reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dobranoc KLaudusia,
Ja i tak przystaje na pierwszej fryzurze !!!!!!!! Tak jak Ollena !!!!!!!!!!! Bo najkorzystkiej Rysica Ci w takiej właśnie :))))))))))))))))))))))))))))))
Czyli obciąć nie chcesz??????? Nawet jak bedą długie włosy to grzywka jak naj bardziej :))))))))))))) I np kolor cały czarny !!!!!!!

reklama
czarny to może nieeee, bo mnie postarza :p Ale jakiś ciemny brąz ;)
Obcinać nie chcę, bo długie mi łatwiej układać. Teraz ja je tylko susze albo i same schną. Grzywkę suszyłam tylko na taką grubą szczotkę suszarką i było ok :p Więc też dużo roboty z tym nie miałam
aaa no i muszę się pozbyć odrostów po pasemkach, więc na bank jakoś zafarbuję :p

dziewczyny, jesteście na Facebooku?

Absolutnie BOSKO na pierwszym zdjęciu Rysica!!! Jak jakieś znajdę to wstawię zdjęcia - na razie tylko takie malutkie mam 29964d933d.jpg

To 3 miesiące po ciąży - wiele się nie zmieniłam - może troszkę młodziej teraz wyglądam he he niż na załączonym zdjęciu...
Ale obiecuję że wstawię nowe - jutro jedziemy na piknik, więc jakieś zdjęcia rodzinne porobimy - i obiecuję że wstawię :)

Rysica Ty masz właśnie twarz do grzywki i tył -styl na "PAZIA"

Ostatnia edycja:
Mou jaka malutka była boooooooooska :))))))))))))))))))) Koniecznie wstaw nowe fotki:) :)))))))))))))))))))))))))))
Rysica a widzisz nawet mam gust , skoro inne dziewczyny tez są za 1 zdjęciem :))))))))))))))

Same ślicznotki:D
Mamuśka23 laska z Ciebie:tak:piekne ślubne zdjecia,zazdroszcze,ja mialam tylko slub cywilny:-((ktory juz odszedl w niepamiec)jestem juz po rozwodzie i w nowym zwiazku (wreszcie szczesliwa);-)
Rysica piekna sukienka,piekny usmiech!
A dzieciaczki urocze!:-)Sami przystojniacy

jak o kims zapomnialam to sorry,nie nadazam,tyle postow gromadzicie:-)

A wogule musze sie pochwalic,moje dziecie zaczelo chodzic!:-)Dzisiaj puscila nasze rece i pomaszerowala calkiem sama:tak:
A to taka najnowsza fotka mojej coreczki

e8724c90c2.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Mamuśka23 jak nam finansowo troche sie poprawi to napewno wezmiemy,choc jeszcze kilka miesecy temu sceptycznie podchodzilam do formalizacji zwiazkow,to teraz jestem jednak za,nie trafilam dobrze za pierwszym razem,ale teraz kocham,jestem kochana i Maja ma super tate:D Wiem ze bedzie juz tylko lepiej.

Do góry