reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dokładnie i tak trzeba myśleć :))))))))))))))))))))))))))))) Najważniejsze ze jesteście szczęśliwi , a ślub to tylko formalnośc i bez tego można żyć długo i szczęśliwie ;))))))))))))))))))))))))))))))))

reklama
Kasiik - To ja jestem żoną rozwodnika i bardzo sobie to chwalę :D Co prawda mieliśmy tylko ślub cywilny, bo on kościelny już miał, ale to i lepiej, bo ja nie lubię jakiś hucznych uroczystości a tak to zamiast wesela był obiad weselny na 30 osób i było idealnie :D I jeszcze się wyspałam po własnym ślubie! :D
a córcia - urocza!!! I CO ZA OCZY!!!!!!!!
Mamuśka - ja to jestem taka trochę zakręcona, więc nie zauważyłam gapa, że odpisałas :) jakieś opóźnione reakcje mam dziś...

Kasiik Oczy to ma boooooooooooooskie malutka :p No i brawo dla Mai, super ze sie nie boi i juz próbuje :) Jaś to od 11 miesiąca juz chodził na swoim roczku to biegał :))))))) a kazdy mówił ze on w życiu przed roczkiem nie bedzie chodzić bo on grubasek był a tu proszę wszystkich zaskoczył :))))))))))
Rysica najwazniejsze to spanie, ja jestem straszny śpioch i pamiętam ze po 22 na weselu to marzyłam zeby sie położyć i buty zdjąć , nad ranem to juz bez butów tańcowałam :))))))))))))))

Mamuśka, ja kocham spać :D ale nie wiedzieć czemu - rano :p Jak conajmniej do 9 nie pośpię to nieprzytomna jestem! Choćbym nie wiem jak wcześnie się położyła. Ja o 22 już w domu po weselu byłam, w adidasach wracałam hahahaha - i też, umyłam się i w kimę obydwoje :p tak padnięci byliśmy, że nawet nocy poślubenj nie była buahahahahaha :p
a jak do pracy chodzę to musze wstawać 5:30 :/ bo na 7 pracuję, żeby jak najszybciej w domu być :p

To tak jak Ja.... ciężko mi było i to jak cholera jak sie mały urodził, noce nie przespane koszmar, ale sie przyzwyczaiłam , teraz jak Juz od dawna śpi całe noce ( omijając wędrówkę do naszago łóżka w nocy) to znów mi jest ciężko wstawać :((((((((((((( NO a jak chodziłam do pracy to wstawałam ptzed 5 , bo szykowałam siebie , robiłam kanapki mojemu i sniadanie i na 6 juz musiałam być na sklepie , wiec do tego nie dało rady sie przyzwyczaić, codziennie jak otwierałam oczy to klnęłam jak szewc ze dopiero co sie położyłam a juz musze wstać, i tak zaczynałam dzien haha:)

Mamuśka, ja dokładnie tak samo!!! A jeszcze jak Szymka ze żłobka odbierałam, to dopiero był hardkor :p Wstawałam o 5:30, o 15 kończyłam pracę, o 16 byłam u niego pod żłobkiem, ok 17:30 byłam w domu, szybki obiad, kąpanie (wszystko sama bo mąż w pracy) i położenie go spać, wreszcie chwila dla mnie, wtedy nadrabiałam zaległości domowe, robiłam wszystko, żeby o 22 już spać, nie pamiętałam kiedy ucho do poduszki przyłożyłam a tu już 5:30 budzik a ja "to już?!?!?!?!" :p
teraz w ciąży jak będę to się chyba będę musiała "na zapas" wyspać :D

Jak w kołowrotku dosłownie,,, dni mijają jak szalone przy takim tempie !!!!!!!!!!!!!!! I gdzie czas na odpoczynek !!!!!!!!! :((((
Jak zajdziesz to tak , śpij kiedy sie tylko da :))))) Ja tak samo bede robić :))))))))))

ło matko ale naskrobałyście my po zakupach

piękne zdjęcia dziewczyny ja na lapku siedzę tu nie mam żadnych zdjęć ale coś wrzucę jutro a potem szybko wykasuje;-):-)

przepraszam że nie poodpisuje ale normalnie nie mam siły czytać bo oczy mnie bolą jutro może jako poczytam!!!!!

reklama
Do góry