reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Babke to ja tez bardzo lubię, ale jak mi sie chce to ide do Lidla i tam kupuje limonkową babkę za 5,99zł a tak dłuuuuuuuuuuga ona jest :D Bardzo dobra naprawde :)

ta z lidla pycha ogólnie dobre ciasta tam maja mi bardzo smakuja:) kurcze ale zimno n adworku na chwilke wyszło słońce ale zapowiadaja sie teraz zimne dni a tak fajnie było:(

NO własnie , bez sensu bo mi dopiero teraz zachciało sie chodzić na dwór, wczesniej brak chęci na cokolwiek :(((((((((((((
Ja kupiłam kiedys tem taką babkę z serem, tez dobra ale jednak to ciasto limonkowe boskie , zresztą za 5,99zł to super bo w życiu za tyle sie w domu nie upiecze !!!!!!!!

i jeszcze sie nameczysz z pieczeniem ja tylko piecze na Boże Narodzenie ciasta a tak nie bo sie do nich dorywam ja i całe bym zeżarła:-D bo moi chłopcy nie ciastowi sa

Mój tez własnie nie jest ciastowy , ale sernika nie przepuści - to chociaż tyle , tez by tak chciala nie miec ochote na słodkie !!!!!!!!! To teraz bym ważyła ok 50kg a nie 60 !!!!!!!!!

ide kapać małego bo tak mi marudzi że o jeju......bo sobie rybe wymyslił na kolacje a wiem że nie lubi :wściekła/y: musze ochłonac bo ja nie lubie krzyczec na niego....

Ja babkę zawsze kupuję z naszej piekarni, bo też bossska. A mój znów ciastowy ale ciacha tylko z kremem! Efekty widoczne :-D Ja z resztą też uwielbiam ciasta.

reklama
juz sie kompie oczywiscie ja moge wejsc tylko na czyszczenie uszów i mycie głowy bo tak mam sobie iśc nawet sie nie da rozebrac do kompieli taka zosia samosia ale dumna jestem zniego za to:tak: dzisiaj patrzyłam jego gardetrobe letnia koszulki i spodenki to z tamtego roku duzo zostało a nawet zprzed dwóch lat pare koszulek ale po nim widac tylko po spodniach ze rosnie hmm chyba ze ja go tak ubierałamw dłuzsze juz sama nie wiem

Do góry