reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witaj :)
Podczas owulacji zmienia się ilość i konsystencja śluzu. Staje się on przezroczysty, szklisty i ciągliwy, a konsystencją przypomina surowe białko jaja kurzego. Podczas dni niepłodnych albo go nie ma, albo jest mętny, lepki i nierozciągliwy. Zasada jest prosta, gdy jest ślisko i mokro – występują dni płodne. Gdy jest sucho – dni niepłodne.- no nie wiem czy tym pomogłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a poza tym moze kup testy owulacyjne , chyba tak bedzie najlepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny ja jestem zgodna z Wami POLSKA JEST JEDNYM SŁOWEM PO*******ONA...... oooooo !!!!!!!!

A mówiłam, że mamy ekspertów od śluzu :-D
Ach dziewczynki trzeba żyć dalej... żeby mój mąż nie był takim "patriotą" to w tym momencie nie byłabym w ciąży tylko pakowałabym walizki i leciała do NL...

reklama
Zobaczymy czy w ogóle Ona da tak dla mnie tej znajomej !!!!!!!! A jak nie to trudno , poczekam do @ i pójde juz po !!!!!!!!! Może tak lepiej bedzie, bo bede wiedziala ze nie moge nic robić tylko sie wstrzymać do wyników i dopiero potem zacząć starania hehe!!!!!!!

Klaudusia nowy avatar ;) Suuuuper , śmieszny !!!!!!!!!!!!!!

Piekę ciasteczka kruche , bo mnie tak naszło jak cholera :D Będe sie zajadać za Nikole tzn za jej 18-ste urodziny :D hehe :D

hehe a to pieron !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Znając mnie ja bym kanalie wygoniła po te jaja i jeszcze dziś upiekła, bo przewaznie na drugi dzień mam na coś innego ochote haha !!!!!!!!!

Mąż dziś w pracy a biszkopt chodzi za mną od kilku dni i nie wytrzymam jak nie zrobię!!!
I jeszcze po szanownego pana będę musiała prawdopodobnie jechać z rana odebrać z pracy.....

reklama
Do góry