reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Klaudusia tak zrobie, pójdę prywatnie po prostu i tyle !!!!!!!!! Wkurzają mnie ci lekarze, jak nie dasz w łape to mają w dupie człowieka !!!!!!!!!!!!!!!!
Co tak pusto dziś ??????????????

reklama
Ja teraz chodzę prywatnie do tej samej lekarki co chodziłam z Wikim na NFZ. Całkiem inne podejście. Nie żałuję, że się zdecydowałam na chodzenie, bo naprawdę różnica w zachowaniu czy później zainteresowaniu o pacjenta (jak np. leżałam w szpitalu to na dyżurze zawsze się zainteresowała czy dobrze, czy czegoś nie potrzebuje).
Rzeczywiście dziś pustki. U nas od południa pada deszcz...

U nas od rana słoneczko i bardzo ciepło,i dobrze , pozałatwiałam wszystkie sprawy na mieście wiec mam spokój
Mój dziś pojechał juz :((((((((((( Ale pusto i smutno bez niego ;(((((((((((((((((((((( buuuuuuuuu............ !!!!!!!!!!!!!:-(

ja na lekarz amojego nie narzekam lecze sie i chodze od niego z NFZtu i powiem ze on zawsze zaczpei pogadamy, jak lezalam na poactzku ciazy w pitalu to przyszedl pogadalismy i w ogole taki dusza człowiek ot co - jak rodzilam toprzyjechal bez zastanowienia do mnie , rzucil pacjentki w przychodni i przyjechal do Nas i dzieki niemu zyjemy oboje bo juz bylo malo ciekawie !

Jej, strasznie dziś pusto u Nas !!!!!!!!!!!!;((((((((((
Mnie boli głowa strasznie pół dnia juz, i coś od wczoraj brzuch jak na @, mam nadzieje ze to dobry znak i juz dostane :) bedzie mi lepiej myślec juz ze niedługo staranki od nowa i szansa na lepsze jutro !!!!!!!!!!!!!!!
teraz to juz jak coś to prywatnie będe chodzić, raz na miesiąc jak wydam 80zł to nie majątek, nie zbidnieje a bede miec pewność ze mnie zawsze lekarz potraktuje jak człowieka !!!!!!!!!!!!!!!

Myśle ciągle o tej znajomej :(((((((((((((( bidulka moja :(((((((((((((((( strasznie mi jej szkoda:(((((((((((( Co sie teraz dzieje, zdrowe młode silne kobity a takie tragedie !!!!!

Hej kobitki !!!!!!!!!!!!:************

Nikola- 100 lat, 100 lat niech żyje żyje nam !!!!!!!!!!!

KOCHANIE WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJLEPSZEGO Z OKAZJI...... 18 -TYCH URODZIN( hihihi)
Dużo zdrówka, szczęścia , pomyślności, spełniania marzeń, pociechy z pieknej córeczki oraz męża, ale przede wszystkim życzę Ci abyś jak najszybciej zaszłą w ciążę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobacz załącznik 343064

hej Kochane:* o widze że dzis tu świeto naszej Kochanej Nikoli:)
Kochana wszystkiego najlepszego i wymarzonego i szybkiego zafasolkowania w dniu urodziń tysiac buziaków Tobie życzę:*:*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry