reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Klaudusia tak zrobie, pójdę prywatnie po prostu i tyle !!!!!!!!! Wkurzają mnie ci lekarze, jak nie dasz w łape to mają w dupie człowieka !!!!!!!!!!!!!!!!
Co tak pusto dziś ??????????????

reklama
Ja teraz chodzę prywatnie do tej samej lekarki co chodziłam z Wikim na NFZ. Całkiem inne podejście. Nie żałuję, że się zdecydowałam na chodzenie, bo naprawdę różnica w zachowaniu czy później zainteresowaniu o pacjenta (jak np. leżałam w szpitalu to na dyżurze zawsze się zainteresowała czy dobrze, czy czegoś nie potrzebuje).
Rzeczywiście dziś pustki. U nas od południa pada deszcz...

U nas od rana słoneczko i bardzo ciepło,i dobrze , pozałatwiałam wszystkie sprawy na mieście wiec mam spokój
Mój dziś pojechał juz :((((((((((( Ale pusto i smutno bez niego ;(((((((((((((((((((((( buuuuuuuuu............ !!!!!!!!!!!!!:-(

ja na lekarz amojego nie narzekam lecze sie i chodze od niego z NFZtu i powiem ze on zawsze zaczpei pogadamy, jak lezalam na poactzku ciazy w pitalu to przyszedl pogadalismy i w ogole taki dusza człowiek ot co - jak rodzilam toprzyjechal bez zastanowienia do mnie , rzucil pacjentki w przychodni i przyjechal do Nas i dzieki niemu zyjemy oboje bo juz bylo malo ciekawie !

Jej, strasznie dziś pusto u Nas !!!!!!!!!!!!;((((((((((
Mnie boli głowa strasznie pół dnia juz, i coś od wczoraj brzuch jak na @, mam nadzieje ze to dobry znak i juz dostane :) bedzie mi lepiej myślec juz ze niedługo staranki od nowa i szansa na lepsze jutro !!!!!!!!!!!!!!!
teraz to juz jak coś to prywatnie będe chodzić, raz na miesiąc jak wydam 80zł to nie majątek, nie zbidnieje a bede miec pewność ze mnie zawsze lekarz potraktuje jak człowieka !!!!!!!!!!!!!!!

Myśle ciągle o tej znajomej :(((((((((((((( bidulka moja :(((((((((((((((( strasznie mi jej szkoda:(((((((((((( Co sie teraz dzieje, zdrowe młode silne kobity a takie tragedie !!!!!

Hej kobitki !!!!!!!!!!!!:************

Nikola- 100 lat, 100 lat niech żyje żyje nam !!!!!!!!!!!

KOCHANIE WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJLEPSZEGO Z OKAZJI...... 18 -TYCH URODZIN( hihihi)
Dużo zdrówka, szczęścia , pomyślności, spełniania marzeń, pociechy z pieknej córeczki oraz męża, ale przede wszystkim życzę Ci abyś jak najszybciej zaszłą w ciążę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobacz załącznik 343064

hej Kochane:* o widze że dzis tu świeto naszej Kochanej Nikoli:)
Kochana wszystkiego najlepszego i wymarzonego i szybkiego zafasolkowania w dniu urodziń tysiac buziaków Tobie życzę:*:*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry