reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
;-)Jak ten czas leci,prawda?Dzien mija w mgnieniu oka,a co dopiero mowic o tygodniach czy miesiacach.Moje słoneczko ma juz prawie roczek:szok: kiedy to minelo.Dopiero co pamietam jak tulilam ja do siebie po porodzie,taka byla malutka,uzalezniona od mamunich cycow;-)a teraz juz taka samodzielna sie zrobila:tak:
Kilka tygodni temu zaczela chodzic co prawda za raczki,teraz juz chodzi za jedna raczke,a ostatnio zrobila kilka krokow sama,a dzisiaj zaczela raczkowac:-Dtroche kolejnosc pomylila...;-)Wrzuce wam foteczke mojej Majeczki Capture.jpg

Załączniki

• 65e38202a0.jpeg
    65e38202a0.jpeg
    2 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
śliczna niunia :) i takie duże oczyska ma ;)
Mój Jaś tak samo najpierw zaczął chodzić a dopiero potem raczkować, a chodził juz jak mial 11 miesięcy wiec na roczek to juz biegał :)
Mnie tak samo zleciało o 1,5 roku ;) Dzieci teraz robią mnóstwo postępów :) Aż miło patrzeć ;)

Kasik ale ślicznota !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to twoja ma roczek a ja nie wiem kiedy mi 4 lata mineły
mamuska ja mam lenia przeokropnego jutro pranie robie na samą myśl już mi sie nie chce:-D

Łoj ja nie pamiętam kiedy sprzątałam samochód... Nienawidzę sprzątać po mężu a on teraz tylko jeździ autem i jeszcze ma pretensje, że się psuje... Jak ja jeździłam to nic mu nie było, bo jeździłam normalnie a nie wyciskałam z niego ostatnie soki.

Ostatnia edycja:
reklama
hehe ja to lubie sprzatać:) własnie sie zastanawiam z tm śluzem bo rano go miałam dużo ateraz mniej a może tak mysle ze ja to żle robie:-D może ja rano powinnam bzyknąć sie a nie w nocy moża ja płodna do 12 godziny haha:-D
mój tato wyciska samochód:)

Do góry