Pajka skoro jest dobrze to nie ma co czekać tylko działać, zeby znów sie nie powtórzyła historia !!!!!!!!
Nikola tulę cię bidulko nasza !!!!!!!:*
Kasiurek a tego nie wiedzialam , wiec ogólnie to najlepiej co 2 dni, zeby plemniczki miały czas sie zregenerować i być silniejsze, a nie czujesz ze masz owulacje?? nie boli Cię np jajnik ??? brzuch??? Bo dziewczyny niektóre to wiedzą kiedy mają bo wsłu****ą sie w swoje ciało!! Ja tak nie umiem !!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziewczyny ja wiem, ze tak jest latwo pisać, ale gorzej sobie w psychice to poukładać :) głowimy się z mężem ja to zrobić, zeby bylo dobrze dla wszystkich.

Do góry