reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hej babeczki:-)
Dzisiaj czuje sie o wiele lepiej,syrop z cebuli, i mleko z miodem chyba tak pomogly,nasze babcie to wiedza co pomoze;-)Posprzatalam mieszkanko,na spacer sie dzis nie wybralismy,caly dzien lalo jak z cebra,mam nadziej ze jutro bedzie ladniejsza pogoda.

Wiecie co,pomimo braku jakichkolwieg objawow czuje ze jednak sie udalo,niewiem,takie przeczucie-jestem dziwnie spokojna,i nie zastanawiam sie czy sie udalo czy nie,tylko po prostu czuje sie ciazowo!:tak:Mam tylko lekkie pobolewania podbrzusza,ale to trwa chwilke i raz na jakis czas,dzisiaj mialam tylko raz.Moze moja intuicja mnie nie myli...;-)testuje w czwartek.Pozdrawiam

reklama
hejka :*
ja znów dziś zabiegana jeju musze auto odkurzyc bo ja nienawidze jak tam brudno jest i za butami lece musze sobie kupić takie czułenka widziałam w sklepie za 35 zł i nie sa drogie wiec zamierzam je kupic:)
ja nawet nie mam czasu myslec o starankach czy o domniemanych objawach :-D chociaz chce ale w maju;-)
a co do siedzenia w domu to do pracy poszłam jak Mati miał 2.5 roku a pracowałam rok i od wrzesnia siedze w domu teraz fajnie jest ale niestety po lipcu jeżeli nie zajde bede musiała gdzieś isc do pracy :( niestety jak sie nam czegos zachciało to trzeba na to zarobic a zreszta trzeba mysleć o rencinie jakieś
miłego dzionka Kochane:*

a i trzymam kciuki za wszystkie testujace w najblizszym czasie:)
Nikolaciekawe jak nam wyjdzie czy bedziemy razem odliczac hehe ja za Ciebie kciukasy trzymam

Ostatnia edycja:
Witajcie Kobietki

Cudny poranek, ptaszki śpiewają nie śpię od5 wariactwo. Weekend milutki robiliśmy grilla.

kasiurek z tym byciem pelnoetatowa mama w uk to nie jest tak do końca jak wszyscy myślą. Bo tutaj społeczeństwo dzieli się na tych co uczciwie pracują i na tych co żyją z pieniędzy państwa.
My pieniędzy od państwa nie chcemy, szczególnie ze w pewnym momencie państwo i tak jakoś je sobie odbierze;)
Ja pracowałam przez 7 lat odejmujac 1,5 roku macierzyńskiego, teraz kiedy mój mąż zaczął zarabiać na tyle ze moja praca przestała się opłacać bo pieniądze szły w większej części na przedszkole podjęliśmy decyzje ze zajmą się mala.
Kolejny powód szkoła od września ja śmieje się ze maja tu wiecej wolnego niż się uczą a tu dziecko do 14 roku życia nie może zostać samo w domu a jeśli się nie mylę przynajmniej do 10 trzeba zaprowadzac i odbierać ze szkoły a niestety jeśli nie ma w pobliżu dziadków sytuacja się komplikuje. Ale się rospisalam przepraszam;););)
Tylko nie odbierzcie tego ze się wyjazdach bądź zapomniałem jak jest w pl :)

Dziś dzień spacerowy:) relaks, co Kobietki robicie z apetytem zostając w domu??? Boje się Żeby nie roztyc się bo to tez nie będzie dobre dla planów potomstwa;)

Pozdrawiam i miłego poniedziałku

no ja dziś ogródek muszę troszkę ziemi rozplantować pod trawkę bo nie równo było no i wczoraj kupiliśmy po drodze parę sadzonek wiec troszkę sadzenia...ale póki co to muszę się pozbierać bo miałam ciężką noc znów przytulańsko z kibelkiem ...

Aga wiesz no my się staramy jedynie seksualnie a tak myśli swoje skierowałam na inne tory
Kaludusiu no bo ty chudzina i szczęściara a niestety wiekszość nas mam toszki tu i tam po za tam:-D...
Kasik no to trzymam kciuki
Kasiurek co do tunik to powiem ci szczerze że na dwoje babka wróżyła bo tak na prawde niektóre tuniki jeszcze dodają kilogramów ja tez ubieram tuniki i leginsy owszem tuszują to i tamto no i wygodne ale niestety wydaje mi się że jestem w nich większa czasem sobie robie zjęcie tak dla sprawdzenia i dużo lepiej wyglądam w czymś co podkreśla moje walory niż tuszuje niedostatki bo jak patrze na siebie w tunice to widzę bezkształtną plamę.....aaaaaaaaa kiedy testujesz we środę czy jutro?????

Hej Laski
ja dziś umieram :/ taka cudna pogoda, a ja mam rotawirusa czy jakąś grypę żółądkową, bo mnie dosłownie wypluło! Leci ze mnie górą i dołem! :wściekła/y:i jeszcze gorączkę prawie 38 stopni nam :/
idę dalej leżeć bo tylko to pomaga (leki nie bardzo) a i od wczorejszego obiadu, który zwróciłam, nic nie jadłam :/

Szymek w żłobku, potem jedzie do moich rodziców, a potem po 19 mi go przywiozą UFF

ale Wam życzę miłego dzionka!

hej
Klaudusia Gratuluje !!!!!!!!! ty wiesz czego :)
Rysica- zdrówka !!!!!!!!!!!!!!!

Ja dziś byłam u lekarza z wynikiem histopatologicznym , wczoraj go odebrałam w szpitalu,( fragmenty (resztki) elementów zarodkowych i kosmków łożyskowych, Nadmiernych rozrostów komórek trofoblastycznych nie stwierdzono)
Ja nie wiem już co robić, w ogóle mnie nie zbadała a chyba powinna zobaczyc czy sie zagoiło dobrze czy nie !!!!!!! Nie znam sie na tym !!!!!!!!! i powiedziała zeby czekać pół roku aż zaczniemy sie starać :szok::szok: kurcze tak długo ???????????????????????? Beznadzieja po prostu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(
Będe musiala chyba prywatnie iść bo to nie ma sensu takie podejscie do pacjenta !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie wytrzymam chyba aż tyle czasu, dla mnie to przecież wieki cholera jasna !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po 2-3 cyklach sie zaczniemy starać jak bedzie wszystko dobrze, poza tym nie sugeruje sie jej słowami bo mogłaby mnie chociaż zbadać a nie odpimpała i spadaj !!!!!!!!!!!!
Najpierw dostane okresu- w srode mija juz 3 tygodnie wiec mam nadzieje ze bedzie ksiązkowo i dostane za jakis tydzien a potem pójde prywatnie i zobaczymy czy sie zagoiło wszystko dobrze. I da nam zielone światło za jakies 2 cykle juz !!!!!
Ale znam przypadki ze po pierwszej juz @ , moje znajome zachodziły i teraz mają super dzieciaczki !!!!!! Mam nadzieje ze bedzie dobrze wszystko !!!!!!!!

Dziś okropny dzień , moja bliska znajoma poroniła, co prawda nie wiedziala ze w ogóle jest w ciązy bo pół roku urodziła drugą córeczke ale to jednak szok dla niej i jej męża, pewnie by długo nie wiedziala ale poszła dziś do swojego lekarza bo miala okropny ból brzucha ale bez krwawień i okazało sie ze dziecko nie żyje, prawdopodobnie to był 6-7 tydzień , przyszła do domu i juz wszystko poleciało !!!!!!!!!!! Bardzo mi jej szkoda, bo wiem co teraz czuje, Ona przed tą półroczną córeczką też poroniła, ehhhhhh ale los, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
no ja dziś ogródek muszę troszkę ziemi rozplantować pod trawkę bo nie równo było no i wczoraj kupiliśmy po drodze parę sadzonek wiec troszkę sadzenia...ale póki co to muszę się pozbierać bo miałam ciężką noc znów przytulańsko z kibelkiem ...

Aga wiesz no my się staramy jedynie seksualnie a tak myśli swoje skierowałam na inne tory
Kaludusiu no bo ty chudzina i szczęściara a niestety wiekszość nas mam toszki tu i tam po za tam:-D...
Kasik no to trzymam kciuki
Kasiurek co do tunik to powiem ci szczerze że na dwoje babka wróżyła bo tak na prawde niektóre tuniki jeszcze dodają kilogramów ja tez ubieram tuniki i leginsy owszem tuszują to i tamto no i wygodne ale niestety wydaje mi się że jestem w nich większa czasem sobie robie zjęcie tak dla sprawdzenia i dużo lepiej wyglądam w czymś co podkreśla moje walory niż tuszuje niedostatki bo jak patrze na siebie w tunice to widzę bezkształtną plamę.....aaaaaaaaa kiedy testujesz we środę czy jutro?????
chyba sroda czwartek bo jakos nie wierze a jak kupie test i przyjdzie @ to bede miala na nastepny cykl hahaha oszczednosc - zarcik- ;]

Do góry