reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Dziekuje Wam dziewczyny za odpowiedzi.
Co do sluzu gestego, przezroczystego i jak bialko kurze to np w poprzednim cyklu mialam tego odrobine i jednorazowo, wiec co to ma byc? chwilowa owulacja?;)
ok, czyli w tym cyeklu zaobserwuje kiedy jest mokry sluz a kiedy jest juz susza;)

Ollena jak nie jesteś pewna to rób testy owulacyjne. Ja nie zdążyłam, bo jakby się w pierwszym cyklu nie udało to miałam zainwestować żeby dokładnie wiedzieć kiedy owulka.
Dziewczynki ja uciekam, moi mężczyźni wysysają ze mnie całą energię.... Obydwoje są bezduszni od kilku dni...
Dobranoc już mówię!!!

Dziekuje Wam dziewczyny za odpowiedzi.
Co do sluzu gestego, przezroczystego i jak bialko kurze to np w poprzednim cyklu mialam tego odrobine i jednorazowo, wiec co to ma byc? chwilowa owulacja?;)
ok, czyli w tym cyeklu zaobserwuje kiedy jest mokry sluz a kiedy jest juz susza;)

Kup sobie testy owulacyjne i bedzie pewność bo to różnie jest z tym sluzem niestety, ja teraz nie robiłam ani nie patrzyłam tak bardzo na śluz ale teraz juz chyba kupie jak zaczniemy sie starać, bo chce szybko zajść !!!!!!!!!

Klaudusia DOBRANOC :*****************

Cykle mam dokladnie 28 dniowe, od zawsze:)
testy na pewno kupie, ale najpierw bede musiala poczytac jak one dzialaja. Robi sie je codziennie czy poprostu na oko kilka razy w cyklu?
Przepraszam, ze rzne glupa, ale dowiaduje sie co nieco zanim...;)

to jezeli masz tak cykle ja tez tak mam jak ty i mam owulke ok 11 dc u mnie to raczej objawia sie ze w ten dzien mam duzo a około mało ale to u mnie a każda ma inaczej;)
i nie pytasz głupio ja tez pytalam róznie:-) a co do testów owu nie mam pojecia nigdy ich nie kupywałam ... ja raczej z moim to tak co dwa dni wiec jakos tam kiedys trafie:-D

Cykle mam dokladnie 28 dniowe, od zawsze:)
testy na pewno kupie, ale najpierw bede musiala poczytac jak one dzialaja. Robi sie je codziennie czy poprostu na oko kilka razy w cyklu?
Przepraszam, ze rzne glupa, ale dowiaduje sie co nieco zanim...;)

Skoro masz cykle 28 dniowe wiec robisz test od 11 dnia ( licząc od pierwszego dnia @ ) aż do uzyskania dwóch identycznych kreseczek - to wtedy nastąpi owulacja
Dziewczyny dobrze mówie czy mi sie coś pomieszało???????

Mamusia nie mam pojecia ja zielona w tym jestem:confused:
a ja mam owulke 11 bo mam najwiecej sluzu... tak mi sie zdaje bo teraz to ja juz nic nie wiem:szok: jakaś nieiwedza mnie dopadła :-D

reklama
Ja tez juz nie wiem jak to jest :szok: jakie to skomlikowane wszystko

Ja sobie teraz kupie i testy owu, i ciążowe na allegro, są po 1zł wiec moze warto !!!!!!!!!

Do góry