reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mamuśka - to tak Ci powiem - na swoich ślubnych zdjęciach wyglądasz mniej korzystnie niż jak na tym w czerwonej sukience...
I co ty PIEPRZYSZ o figurze !!! Macierzyństwo Ci służy !!! I nie jesteś BABO gruba, ani z najlżejszą nadwagą !!! Zamorduję jak jeszcze raz tak napiszesz !!! Spójrz na swoje ramiona ze zdjęcia sprzed ciąży - to w czerwonej sukience he he he lady in red - a na to które wstawiłaś ze ślubu - mi się wydaje że teraz - w ciemnych włosach - i po ciąży wyglądasz duuuuuuużo leeepiejj...

I niech kuźwa umrę jeśli kłamię BABO Ty wstrętna TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To Namiastka wykrzykników które wstawiłaś !!!

HA HA HA HA HA :)

http://www.youtube.com/watch?v=n3TB_Tx32Q8

Ta piosenka -dla mnie ukochana - dedykuję ją Tobie - wysłuchaj jej... i myśl wtedy o sobie - o tym ile jesteś warta - i jak zdrowy będzie Twój kolejny dzidziuś...
Mam nadzieję że docenisz tę piosenkę....

Ostatnia edycja:
reklama
Co do włosów to ja sie zgadzam , ze lepiej mi podobnież w czarnych niz w blond, i ja sama sie lepiej czuje nawet :):):):):) owszem nogi mam szczupłe dupsko tez mi nie urosło ale ten brzuch :wściekła/y: teraz to i tak nie mam aż tak strasznego ale pod koniec roku to był spory moim zdaniem !!!!!!! aaaaaaa no i cyce, teraz to noszę D a wczesniej B !!!!!!!!!! nie powiem mój zadowolony ale ja sie przez nie czuje grubsza :((((((( bleeeeee!!!!!!!!!!!!!! Na brzuch wkładam pas wyszczuplający zeby sie nie dołowac co dziennie hahah :p teraz okres letni sie zaczyna wiec trzeba znów nauczyć sie wciągać jak wychodzę z domu haha
Mou TY nie wystawiałaś swojego zdjęcia jeszcze, wiec Twoja kolej juz :p :)))))))))))))))

MOU - jestes niesamowita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DZIĘKUJĘ :*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

zdjęcie jakie chcesz ważne abyśmy Cię zobaczyły , bo TY juz nas znasz :D

Mamuśka, Mou, o matko, co za komplementy!!!!!!!!!!!!! Aż się zawstydziłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
Nie no przesadzacie chyba jednak troszkę :zawstydzona/y:
a sukienka taka, bo po pierwsze nie chciałam białej :p Po drugie to ślub tylko cywilny był, na dodatek mój jedyny ślub, więc nie chciałam też zbyt prostej, a chciałam taką właśnie o "ślubnym" kroju, żeby bardziej brzuszek zakryła :-D A no i kupowałam ją w Maximusie koło Warszawy, za zaledwie 800 PLN :tak:
a co do patrzenia sobie w oczy - to fakt, zakochani byliśmy po uszy i nadal jesteśmy :) ślubu nam udzielał kierownik USC w którym moja mama pracuje, to óźniej powiedział mojej mamie, ża rzadko kiedy się widzi tak zakochanych w sobie ludzi biorących ślub w USC. Ale miło mi było :D

Mousefish tak zdjęcie mam zeskanowane. Nie mam tatuażu.
Rysica no suknia ekstra. A Szymek baaaaardzo podobny do tatusia. Super wyglądaliście!
Mamusia a do czego Ty chcesz wracać? Popieram w 100% mousefish! Tak Ci o wiele lepiej i nie zmieniaj tego! Mężulek na pewno nie narzeka!!!!!!
A brzuch miałam boski! Taki malutki dlatego w tej ciąży tak narzekam, że duży...:zawstydzona/y:
Dziewczyny wstawię Wam jeszcze jedną fotkę Wikiego z wesela pt. "Mamo patrz ja jeszcze stoję a tata już leży" :tak::-D:-D:-D

Załączniki

• P1080419.jpg
    P1080419.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 20
Ostatnia edycja:
Zlałam sie ze śmiechu prawie Klaudusia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdjęcie komiczne !!!!!!!!!!!!!!!!

Mój malutki śpi, mąż w drodze do domciu, bedzie po 23 dopiero :( ehhhhhh... ale zdążę sie doprowadzić do stanu przynajmniej hahah :)

Fajnie Was widziec dziewczyny:-)
Nas bym wstawila, ale nie umiem;) slub bralismy nie caly rok temu:)
Tez slyszalam, ze brzuch w drugiej ciazy szybciej rosnie jak w pierwszej. Ja w pierwszej dlugo wygladalam jakbym sie najadla, kulka bylam chociaz przytylam tylko 5kg. Teraz pewnie przytylabym z 25 o zgrozo, nie chce tyc, wiec kolejny minus ciazy...

Ollena nie przesadzaj !!!!!!! Jak wtedy tak malutko przytyłas to teraz pewnie bedzie tak samo, chyba ze jakaś przyczyna tego była ze nie przybierałas na wadzę >????????????
Nawet jesli przytyjesz to szybko zrzucisz - bez obaw ;)))))))))))

reklama
Ollena z tym tyciem to chyba ja jestem wyjątek. Z Wikim przytyłam jakieś 17 a teraz na pewno 12 a do końca mam nie dużo więc do 17 na pewno nie dojdę.
a u mnie Wiki jeszcze szaleje... Zaraz będę go musiała uśpić, bo już się klei do mnie.

Do góry