reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mou - zazdroszczę takiej ciąży :) No to brawo dla małej, Ja bede uczyć tez małego w lato na nocnik siadać, myśle ze od czerwca zacznę,:) Zobaczymy co z tego wyniknie !!!!!!!!!!!!
A Klaudusi oczywiście tej piłeczki, tez juz bym chciała !!!!!!!!Klaudusia szybciej ci w tej ciąży wyskoczył brzuch ??? Bo tak podobno jest ze szybciej w kolejnej ciązy !!!!!!!!!!

Ja to bym sie troszkę bała brac długą gorąco kąpiel w ciązy !!!
A to zdjęcie chyba juz gdzieś widziałam Klaudusia ;))))))))
Mój nie był aż tak odpicowany na urodzinach, bo mu zapomnialam założyc spodni bo sie goście zebrali i juz mi z głowy wyleciało ze On w rajtuzach !!!!!!!!!:szok: zaraz wstawie fotke

tort.jpgZobacz załącznik 344326

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Rysica na chrzciny był normalnie ale na wesele do siostry było małe ciasteczko :-D
Mamusia na nk :-) A brzuszek szybciej wyskoczył. Z Wikim nie miałam brzucha do jakiegoś 23 tygodnia a teraz w 15 miałam piłkę jak z Wikim w tym 23...
Są jeszcze fajniejsze ale nie na tym kompie...

Załączniki

• DSC_9645.jpg
    DSC_9645.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
Mamuśka, on w tych rajtuzach wygląda prawie jak w jeansach z daleka! :D
Szymek jak miał pierwsze urodzinki, to był lipiec, upał, więc tak był ubrany:

a tak na drugie urodzinki:

podobnie hahaha :p

Kluduśka - cudny ten Twój Wik!!! No do schrupania :D Bardzo przystojny facet z niego będzie!!!
a w ogóle to strasznie mi się podoba ta fotka właśnie z Twoją siostrą, co też masz na suwaczku! (myślałam na suwaczku, że to Ty tam obok :D)

Ostatnia edycja:
Mamusia ja też te Twoje fotki gdzieś widziałam :-D Jasiu jest ekstra facet. A głupio się przyznać ale pierwsze co mi się rzuciło w oko na tym drugim zdjęciu to ta sałatka jeszcze nie rozpoczęta!!! :baffled::zawstydzona/y:
Rysica ja jestem bardzo podobna do siostry. Jeju zazdroszczę tych urodzin w wakacje, bo w domu to męczarnia w zimę. Szymek też ciacho :tak:
A to my! Ich troje!:-D Z Wikim w jakimś 26tc :tak:

Załączniki

• 2458.jpg
    2458.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Klaudusia - czy to tatuaż przy prawym oku? :) Bo tak wygląda Twoje zdjęcie u mnie w kompie :) Synuś to normalnie przystojniak jak ta lala !!! Bo mamusia śliczna :)
Mamuśka - a u Ciebie to dwóch przystojniaków na zdjęciu he he - czy ten po prawicy to oby tatuś??? he he he - CIACHO :)
Rysica - ten Twój przystojniacha to chyba jakimś artystą - muzykiem zostanie !!! Po zdjęciach --- ma do tego smykałkę :) :):)

A co do gorącej kąpieli Mamuśka - to ja nie mówię tutaj o wrzątku jaki sobie robię nie będąc w ciąży :) Ale ponoć "ciepła" kąpiel baaaardzo pomaga... bo rozluźnia :)

Mou hahaha tak to mój mężulek :p tzn mówie o tym pierwszym ode mnie , bo ten drugi to mąż szwagierki która też tam stoi ;P
Mój to cały rok opalony , w lato to wygląda np jak włoch :) hehehe, a ja zawsze biała !!!!!!!!!!!!
Klaudusia brzuch mialas mały jak na 26 tydzien !!!!!!!:szok:
Mou może i Ty wystawisz fotki, np swoje co ???? :p:p:p

Rysica łooooooooo. ale piękna suuuuknia !!!! Pięknie wyglądałas jak i KLaudusia :)

Rysica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - kochane inne wszystkie baby - ale Rysica jest tu Pani No'1
Sukienkę jak dla mnie miała jak sama księżniczka - i tak samo wyglądała !!!!!!!

A TO JAK PATRZYSZ NA SWOJEGO MĘŻA MÓWI SAMO ZA SIEBIE !!!! CZYSTA MIŁOŚĆ !!!!

Mamuśka
- Ja bym Ci chętnie tego Twojego przystojnego mężusia na bok wzięła he he - ale on by nie chciał hehe :)
A ja niestety nie mam fotek takich jak Wy, bo ja nie miałam ślubu... :(... a to już 9 lat jesteśmy razem.... i to już nie to będzie gdyby było - bo i nadwaga, i aaaahhhh

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry