reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

ja nigdy nie sprzątałam samochodu mój ma takiego fioła na tym punkcie że mnie nie dopuszcza do tego z czego sie ciesze bo nie bardzo lubie po za tym chyba bym w życiu go tak nie wypucowała jak mój żeby on tak dbała o porządek w domu jak w samochodzie.....

reklama
MOU -wiadomo ze na forum nikt nam nie powie czy jest czy tez nie w ciazy ! ja po prostu pytam sie jak to jest oprzed @ bo ja od 2 lat brallam antykii nie wiem czego sie moge spodziewac i co moge uznac za "norme"

Kasik - córa śłiczna ;]

kasiurek mnie przed @ cyce bolą i cera mi se pogarsza no i na tak mniej więcej 30 minut przed boli mnie @ zawsze już wiem że trzeba iść do kibelka sie zabezpieczyć aaaaaa i jeszcze mam taki jeden objaw na dzień przed @ mam metaliczny zapach śluzu

Ja mam nauczkę po poprzednim cyklu - tym razem już żadnych objawów się nie będę doszukiwać - zbrzydło mi to :p
Co ma być to będzie :p Ja już się nawet pogodziłam z tym, że w czerwcu wrócę do pracy i że może z tego nic nie wyjść, więc jakoś tak bardziej na luzaku do tego podchodzę.

aaaa ja dziś dostałam pisemko z ZUSu "do wiadomości" :D Odpisali mojemu pracodawcy, że ma mi wypłacić wyrównanie do 100% podstawy wynagrodzenia :D I uznali wszystkie zwolnienia od dnia operacji czyli od 27 grudnia :D Jupiiii!!! :D Kroi się fajna kaska :D A najważniejsze, że wyszło na moje, nawet "podobno bezduszny" ZUS przyznał mi rację i nie mają nic do gadania! HA! :D Ale jestem dziś pozytywnie nakręcona :p

Witam wieczorkowo wszystkie :)

Rysica no i super.
My akurat mieliśmy problem z ZUSem (tzn. nasz znajomy miał). Procesował się z nimi i sąd przyznał jemu rację i ZUS musiał się dostosować.

Ja przed @ na dzien,dwa przed mam lekkie bole podbrzusza,i nie przed kazda @.I zawsze na kilka dni przed czuje sie strasznie brzydka,najlepiej z domu bym nie wychodzila:baffled: hehe,taka schize mam.Moj M sie ze mnie smieje,mowi ze chyba ze mna cos nie tak,ale ja juz tak mam.Przynajmniej wiem ze @ nadchodzi.:-p

A dzisiaj mnie zaklulo kilka razy w lewym jajniku,i msialam takie uczucie ciagniecia w dol w podbrzuszu,ale juz przeszlo.Moze dni plodne,tylko sluz troche nie plodny,bialy...co myslicie? 19dc.

reklama
Do góry