reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
hej Mamusiu jeszcze wczoraj korzystałam z ciepła bo w tym tygodniu ma byc zimno i rzeczywiście jest :-( dzisiaj nawet małego nie posyłam do przedszkola bo musze odpocząc to charowanie przez ostatnie dni chociaz sa plusy tego jest w miare posprzatane na podwórku i schudłam troszke jupiii:)
wczoraj bym napisała ale miałam akcje z babcia męza bo ona mieszka wies obok i musiałam ja wieśc do lekarza bo sie słabo czuła a to okazało sie ciśnienie ona ma 80 lat wiec to nie przelewki z tym ,szkoda babci:-( a dzis posiedzedze troszke dłużej z wami:*
hej Klaudusia:*

NO tak wiadomo trzeba chuchać i dmuchać na starsze osoby!!!!!!!!!!!!
Ja też jakoś schudłam bo spodnie na mnie za duże są, tylko ze ja nie widze tego,:szok:

a własnie mam pytanko do Was kochane; moja przyjaciółka stara sie o dziecko pierwszy cykl, nie dostała do tej pory @ a to juz 3 tygodnie po terminie, testy 3 negatywne (dziś robiła nawet rano) objawy ma takie leciutko ciążowe, no ale jaka może być przyczyna ze nie ma @ ????? dziwna sprawa, namawiam ją zeby poszła do lekarza ale ona czeka nadal na @ !!!!!!!

to dobrze ze schudłaś idzie lato wiec to na korzyśc :) a ja nie jem słodyczy zero aby dobrze wygladac nad solina hihi juz sie doczekac nie moge... uciec od tej rzeczywistości i odpocząc:) a co do koleżanki twojej to nie mam pojecia chyba moga sie na to składac tysiace dolegliwosci własnie najlepiej jakby poszla do ginka im predzej tym lepiej ..a bete robiła??

Hej dziewczyny:*
Dobrze ze babcia ma taka pomoc od ciebie:-).
A ja dalej choruje,gardlo juz nie boli,ale za to mam katar:wściekła/y:A mała zaczela kichac,mam nadzieje ze sie nie zarazila ode mnie...,:-(.Tutaj tez zimno,wczoraj lalo i byl silny wiatr,dzis tez sie zapowiada nieciekawie.

Aga no bety nie robiła , po prostu czeka na @, wydaje mi sie ze powinna iśc szybko do lekarza, bo skoro jej sie spóźnia juz 3 tygodnie to coś jest nie tak, dałby jej może tabletki na wywołanie i by dalej działała a tak to stoi w miejscu jak ja, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiik zdrówka dla Ciebie i małej !!!!!!!!!
U nie wczoraj pięknie , słoneczko dziś tak samo, tzn nie jest aż tak ciepło ale nie pada i nawet słońce wychodzi !!!!!!!!!!!

reklama
Wyciągnę ją jak sama bede szła prywatnie, bo po wczorajszym dniu to zła jestem !!!!!!!!!!!!!

Boli mnie dziś lewy jajnik, ale to straaaaaaaaaaszie :(((((((buuuuuuuu, jak noge zegnę to czuje jakbym coś tam miala !!!!!!!łeeeeeeeeeeeeee

Mój Jasio dziś kończy 1,5 roczku :-)

Do góry