reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Witam dziewczyny i po pierwsze
Dziękuję serdecznie za życzonka:-):-):-):-)!!!

mnie pogoda daje do wiwatu niskie ciśnienie wykańcza ale tak to oki!!!!

Mamuśka pół roku to rzeczywiście bardzo długo powiem ci szczerze że ogólnie to słyszałam że zazwyczaj to dają 3 miesiące ale idź do gina prywatnie niech cię przebada i będziesz wiedzieć ... buziaki dla Jasia!!!!!!!! co do koleżanki to mamuśka wiesz ja już w cuda nie wierze 3 tygodnie po i testy negatywne to na 98% nie ciąża to może być psychika przecież wiesz jak to jest
Kasik Rysica zdrówka
Aga
zdrówka dla babci i fajnie że schudłaś mnie tez powoli schodzi to wszystko dość powoli ale za to bez żadnego wysiłku myślę że do świąt będzie 65 albo nawet 64 o ile waga tak ładnie pójdzie dalej
Klaudusia gratki wiesz czego;-):-)!!!!

A mnie Wiki zaraził... Gardło mnie boli jeszcze lekko, głowa wczoraj pobolewała... W ogóle mam dziś cały czas wrażenie, że mały mi wypadnie. Może mu się wróciło i jednak zechce przyjść na świat :-D
Mamusia ja też już chcę schudnąć!!!:-D:-D
Agnieszka a Ty z czego chcesz chudnąć? :-)

Klaudusia - TY jak urodzisz to będziesz jak patyk chuda - zobaczysz !!!!!!!!!!!!!! Szczęściara :p
Nikola- i TY narzekasz na wagę?????? Ja waże 59-60kg wiec TY tylko 5 kg więcej wiec nie jest źle !!!!!!!!! A poza tym nie myślisz obciąć włosków?????????? Bo wyglądasz bajecznie pięknie w krótkich , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMYŚL NAD TYM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klaudusiaz tych 4 kilo chce schudnac ;) a ty przecież chudzinka z piłeczka z przodu:)
Nikolaschudniemy obie hehe albo przy okazji bedziemy razem świetowac zafasolkowanie:tak:musze dzis do niej pojechac i zobaczyć czy wzieła leki
ja mam dostac 15 @ zobaczymy jak to bedzie ja sie totalnie nie nastawiam na fasolke ale dobrze że mi teramin @ tak wypada nie bede sie znia meczyc nad solina:)

Ja już z tej piły plażowej chcę schudnąć! :-D Najgorszy będzie ten brzuch... Może do wakacji się z nim uporam i doprowadzę do jakiegoś stanu w miarę do pokazania :-D

Mamuśka przez ta walniętą prolaktynę przytyłam a właściwie to napuchnęłam tabsy powoli zaczynają działać i waga wraca mnie wystarczy właśnie 64 to tak fajna waga dla mnie nie za chuda nie za gruba i właśnie może do świąt wróce do tej wagi a nad krótkimi włosami sie zastanawiam ale kurde długie też lubię sama nie wiem obciąć łatwo tylko potem strasznie wolno rosną ...
Aga ja raczej w tym cyklu to nici tempa nie pokazuje żeby była owulacja dziś w sumie ostatni dzień w którym możliwa jest, działamy cały czas co 2 dni zobaczymy ale szczerze to to już mi obojętne będzie kiedy chce!!!!

Mamuśka, Czytałam przed chwilą inne forum. Znalazłam tam mamusię, której dziecko przestało się rozwijać w 8 tygodniu ciąży. W 10 tygodniu przeszła zabieg łyżeczkowania. Lekarz kazał odczekać 3 miesiące... Ty nie miałaś zabiegu - prawda? Była też jedna kobitka (poroniła, bez zabiegu), której lekarz kazał czekać 6 miesięcy, ale stwierdziła, że nie posłucha, i po 3 miesiącach zaszła w ciąże, donosiła, ale miała problemy pod koniec. Tak czy siak urodziła zdrowe dziecko. Wydaje mi się, że to już zależy od ciebie kiedy zaczniecie... czy po 3 czy po 6 miesiącach. Bo nawet jak byś poszła do 10 lekarzy, to jestem pewna że połowa powie że po trzech a druga połowa że po sześciu.

Ja bym też chciała ważyć więcej ale kurde niech ta waga rozłoży się po całości ciała a nie zostaje w fałdach na brzuchu i bokach...
Dziewczynki uciekam, bo z Wikim do lekarza na 12 idę.
Miłego dnia!!!!

reklama
Klaudusia nie czaruj nam tu do wakacji znów będziesz chudzina jak się patrzy przytyłaś tylko 12 kg 6 zejdzie ci na pewno na drugi dzień po porodzie zanim do domu wrócisz będzie 8 mniej a po 2 miesiącach śladu po ciąży nie zostanie!!!! powodzonka u lekarza

Do góry