reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kasiurek moja też razem z pierwszym ząbkiem miała 3 dniówkę i potem przed ząbkiem delikatny katarek dostawała czasem...a co do wykresu to tempka spadnie najprawdopodobniej o ile w ogóle dzień przed @ wtedy znaczy że II faza cyklu jest prawidłowa na razie nie masz się co denerwować możesz zrobić test dzień przed tylko kup o dużej czułości jak wyjdzie I i nie przyjdzie @ to powtórzysz
Klaudusia miłej nocki

a ja samotna sobota bo mój już nad miską śpi po co to pić żeby potem wszystko zwrócić....

reklama
Cześć Dziewczyny!!! :)
Ale miałam dziś dzień! Rano z mężem nie mogliśmy się zwlec z łóżka :p Po wczorajszych igraszkach - bo nawet przed ani w trakcie nie myśleliśmy o tym "staranki" :p Ale nogi w górze były :p
No ale w końcu wstaliśmy, zjedliśmy i pojechaliśmy do moich rodziców :) Mój brat się chwalił strojem na motor, który sobie wreszcie kupił :D I prezentował się na swoim motorze :p a mój mąż z moim tatą odkurzali i prali samochód :p (tak, prali, odkurzaczem do prania dywanów, całą tapicerkę i podłogę itd :p) bo kupiliśmy w grudniu ale był brudny mocno, ale jak był mróz to nie mogliśmy uprać... JA w tym czasie byłam z Szymkiem, moją mamą i moją psiapsiółą na spacerze na placu zabaw. Potem wróciliśmy, Szymek usnął w 5 minut a my z mężem oglądaliśmy "Szybcy i Wściekli 4" :D:D:D:D No i właśnie skończyliśmy i wreszcie jestem :D

Ja to nie mam z piciem męża problemó - on nigdy nie napił się na tyle dużo, żeby na następny dzień mieć choć małego kaca. Zawsze pije mocno umiarkowanie - i w ogóle rzadko pije. Tak "bardziej" to mu się zdarza raz na 1,5 roku, a tak to piwko jedno raz w miesiącu, czasem dwa razy w miesiącu. Więc dla nas ten temat w ogóle nie istnieje :p

a Szymek mi często choruję, odkąd poszedł do żłobka jak miał rok i 2 m-ce. Wtedy się zaczęło - 3 dni w żłobku, 3 tyg chory. Teraz już drugi rok do żłobka chodzi, i od września do stycznia miał 4 razy zapalenie oskrzeli... Co chwilę próbujemy z pediatrą czegoś na wzmocnienie organizmu, ale wszystko to o kant d*** potłuc :/

mój rzadko pije dlatego sie tak meczy piwko to wypije sobie dość czesto ale tylko jedno przy filmie a dziś mocniejsze trunki któr to kilka razy w roku spożywa no i mamy efekt noc nad miseczką:-D:-D:-D:-D:-D....
spadam spac bo już późno i mnie coś mdli dobranoc !!!!!!!!!!!

Kasiurek moja też razem z pierwszym ząbkiem miała 3 dniówkę i potem przed ząbkiem delikatny katarek dostawała czasem...a co do wykresu to tempka spadnie najprawdopodobniej o ile w ogóle dzień przed @ wtedy znaczy że II faza cyklu jest prawidłowa na razie nie masz się co denerwować możesz zrobić test dzień przed tylko kup o dużej czułości jak wyjdzie I i nie przyjdzie @ to powtórzysz
Klaudusia miłej nocki

a ja samotna sobota bo mój już nad miską śpi po co to pić żeby potem wszystko zwrócić....

to widze ze nie tylko moj syn tak mial z tymi katarmi i zebami ;]

co do testu to chyba nie zorbie bo wlasnie widze ze moj cykl spada do tempki w czasie okresu tzn 36,8 taka mialam temp w ustach juz 2 dni prze @ ....

Witam niedzielnie
ja obiadek gotuje a potem gdzieś wybywamy kurcze znów popuchnąłem nogi mam spuchnięte i ręce wrrrrrrrrrr
kasiurek moja pediatra mowiła ze takie infekcje własnie przy ząbkowaniu sa normalne i czesto sie zdarzają ... ja dalej trzym kciuki zacisniete!!!!!!!!!!!!

Hej Kobietki
Od piatku jetsam pelnoetatowa mama, odeszlam z pracy na rzecz dziecka:) czy ktoras z was tez tak ma? Jak to jest?

Wczoraj z ciekawości zrobiłam test negatywny w sumie okres ,6go ale już boli mnie podbrzusze pewnie przyjdzie wcześniej niby się staram nie nastawiac ale.....

Trudno szczęścia mi brak, no ale może teraz bez stresu, wyspana, może zadziała.
Dziś robimy grilla ahh jak mi się chciało

Miłej niedzieli życzę

Ostatnia edycja:
Klaudusia nie coś tylko ktoś;-) a tak poważnie to trzymaj sie już nie długo!!!!!!!!
Joanna jest tu trochę nie pracujących mam mni. ja już siedze 4 lata w domu i czasem bywa ciężko oczywiście chodzi mi o psychiczną stronę ale na pewno więcej dasz z siebie dziecku co później zaowocuje na pewno w pozytywny sposób wiec są też plusy jest ich więcej przynajmniej dla mnie oczywiście każdy ma prawo do innego zdania;-)

reklama
Do góry