reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Cześć dziewczyny! Pisałam kilka dni temu tutaj u Was i być może któraś dziewczyna ma podobną historię do mnie więc napiszę jak moja się skończyła :) Samopoczucie nadal takie jak na początku ciąży: ospałość, szybko sie męczę, brak okresu juz kilka dni, ból podbrzusza, podwyższona temperatura. Wczoraj byłam na badaniu krwi i nie jestem w ciąży. Testy się nie myliły, choć cień kreski testowej widziałam ja i mój mąż więc nie mam schizofrenii :p Wybieram się do ginekologa w tygodniu ustalić przyczynę dolegliwości i nie ukrywam że troche się denerwuje.. Naczytałam się o torbielach, guzach zapaleniach i mam trochę obaw ale wiem że muszę isc zdrowy rozsądek mi podpowiada :)

Pozdrawiam Was :)

reklama
Mama filipa ja też kiedyś zobaczyłam test z drugą kreską ledwo widoczną, bo miałam identyczne objawy jak Ty, na drugi dzień zrobiłam drugi i ciąży nie było ale @ przyszła po chyba 2 dniach od testowania a po 5 czy 6 od planowanej @ i nie latałam po lekarzach czy co najgorsze nie czytałam głupot w internecie. A w kolejnym cyklu @ dostałam 3 dni wcześniej... Moim zdaniem na przesunięcie @ wpływa nawet nasze głupie zdenerwowanie, nawet pogoda ma jakiś wpływ. A jeszcze pamiętam jak się staraliśmy o pierwsze dziecko, jak zaczęłam wyszukiwać objawy ciąży to za każdym razem przesuwała mi się @...
Ale to jest moje zdanie, może nie napisane jakoś konkretnie, bo dziś się jakoś skupić nie mogę...

Heloł kochane !!!!!!!
Ja dopiero teraz jestem, byliśmy u tesciowej , mój zmieniał koła na letnie a Ja z małym pospacerowałam na świeżym powietrzu, miło jest ale jednak wieje chłodny wiaterek, !!!!!!
Z wagą to wiecie ile mi sie przytyło po porodzie, teraz waże juz 60kg bo jak teraz zaszłam to żeby mnie nie muliło to jadłam co troszkę wiec 3 kg mi przybyło, może zrzucę jeszcze zanim znów zajde,!!!!
Ja mam szczęście do liczby 19- ślub 19,07.2008r, 19-stego jakoś zaczelismy być razem z moim, numer domu 19/19 , hehe tak wiec w moim życiu dużo 19-stek !!!!!!!zresztą jak planowaliśmy ślub to koniecznie miala być ta 19-stka !!!!! :-):-)
Ja bede miec 24 lata w lipcu :) młode dupcie jestesmy wszystkie !!!!!!!!

widze ze temat brzuchaty -ja w ciazy mialam duzo w pasie po ciazy z 4-5 miesiace pozniej bylam jak przed ciaza ..

dziewcyzny jak to jest przed okrsem bola piersi brzuch - mniej wiecej ile dni przed? bo ja to hmmmm teraz juz ma te dolegliwosc - wczesniej ze tak powiem bralam antyki i nie mialam zadnych dolegliwosci ....

Mnie zawsze przed @ brzuch bolał równy tydzień przed, tylko kilka godzin, czasami godzinkę, tak charakterystycznie i już wiedziałam, że za równy tydzień dostanę... A cyce mnie nie bolały, no może dzień przed takie bardziej tkliwe były.

Mnie zawsze przed @ brzuch bolał równy tydzień przed, tylko kilka godzin, czasami godzinkę, tak charakterystycznie i już wiedziałam, że za równy tydzień dostanę... A cyce mnie nie bolały, no może dzień przed takie bardziej tkliwe były.

dzieki za cynk ;> hihi ale to tylko jeden dzien bolal brzuch nie przez tydizen do @ ? :>

Mnie nie boli brzuch przed @ cyce tez nie, kiedys owszem cyce były i to jak ale po porodzie znikło wszystko, a brzuch mnie bolał tydzien przed spodziewaną @ ale wtedy byłam w ciązy juz !!!!!
Mnie ciągle bolą cyce , kurcze mogły by juz przestać, napuchnięte juz nie są ale bolą !!!!!!!!:-:)-(

ha ha :) każda z nas ma zupełnie inne objawy. Dziewczyny ... proszę, nie czekajcie, i nie oczekujcie, że każda z Was będzie miała podobne :) jednym jedynym sprawdzeniem czy coś jest nie tak to wizyta u lekarza. Znam wiele przypadków forumowiczek, które oparły się na potwierdzeniach innych, i poroniły.. jeśli były już w ciąży. U jednej osłabienie może być objawem zbliżającej się miesiączki, a u innej ciąża pozamaciczna lub poronienie... To, że na tym forum mam wypowiedzi kilkanaście, o niczym nie świadczy. Za to doświadczenie pracy w szpitalu spore.... Dzielmy się uczuciami, tym jak się czujemy, tym co chcemy kupić dla siebie lub dzidzi itp... ale nie opierajmy się na swoich doświadczeniach. Proszę Was kobitki :)

reklama
ja byłam na plotach do 15 potem babcia przyjechała w końcu mogę sobie usiąść
Aga do roboty mimo że nie chcesz fasoli w tym cyklu to co ci szkodzi bzyknąć się odechcenia:-D;-)
Witam pozostałe dziołchy :-D;-)

Do góry