reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mamuśka no to takie domowe chciałam coś dla siebie kupić ale nic specjalnego nie było za to przed chwilą zamówiłam sobie na allegro pare rzeczy
rysica rzuciły mi sie twoje fotki z fryzurami mie sie najbardziej w 5 podobasz i w 1

reklama
Nikola - tam jeszcze fotki ze ślubu były oraz moje jak mała byłam :p A fryzury wrzuciłam, bo mnie korci coś z nimi zrobić, bo od roku nie byłam u fryzjera i już bym coś z nimi zrobiła, i kompletnie nie wiem co, dziewczyny mi radzą grzywkę zrobić jak na 1 fotce :) i jak nic innego nie wymyślę, to tak chyba zrobię...

że ślubu właśnie widziałam pięknie wyglądałaś taka dopracowana

mamuśki i Kluadusi zdjęcia ślubne już widziałam obie pięknie wygladały
mou śliczne zdjęcie z córeczką

i oczywiście wszystkie dzieciaczki są przesłodkie

u mnie tak wieje że normalnie aż gwiazda brrrrrrrrrrr jak ja nie lubię takiego silinego wiatru do tego cały czas mnie wywala z netu
ja spadam bo jak słysze ten wiatr to aż mi ciarki przechodzą po plecach

Ostatnia edycja:
Nikola, dziękuję!!! :D :* Mówisz dopracowana, a ja wszystko sama wymyśliłam, nawet makijaż pełen sama zrobiłam :p Sama się nawet samoopalaczem pryskałam, nikt mi nie pomagał :p i równo było :D Włosy sama układałam, ale one mi się zawsze tak samo układały, więc tu żadnej niespodzianki nie było, a na tipsach, gdzie ja zawsze french miałam, to mi dziewczyna białe kwiatuszki na serdecznych palcach dołożyła i tyle :p :D Ale bardzo mi miło, że tak napisałaś :) Właśnie dlatego, że nie miałam żadnej stylistki, to tym bardziej jestem z siebie dumna :D
a u nas też wieje aż mąż Szymkowi w pokoju okna taśmą pozaklejał! (a nie mówiłam, okno mu się w pokoju zepsuło i nie można go zamknąć! Można tylko uchylić albo może być "rozszczelnione" czyli tak jakby zamknięte ale z małą szczeliną...No i pozaklejał naokoło, żeby nie wiało!)

lecę spać bo już mi się też oczy kleją! DOBRANOC :* pchły na noc ;)

A co tu taka cisza???????????
Dziewczynki bardzo podoba mi się podpis pod moim suwaczkiem :-D Tak więc kupiłam ananasa, rozłożę się mężowi i..........:-D
Miłego dnia babeczki!!!!!!

Hej. Ile zafasolkowanych? :) Jak tam staranka? Ja jednak się nie starałam.. Nic a nic.. A tak bardzo chciałam..... Zrezygnowałam.. Nie wiem.. Coś mnie blokuje.. Tak jakby mi sił brakowało. Nie do starania, ale do przyszłości.. Wiecie, chyba zaczekam do wakacji.. Może na wczasach się rozluźnie, inaczej spojrzę na wszystko ;)

Cześć Dziewczyny :)
My właśnie wróciliśmy ze spacerku - raptem od 8 rano he he!!! Tylko 7 godzin marszu zabawy na placu zabaw, i łażeniu po giełdzie !!! Cudne spodenki kupiłam niuni NEXTA za 50 pensów - nowe prawie :) w przeliczeniu 2.20zł
spodenki.jpg

Mousefish ja też dziś od 8 rano na zakupach :-D Szalałyśmy z mamą i siostrą :-) Po 12 wróciłam do domu dopiero.
Spodenki ekstra! Ja dziś sobię koszulkę kupiłam taką fajną w zieloną krateczkę do założenia po ciąży :-D
Kasuirek nadrabiaj nadrabiaj!!:tak:

reklama
Hej :)
Ja dziś też zakupowo - w Tesco byliśmy, Szymkowi kupiłam 3pak bluzeczek - niebieska, szara i w niebiesko-granatowo-szare paski a sobie jeansy granatowe, mięciuśkie takie ze streachem - super są!!! :D i mają taki fajny pasek pleciony w taki warkoczyk z rzemieni :)
a potem w Pizza Hut byliśmy i Szymek był tak grzeczny, dziękował jak coś kelnerka podawała, i na koniec powiedział kelnerce "Było bardzo smaczne, proszę pani" :D Ach jaka ja dumna byłam :D
teraz kończę i będę jak Szymka położę :)

Do góry