reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Witam dziewczyny i po pierwsze
Dziękuję serdecznie za życzonka:-):-):-):-)!!!

mnie pogoda daje do wiwatu niskie ciśnienie wykańcza ale tak to oki!!!!

Mamuśka pół roku to rzeczywiście bardzo długo powiem ci szczerze że ogólnie to słyszałam że zazwyczaj to dają 3 miesiące ale idź do gina prywatnie niech cię przebada i będziesz wiedzieć ... buziaki dla Jasia!!!!!!!! co do koleżanki to mamuśka wiesz ja już w cuda nie wierze 3 tygodnie po i testy negatywne to na 98% nie ciąża to może być psychika przecież wiesz jak to jest
Kasik Rysica zdrówka
Aga
zdrówka dla babci i fajnie że schudłaś mnie tez powoli schodzi to wszystko dość powoli ale za to bez żadnego wysiłku myślę że do świąt będzie 65 albo nawet 64 o ile waga tak ładnie pójdzie dalej
Klaudusia gratki wiesz czego;-):-)!!!!

A mnie Wiki zaraził... Gardło mnie boli jeszcze lekko, głowa wczoraj pobolewała... W ogóle mam dziś cały czas wrażenie, że mały mi wypadnie. Może mu się wróciło i jednak zechce przyjść na świat :-D
Mamusia ja też już chcę schudnąć!!!:-D:-D
Agnieszka a Ty z czego chcesz chudnąć? :-)

Klaudusia - TY jak urodzisz to będziesz jak patyk chuda - zobaczysz !!!!!!!!!!!!!! Szczęściara :p
Nikola- i TY narzekasz na wagę?????? Ja waże 59-60kg wiec TY tylko 5 kg więcej wiec nie jest źle !!!!!!!!! A poza tym nie myślisz obciąć włosków?????????? Bo wyglądasz bajecznie pięknie w krótkich , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMYŚL NAD TYM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klaudusiaz tych 4 kilo chce schudnac ;) a ty przecież chudzinka z piłeczka z przodu:)
Nikolaschudniemy obie hehe albo przy okazji bedziemy razem świetowac zafasolkowanie:tak:musze dzis do niej pojechac i zobaczyć czy wzieła leki
ja mam dostac 15 @ zobaczymy jak to bedzie ja sie totalnie nie nastawiam na fasolke ale dobrze że mi teramin @ tak wypada nie bede sie znia meczyc nad solina:)

Ja już z tej piły plażowej chcę schudnąć! :-D Najgorszy będzie ten brzuch... Może do wakacji się z nim uporam i doprowadzę do jakiegoś stanu w miarę do pokazania :-D

Mamuśka przez ta walniętą prolaktynę przytyłam a właściwie to napuchnęłam tabsy powoli zaczynają działać i waga wraca mnie wystarczy właśnie 64 to tak fajna waga dla mnie nie za chuda nie za gruba i właśnie może do świąt wróce do tej wagi a nad krótkimi włosami sie zastanawiam ale kurde długie też lubię sama nie wiem obciąć łatwo tylko potem strasznie wolno rosną ...
Aga ja raczej w tym cyklu to nici tempa nie pokazuje żeby była owulacja dziś w sumie ostatni dzień w którym możliwa jest, działamy cały czas co 2 dni zobaczymy ale szczerze to to już mi obojętne będzie kiedy chce!!!!

Mamuśka, Czytałam przed chwilą inne forum. Znalazłam tam mamusię, której dziecko przestało się rozwijać w 8 tygodniu ciąży. W 10 tygodniu przeszła zabieg łyżeczkowania. Lekarz kazał odczekać 3 miesiące... Ty nie miałaś zabiegu - prawda? Była też jedna kobitka (poroniła, bez zabiegu), której lekarz kazał czekać 6 miesięcy, ale stwierdziła, że nie posłucha, i po 3 miesiącach zaszła w ciąże, donosiła, ale miała problemy pod koniec. Tak czy siak urodziła zdrowe dziecko. Wydaje mi się, że to już zależy od ciebie kiedy zaczniecie... czy po 3 czy po 6 miesiącach. Bo nawet jak byś poszła do 10 lekarzy, to jestem pewna że połowa powie że po trzech a druga połowa że po sześciu.

Ja bym też chciała ważyć więcej ale kurde niech ta waga rozłoży się po całości ciała a nie zostaje w fałdach na brzuchu i bokach...
Dziewczynki uciekam, bo z Wikim do lekarza na 12 idę.
Miłego dnia!!!!

reklama
Klaudusia nie czaruj nam tu do wakacji znów będziesz chudzina jak się patrzy przytyłaś tylko 12 kg 6 zejdzie ci na pewno na drugi dzień po porodzie zanim do domu wrócisz będzie 8 mniej a po 2 miesiącach śladu po ciąży nie zostanie!!!! powodzonka u lekarza

Do góry