reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

NO ale teraz wyczytałam ze te ciążowe to dobre, no bo tak; sa po 1zł i jak sie kupi np 5 to z przesyłką wyjdzie ok 10zł wiec tyle co kosztuje jeden w aptece a tu jest ich 5 !!!!!!! NO nie ważne, na razie nie myśle o tym !!!!!!!!!!!

tylko czy te testy ciazowa sa legalne w sensie jakies firmowe czy robione w zacisznym garazu -bo jakos z testami za złocissza sie nie spotkalam za 5 zł w aptece tak ......

reklama
dzieki dziewczyny.
Sluz ten niby plodny najczesciej obserwuje 13dc, raz 10 dnia, ale teraz bede sobie zaznaczac w kalendarzu i bede wiedziala mniej wiecej co i jak. wierzycie w trafienie w plec? ja bym chciala teraz strasznie corke i nie wiem czy wierzyc w to, ze na dziewczynke przytulanko powinno byc przed owulacja...tak bedziemy sie starac dzialac, moze akurat, ale po co cala ciaze sie nastawiac ze dziewczynka bedzie a pozniej sie rozczarowac?;)
temperatury nie bede mierzyc, moze testy kupie, zobaczymy, ogolnie na luzie bym chciala:)

Ollena - będzie co ma być , byle bylo po prostu, !!!!!!!!!!!!!!!!! abyś spokojną ciąże miala, bezproblemową a czy bedzie synek czy córeczka to nie istotne byle zdrowe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Widzisz ja tak samo myślałam ze musi byc córa i koniec, a jak juz poroniłam to dopiero teraz inaczej juz myśle, wolałabym miec ze 3 chlopaków na raz ale zeby po prostu nie stracić tego dziecka !!!!!!!!!!

Mój mały juz śpi :) Wiec ja ide sie ogarnąć i spać niedługo :p Tzn po M jak miłość pójde :p

dzieki dziewczyny.
Sluz ten niby plodny najczesciej obserwuje 13dc, raz 10 dnia, ale teraz bede sobie zaznaczac w kalendarzu i bede wiedziala mniej wiecej co i jak. wierzycie w trafienie w plec? ja bym chciala teraz strasznie corke i nie wiem czy wierzyc w to, ze na dziewczynke przytulanko powinno byc przed owulacja...tak bedziemy sie starac dzialac, moze akurat, ale po co cala ciaze sie nastawiac ze dziewczynka bedzie a pozniej sie rozczarowac?;)
temperatury nie bede mierzyc, moze testy kupie, zobaczymy, ogolnie na luzie bym chciala:)
ja planowalam plec z kalendarzem chinskim poczes i wychodizlo ze bedzie syn no i syn jest ;] jestem ciekwa co teraz by wyszlo hahah

sprawdzialam jelsi bym zaszla w ciaze w marcu - to oznacza dziewczynke , jesli w kwietniu to chlopak, no i potem maj czeriec -dziewucha

ja planowalam plec z kalendarzem chinskim poczes i wychodizlo ze bedzie syn no i syn jest ;] jestem ciekwa co teraz by wyszlo hahah

sprawdzialam jelsi bym zaszla w ciaze w marcu - to oznacza dziewczynke , jesli w kwietniu to chlopak, no i potem maj czeriec -dziewucha

hehe mnie wyszło ze jak zajde w czerwcu, sierpniu lub w grudniu to by była córeczka, hehe niezła zabawa , jednak ja i tak myśle ze to bujda :p

mamuska masz racje oczywiscie, byleby zdrowe bylo:) bardzo mi przykro, ze stracilas malenstwo, przytulam mocno!
Moze pozwolicie zebym tu do Was dolaczyla?:)mimo, ze che zaczac starania dopiero za kilka miesiecy...i mam nadzieje, ze sie nie rozmysle;)
Tez patrze na MjM jednym okiem, ostatnio znowu sie wciagnelam, moj maz wychodzi z siebie;) a zaraz beda Usta Usta, nasz ulubiony serial, czekamy na niego caly tydzien z jezykami na brodzie;)

Ollena- po co pytasz , jasne ze możesz do Nas dołączyć, w końcu po to jest ten wątek :D
Usta, usta oglądałam pare razy tylko , a MjM to tak juz z przyzwyczajenia sie ogląda, bo przewaznie nic ciekawgo nie ma o tej porze !!!

Ollena skąd jestes??????????

reklama
sorki że tak zniknęłam ale moja chrzestna zrobiła całej rodzinie niespodziankę i przyleciała niezapowiedziana ze USA nikt nic nie wiedział wiec wielka niespodzianka....

Do góry