reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mamuśka fajna kurteczka :) mam podobna tylko czarna i bez kieszeni na ramieniu:)
bardzo dobrze że dochodzisz do siebie i nie jest za wczesnie bardzo sie ciesze z tego Kochana:*
mojego znajomego żona też urodziła martwe dziecko też zadługo przetrzymali...nie wiem jak ona to zrobiła ale zaraz pierwszy cykl po połogu zaszła:szok: i urodziła zdrowiutkiego synka...
Nikola buziaki zchecia twoja perełke zabiore na spacer przyjeżdzaj na kawke;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Może i dobrze ze tak szybko zaszła znów w ciąze, szybciej sie pozbierała zapewne, nigdy nie zapomnie ale teraz ma zdrowe dziecko !!!!!!!!!!
Jak kurtka bedzie pasować to bedzie sukces :)
Ja teraz musze sie ubezpieczyc indywidualnie nawet w PZU zeby np jak zajde w ciąze to zawsze coś wypłacą, ale to ten okres 9 miesięcy karencji musi być dlatego pójde w następnym tygodniu juz i bede miec z głowy !!!!!!!

a dopytywałaś sie ?? bo ja cos słyszałam tylko nie wiem ile jest w tym prawdy ze w pzu musisz byc trzy miechy przed zajsciem to dopiero uwzglednia ale moze zle słyszałam od znajomej może sie myle:)

Aha, czyli bede musiala zadzwonić do takiej dziewczyny co sie tym zajmuje i Ona mi wszystko powie gdzie najlepiej sie zapisać, poza tym zanim zajde minie pare miesięcy, czyli w PZU wychodzi na to ze okres karenji to nie 9 a 12 miesięcy, ale czytałam na stronie internetowej ze to 9 miesiecy, zresztą nie ważne zadzwonie i zapytam sie ten dziewczyny !!

Do Mamuśka23:
Dzięki, teraz już wiem, że pokocham kolejne maleństwo tak samo mocno jak tego mojego od kilku dni strasznie marudnego robala :) (mowa o mojej buntującej się córeczce)
Przeczytałam Twoje poprzednie posty, i siedzę tu i ryczę, i czuję to co Ty czujesz... ojeeejjj....
Takie sytuacje sprawiają, że nie ma się żadnej wątpliwości co do tego iż każde dziecko to skarb! Ja również trzymam za Ciebie kciuki, i wierzę, że kolejny dzidziuś będzie zdrowy za TRZECH !!!!!!!!!!

ja się zebrałam i byłyśmy na dość długom spacerki koło rzeki Wiki miała frajdę rzucała muszlami ślimaków do wody zjemy obiad i znów na chwile musze z nia wyjść ....ale pierwsze muszę ja coś na ból głowy wziąć

Klaudusia a ty gdzie rodzisz:-);-) melduj się tu natychmiast nie strasz!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do Mamuśka23:
Dzięki, teraz już wiem, że pokocham kolejne maleństwo tak samo mocno jak tego mojego od kilku dni strasznie marudnego robala :) (mowa o mojej buntującej się córeczce)
Przeczytałam Twoje poprzednie posty, i siedzę tu i ryczę, i czuję to co Ty czujesz... ojeeejjj....
Takie sytuacje sprawiają, że nie ma się żadnej wątpliwości co do tego iż każde dziecko to skarb! Ja również trzymam za Ciebie kciuki, i wierzę, że kolejny dzidziuś będzie zdrowy za TRZECH !!!!!!!!!!

Dziękuję, takie rzeczy sie zdarzają w życiu, nic na to nie poradzimy, trzeba podnieść sie i żyć dalej, mam synka który jest niesamowity , daje mi mnóstwo powodów do radości i życia, wiem ze gdyby jego nie było teraz by mnie chyba nie było !!!!!!!!!!!!!!!!!! Strasznie przezyłam wiadomośc ze dziecko umarło ale co nas nie zabije to nas wzmocni,
Wierze ze szybko minie ten czas i niedługo lekarz da nam zielone światło,
Ja tez płakała jak czytałam posty dziewczyn które straciły swoje maleństwa i myślałam ze mnie to nie dotyczy bo przeciez mam juz zdrowego synka, ale jak mówiłam tak musiało być, poukładałam sobie wszystko i teraz mam nadzieje ze bedzie lepiej, i jesli zajde znów w ciąze dziecko bedzie silne i nie odejdzie od nas !!!!!!!!!!!!

Nikola ja sie dzis nie ruszyłam z domu, wstyd ale jutro nadrobie !!!!!!!! BO musze do szpitala jechać po wyniki histopatologiczne !!!

nie wiem czy do mnie piszesz czy do Kasiik jeśli chodzi o mnie to mam zakupione testy ale w moim przypadku teraz się nie przydadzą nie jestem w żaden sposób w stanie ustalić długości cyklu a co za tym idzie wyznaczyć prawdopodobnych dni płodnych mierze tempke ale ona skacze jak chce widocznie tak na mnie działa bromergon wiec nie patrząc na nic jedziemy monotonnie co dwa dni od samego początku do końca cyklu bo cóż innego pozostaje;-):-)

Piszesz, że w Twoim przypadku to się nie sprawdzi, bo masz nieregularne cykle... bardzo nieregularne :) a byłaś u gina z tym? Nieregularne cykle, jeśli długo trwają mogą i pewnie są przyczyną problemów zajścia w ciąże... może przybałoby się je najpierw wyregulować?

Hejka kobietki!
Nie rodzę jeszcze :-D Ale już bym chciała... Przyszły wszystkie rzeczy dziś więc może w końcu się spakuje do tego szpitala... :-D

reklama
Hej Klaudusia :*
I jak rzeczy faktycznie takie ładne jak na aukcjach ???????? Bo to różnie bywa z tym niestety :((((((((((
Ja czekam na kurtke ale cos nie widać listonosza ;((((((((((( szkoda bo i buciki dla Jasia miały być :((((((((((((((

Do góry