reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Klaudusia, Szymek jest mocno pomieszany :D Po mnie, na bank ma... BRWI!!! :p Ja miałam takie grube, proste kreski jak byłam mała :p Tylko teraz mam wyregulowane ;] Poza tym ma :kolorystykę" męża, bo jasny jest, a ja czarna (znaczy brunetka i to taka mocno ciemna :p) Teraz czas, aby dzidzia brązowe oczka po mamusi odziedziczyła :p
to ja jak byłam mała kontra Szymek :p

A no i Szymek dużo szczuplejszy :) I buźkę ma pociągłą taką :) a ja zawsze pulpecik byłam...

edit:
Rany ile wy naprodukowałyście jak ja tego jednego posta pisałam :p:p:p
Klaudusia - fotka Wika BOSKA!!! a komentarz jeszcze lepszy!!! Hahahahaha uśmiałam się do łez!!!!!
Ollena - jak w poprzedniej ciąży mało przytyłaś, to pewnie i w drugiej tak będzie, bo to pewnie zależy od Twojego metabolizmu! :) Ja bym tego nie brała pod uwagę - zwsze po ciąży można zrzucić! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Rysica jak zobaczyłam Twojego męża to dla mnie synuś bardziej do niego podobny. Ale właśnie każdy widzi co innego. U nas z mojej rodziny mówią, że Wiki do mnie podobny jak byłam mała a z męża to że do niego jak był mały... Ale Wiki to mieszanka :-D Po mnie na pewno ma uszy i kolor włosów ale charakter (gęstość, ułożenie) już ma po mężu. I podobno oczy ma po mnie jeszcze.

Klaudusia - to Szymek jak był mniejszy, to był bardziej do męża podobny, ale z wiekiem coraz bardziej do mnie, w tym również gesty i mimika :) ale i tak większość twierdzi, że do męża, bo obydwaj blondyni :p
a charakter - obydwoje z mężem mamy podobny, łagodny i spokojny charakter ale śmieszki z nas niezłe, i Szymek taki sam :)

Słuchajcie dziewczyny, korci mnie, żeby coś z włosami zrobić, bo już mi się znudziło tak jak jest, ale pomysłu nie mam... Jedyne co wiem, to nie chcę z długości ścinać, bo zapuszczam. Ale nie wiem czy nie zrobić sobie znowu grzywki takiej jak kiedyś...

Natomiast mój Jaś to z wyglądu podobno cały tatuń, jak był malutki to każdy nawet mówił ze powinien miec na imię Piotr Junior hehe, bo był identyczny, i włosy czarne i oczy ciemne, no teraz sie zmienia, ale i tak cały tatuś,np czoło mają identyczne bo mają takie bardzo odstające i palce u nóg - poważnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po mnie ma na 100000000% charakter, On musi miec wszystko tu i teraz, jest straszny nerwus yak jak ja :D hahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rysica super mialas fryzurkę na ślubie :))))))))))))))))))) Pasowała Ci bardzo, bo tak młodo wyglądałaś jak dziewczyneczka ;) Ja tez zapuszczam kędziorki :) i dopóki nie przemalowałam na czarny w ogóle nie rosły, bo paliłam je farbą raz na miesiąc i mi sie łamały okropnie, a teraz to całkiem inna sprawa :))))))))))))

Mamuśka - dzięki :) Taką fryzurkę dłuuugo nosiłam, i mi się znudziła, dlatego kombinowałam dalej ;) a przez ostatnie 2 lata miałam kilka fryzur ;)
rok temu miałam 5 cm długości włosy :)
zaraz Wam kilka wkleję, to mi powiecie w której najlepiej, oki? :D

Rysica na zdjeciu 1 wygladalas bosko!!
Przytylam malo w pierwszej ciazy bo zaczynalam od wagi 70kg, zaraz po ciazy schudlam do 56, teraz mam 53 i pewnie jak zaczne od takiej wagi ciaze to przytyje do 70;)

Kochanie bezapelacyjnie NR 1 !!!!!!!!!!!! Moim jakże skromnym zdaniem w tej fryzurce wyglądasz najlepiej !!!!!!!! I z grzywką na prosto, no czyli zdjecie nr 1 i bez dyskusji :))))))))))))) W długich jakos mi nie leżysz !!!!!!!!!!!! tak jakby Cię postarzają długie ( bez urazy)

Rysica we wszystkich Ci ekstra!!!!! Ja Ci niestety nic nie poradzę, bo każda fryzurka pewnie będzie Ci pasować.
Wiki też ma mój charakterek, co niektórych przeraża hehe :-D Bo ja jestem strasznie uparta i zawzięta. Ale dzięki tym cechom udało mi się zostać inż :-D
Dziewczynki żegnam się już, bo w dzień mało spałam i oczy mi się kleją. Mam nadzieję, że prześpię kolejną noc, bo ostatnie dwie to cierpię na bezsenność i dopiero tak ok. 2,3 w nocy śpię tak na prawdę a wcześniej budzę się co chwila.
Kolorowych snów i owocnych staranek mamuśki!!!!!!:-D

reklama
Dzięki dziewczynki!!! No właśnie nie wiem, czy właśnie nie wrócę do grzywki ;) Albo coś jeszcze wykombinuję ale nie wiem co... Może grzywka plus kolor rakiś rudy? :p
Klaudusia - pewnie szybko uśniesz, jak taki dzień miałaś :p Dobranoc :*:*:*

Do góry